تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 44 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه استاد رونالدو توپ رو از دوقدمی دروازه میکوبه تو سر و سینه و دست دروازه بان و تک به تک خراب میکنه تقصیر بنیتس و سیستم به زعم شما اشتباه بنیتسه ؟
    بسه دیگه باو به حد کافی دشمن شاد کن شدیم قرار نیست همه توپها بره توی گل من که گفتم منکر افتش نمیشه شد و کاملا هم قبول دارم اما بالا برید پایین بیاید رونالدو بهتر گلزن تیم هست مثل همیشه احترامش هم واجب شما از اول فصل تا الان 3 تا یا 4 تا بهترین بازیکن را نام ببرید اولیش به طور حتم ناواس هست دومی مارسلو سومی خامس بعدی رونالدو بقیه با این تاکتیک های بنیتز تو دیوارن!!!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بسه دیگه باو به حد کافی دشمن شاد کن شدیم قرار نیست همه توپها بره توی گل من که گفتم منکر افتش نمیشه شد و کاملا هم قبول دارم اما بالا برید پایین بیاید رونالدو بهتر گلزن تیم هست مثل همیشه احترامش هم واجب شما از اول فصل تا الان 3 تا یا 4 تا بهترین بازیکن را نام ببرید اولیش به طور حتم ناواس هست دومی مارسلو سومی خامس بعدی رونالدو بقیه با این تاکتیک های بنیتز تو دیوارن!!!
    شما رو میبینم یاد طرفداران ایکر کاسیاس میفتم
    عالم و آدم فهمیدن بودن افت کرده و واقعا در سطح اول نیست بجز همین ایکر فن ها!!!!
    بعد فروشش هم ناواسی اومد که تا همینجا چندین برابر کاسیاس بهتر کار کرد (( انگشت شمار بودن کسایی که از رفتنش استقبال کردن از جمله خودم))

حالا شده داستان رونالدو
    فقط کریس فن ها هست نیمه خالی رو نمیبنن
    کسی نمیگه نیمه پری نداره بلکه خیلی هم خوبه
    ولی مشکل اینه نیمه خالیش کاملا میچربه به نیمه پر لیوان
    ضربات ایستگاهی که زیر 10 درصد گل میشه
    خودخواهیایی که داره و اکثرا بیخود و بی جهت شوت میزنه
    و خیلی موارد دیگه

رونالدو فکر کنم جوایز فردیش از جمله آقای گلی رو به جام های تیمی ترجیح میده (( رجوع بشه به فصل قبل وقتی آربلوا گل زد رونالدو از عصبانیت به تیر لگد زد چون نتیجه تیمی واسش مهم نبود و آمار فردیش ارجعیت داشت))

بنده حاضرم تیمم جام بگیره ولی این جوایز اصلا گرفته نشه
    حتی به قیمت فروش رونالدو و....

تمام بازیکنان رئال زیر سایه رونالدو هستن و این کاملا واضحه
    اول و آخر باید به رونالدو ختم بشه
    یه جورایی انگار یا رونالدو یا هیچکس دیگه!!!
    یه خبری امروز منتشر شده بود مبنی بر اینکه بنیتز تو ترکیب الکلاسیکو نقشی نداشت!!! راست یا دروغش رو کاری ندارم
    ولی فشاری که پرز واسه استفاده از ستاره ها داره مشخصه!!!
    اینکه بیل و خامس و بنزما بعد مصدومیت فیکس هستن میشه به این نکته پی برد
    تیمی که با ترکیب دفاعی ساخته شد ولی تو الکلاسیکو هافبک دفاعی نداشت

داستان رونالدو هم همینه
    کسی جرات نیکمت نشین کردنش رو نداره
    تنها کسی که مرد این کار بود مورینیو بود که پرز زحمت اخراجش رو کشید

فروش رونالدو اخر فصل بزرگترین کمک به رئال هست
    جا واسه بازیکنایی مثل بیل باز میشه و قدرت مانور دهی دارن
    از طرفی هم هر بازیکنی جای رونالدو بیاد اگه نصف توپاشم پاس بده تیم نتیجه میگیره به جای کوبیدن تو سینه دروازه بان حریف

Sent from my D6502 using Tapatalk

3. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خیلی جالبه
    بازم کاسمیرو به ترکیب برگشته واسه بازی امشب!!!!
    بعد خامس و بنزما رو نیمکت؟؟ واسه استراحت؟؟
    اونم بعد چند ماه غیبت فقط الکلاسیکو بازی کردن؟؟

فقط امیدوارم ترکیب الکلاسیکو رو پرز به دلایل تبلیغاتی و اقتصادی نچیده باشه!!!!!

Sent from my D6502 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

خوب به سلامتی بازی با شاختار پخش نمیشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط کریس فن ها هست نیمه خالی رو نمیبنن
    ما هم شدیم کریس فن هههبابا من عربی حرف نمیزنم که من میگم افتش رو قبول دارم اما انداختن تمام تقصیرات گردن رونالدو اگه مشکل را حل میکنه بنده قبول میکنم حالا بماند که اون تک به تک رو بازی با بارسا گل میکرد حتما بازی رو میبردیم ها انگار نه انگار که تیم 4 تا گل خورده هیچکس از برد و موفقیت تیمش بدش نمیاد من هم راضیم تیمم جام ببره ولی الان وقتی دارم میبینم تیم بد بازی میکنه اعصابم خورد میشه زمان آنجلوتی هم تیم باخت میداد امتیاز میداد اما با چه بازی مراجعه شود به نیم دوم بازی برگشت با والنسیا فصل قبل خیلی بی نظیر بودیم ببین رئال مادرید ناپولی و اینتر نیست که رئال مادرید بهترین و بزرگ ترین تیم دنیا هست باید در حد خودش فوتبال بازی کنه بازی با شاختار هم دیدیم الان اگه رونالدو اون بازی نبود امروز رافا بنیتس اخراج شده بود(2 گل و 2 تا پاس گل)یعنی دیشب تو بازی رونالدو و بیل انگیزه موج میزد اما ناگهان وقتی تیم 4 تا جلو بود بنیتز وارد میدان میشه و تعویض هاش رو انجام میده بیل و مودریچ به اون خوبی بازی میکنن تعویض میشه و ناگهان تیم 3 تا گل میخوره فقط باید دعا دعا میکردیم که داور زودتر سوت رو بزنه از اون طرف خامس آماده ترین بازیکن ما 90 دقیقه رو نیمکت بود که میتونست خیلی به تیم کمک کنه امیدوارم من اشتباه کنم اما کار بیخ داره آقا بیخ داره فعلا هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه خدا این فصل رو به خیر بگذرونه
    Last edited by joey jordison; 26-11-2015 at 10:37.

7. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

موضع برخی طرفداران رئال نسبت به رونالدو واقعا جالبه

تا صحبتی میشه تا ادم می خواد دو کلمه صحبت کنه، سریع میگن باز رجوع شود به اربلوعا و فلان عصبانیتش.
    بعضا حتی شاهد بودم بحث طوری شده که دوستان گفتن بالاتر از باشگاه نداریم و با این صحبت حق و جبهه و سمت و سوی صحبت رو کاملا بر حق خودشون میدونن و با این حساب له کردن بازیکنان تیم رو هم کاری منطقی تلقی میکنن.

+

بشینید شاهد هنرنمای های پرز و بنیتز باشید که حتی ممکن شاهد جدایی بازیکنانمون در نیم فصل از تیم هم باشیم.

+
    در مورد بازی با شاختار:

دیشب رئال مثل چند وقت اخیر بدون هیچ گونه تاکتیکی از سوی مربی وارد زمین شد و فق با تکیه بر هنرهای فردی بازیکنان تونست بازی رو نگه داره یا ببره و همین بی مغزی های بنیتز هم با چند تا تعویض نامعلوم تیم رو 9 نفره کرد و باعث خوردن گل های بعدی شدیم.

اینتر قهرمان اروپا با همون ترکیب رو بنیتز تحویل گرفت و پنجم ایتالیا تحویل داد حالا شما هنوز گرد عصبانیت رونالدو بعد گل زدن اربلوا بمونید و بچرخید.

9. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جالبه کار به جایی رسیده که یک سری از طرفدارا از گلزنی رونالدو ناراحت میشن

11. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالبه کار به جایی رسیده که یک سری از طرفدارا از گلزنی رونالدو ناراحت میشن
    این ناراحتی برای اینه که با دلیل بیان بگن دیدی گفتم رونالدو نمیتونه، ممکنه بعضا حتی راضی به باخت های سنگین هم باشن تا با خیال اسوده بگن دیدید من درست میگفتم.

به هر حال باید ثابت کنیم رئالی هستیم.
    +
    این دو تا پست هنوز درست نشده؟
    +
    بریم به بازی دیشب (با احتساب این که با تیم درجه دومی بازی داشتیم)

اینبار از بیل راضی هستم، من الان چند جا بازی رو دانلود کردم دیدم، بیل خوب میدوید و خوب پاس میداد و همین باعث میشد که رونالدو بهترین جایگریاشو داشته باشه.
    کلا بیخیال کریم بشیم تیم وضعیتش بهتر میشه.

الان فقط نگران خامس هستم و این که ممکن وسط فصل بزاره بره.

کاراواخال هم عالی بود، دمش گرم بعضا منو یاد عاقام سالگادو میندازه :(

فقط الان کلی مصدوم در دفاع داریم که به نقل از دوستان در آینده ممکن رافا خودش وارد زمین بشه

13. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاملا مشخصه که بنیتز هیچ نقشه ای واسه بازی های مثل بازی روز گذشته نداره یعنی کافی بود یه 10 - 15 دقیقه ی دیگه بازی ادامه پیدا میکرد برد رو با باخت عوض میکردیم
    من باز دلیل ارتباط افت و غرور رونالدو رو با وضعیت فعلی تیم متوجه نشدم !!! یعنی واقعا 3- 4 تا گل خوردن تو بازی های متوالی و تعویض های بسیار بد و نداشتن تاکتیک حمله و پلن b و ... همش به خاطر اینکه رونالدو مغروره و افت کرده ؟
    مثل اینه که فرضا موتور ماشین روغن سوزی اساسی داره و بعد ما داریم بهونه میاریم که نه شمع های موتور قدیمی هست و باعث کاهش قدرت موتور شده !!!

15. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب اینم بازی با ایبار بازی رو بردیم ولی طعم این پیروزی برای من تلخ بود به همون اندازه که جلوی سویا باختیم یعنی هیچی نداشتیم چرا البته یک تاکتیک مهم که بنیتز بازم از خودش رو کرد تاکتیک بکش زیرش بود که مدافعا و خط هافبک به نحو احسن اجراش کردن کروس و مودریچ نصف زمان کارلتو هم نیستن وضعمون خیلی بده چرا اینجوری شد آخه فحش دادن هم دیگه آدمو آروم نمیکنه خدا فقط دیگه فکر کنم سر بازیهای حذفی تو CL اینقدر حرص بخورم که سنگکوب کنم.

17. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •