بسه دیگه باو به حد کافی دشمن شاد کن شدیم قرار نیست همه توپها بره توی گل من که گفتم منکر افتش نمیشه شد و کاملا هم قبول دارم اما بالا برید پایین بیاید رونالدو بهتر گلزن تیم هست مثل همیشه احترامش هم واجب شما از اول فصل تا الان 3 تا یا 4 تا بهترین بازیکن را نام ببرید اولیش به طور حتم ناواس هست دومی مارسلو سومی خامس بعدی رونالدو بقیه با این تاکتیک های بنیتز تو دیوارن!!!اینکه استاد رونالدو توپ رو از دوقدمی دروازه میکوبه تو سر و سینه و دست دروازه بان و تک به تک خراب میکنه تقصیر بنیتس و سیستم به زعم شما اشتباه بنیتسه ؟

بابا من عربی حرف نمیزنم که من میگم افتش رو قبول دارم اما انداختن تمام تقصیرات گردن رونالدو اگه مشکل را حل میکنه بنده قبول میکنم حالا بماند که اون تک به تک رو بازی با بارسا گل میکرد حتما بازی رو میبردیم ها انگار نه انگار که تیم 4 تا گل خورده هیچکس از برد و موفقیت تیمش بدش نمیاد من هم راضیم تیمم جام ببره ولی الان وقتی دارم میبینم تیم بد بازی میکنه اعصابم خورد میشه زمان آنجلوتی هم تیم باخت میداد امتیاز میداد اما با چه بازی مراجعه شود به نیم دوم بازی برگشت با والنسیا فصل قبل خیلی بی نظیر بودیم ببین رئال مادرید ناپولی و اینتر نیست که رئال مادرید بهترین و بزرگ ترین تیم دنیا هست باید در حد خودش فوتبال بازی کنه بازی با شاختار هم دیدیم الان اگه رونالدو اون بازی نبود امروز رافا بنیتس اخراج شده بود(2 گل و 2 تا پاس گل)
یعنی دیشب تو بازی رونالدو و بیل انگیزه موج میزد اما ناگهان وقتی تیم 4 تا جلو بود بنیتز وارد میدان میشه و تعویض هاش رو انجام میده بیل و مودریچ به اون خوبی بازی میکنن تعویض میشه و ناگهان تیم 3 تا گل میخوره فقط باید دعا دعا میکردیم که داور زودتر سوت رو بزنه از اون طرف خامس آماده ترین بازیکن ما 90 دقیقه رو نیمکت بود که میتونست خیلی به تیم کمک کنه امیدوارم من اشتباه کنم اما کار بیخ داره آقا بیخ داره فعلا هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه خدا این فصل رو به خیر بگذرونه

.gif)