تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 27 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بحث پینگ و کیفیت اینترنت رو میکنید و بقیه شرکت ها رو آشغال خطاب میکنید. من از پارس آنلاین دارم و پینگم با 4.2.2.4 همیشه زیر 120 هست و سرعت هم همیشه روی 16 مگابیت هست. کیفیتی که ارائه میده برای ایران خوبه اما مشکلی که داره حجمش 30 گیگ ماهانه هست که کم میاد. یه مشکل سراسری دیگه هم با پورت های udp هست و از زیرساخت هست و شما هم حتما با همون مشکل سرویس هاتون رو عرضه میکنید.
    کیفیت خوب رو الان چند تا شرکت به راحتی عرضه میکنن اما مشکل اکثر ماها سر حجم مصرفی هست. اگه شما میتونی با همین کیفیت اینترنت 5-10 مگ بدی با حجم 60-70 گیگ ماهانه به قیمت 70 تومن میتونید رقیبی بشید براشون.
    یه تست سرعت بگیر بذار اینجا سرعت آپلود و دانلود و پینگ تایمت معلوم میشه
    اون موقع خیلی چیزای جالب بهت میگم

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مشکل من اینه که اینجا ما هر چی بگیم همه از ما بیشتر می دونن حتی اونی که فرق ISP رو با شرکت PAP نمی دونه بازم از ما بیشتر می دونه
    یه کپی پیست می کنه از یه سایت که اطلاعات نویسنده سایت از اطلاعات خودشم کمتره

من الان میام میگم فیبر دوباره سر و کله یه سری پیدا میشه که مگه ایرانیان نت چوبه که بذاره شما سرویس فیبر بدید بعد به خودش زحمت نمیده بره یه سرچ کنه سایت ایرانیان نت رو پیدا کنه ببینه فراخوان زدن برای همکاری با شرکت هایی که مجوز ارايه سرویس FTTx دارن( یعنی FCP ها )

میگیم رادیو میگن می خواین ما رو بچاپین
    میگیم سیتی وای فای میشیم شرکت قارچی
    میگیم VDSL اصلا طرف نشنیده کلی چیز دیگه متهم می کنه
    اینا همش سولوشنه علاوه بر این ها LTE و Wimax هم می تونن سولوشن فنی باشن
    الزامی وجود نداره شما حتما بسترت خط تلفن باشه
    راه زیاده باید ببینی کدوم به کارت میاد

قیمت درسته مهمه ولی به چه قیمتی
    یادش بخیر پنیر قالبی از ۱۸۰۰ شده بود ۲۰۰۰ تومن صدای همه در اومده بود
    اومدن پنیر رو یک سومش رو از قالب کم کردن قیمت شد ۱۸۰۰ همه خوشحال بودن ما حرفمون به کرسی نشست ارزون شد
    یکی ندید اون یک سوم بریده شدن.
    حالا اینم شده جریان ADSL ایران
    به نظرم بحث بر مورد قیمت و کیفیت الان نباید انجام بشه
    این بحث ها زمان اجرا شدن پروژه شما هست
    +
    مهندس شما برنامه توسعه شبکه رو بعد از گرفتن مجوز توضیح میدید؟
    مثلا شرکت شما ابتدا چه اقداماتی رو انجام میده؟

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

به نظرم بحث بر مورد قیمت و کیفیت الان نباید انجام بشه
    این بحث ها زمان اجرا شدن پروژه شما هست
    +
    مهندس شما برنامه توسعه شبکه رو بعد از گرفتن مجوز توضیح میدید؟
    مثلا شرکت شما ابتدا چه اقداماتی رو انجام میده؟
    ما الان خیلی از استان ها از طریق نماینده داریم فعالیت می کنیم چند تا استان هم خودمون حضور داریم
    مشکل توسعه شبکه نداریم چون سرویسمون در حال حاضر در ۳۱ استان فعال هست
    بحث منابع انسانی هست و دفتر و فعالیت که اونم از طریق واحدهای مربوطه داره پیگیری میشه
    در فاز اول فک می کنم تارگت به سمت مراکز استان ها هست

5. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ما الان خیلی از استان ها از طریق نماینده داریم فعالیت می کنیم چند تا استان هم خودمون حضور داریم
    مشکل توسعه شبکه نداریم چون سرویسمون در حال حاضر در ۳۱ استان فعال هست
    بحث منابع انسانی هست و دفتر و فعالیت که اونم از طریق واحدهای مربوطه داره پیگیری میشه
    در فاز اول فک می کنم تارگت به سمت مراکز استان ها هست
    مهندس اولویت شما بیشتر چه نوع اینترنتی هست؟
    ADSL
    LTE
    Wireless
    Fiber

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

والا ما هم از همون نتی داریم استفاده می کنیم که شما ها استفاده می کنین
    به سرویس هم باشه سرویس اختصاصی ما از شیر شما باید بهتر باشه
    سرویس کلود کار می کنیم( Dropbox . icloud . google drive . one drive )
    استریم می کنیم ( youtube . soundcloud . spotify . radiojavan )
    آنلاین گیم بازی می کنیم
    سر کلاس آنلاین و وبینار میشینیم
    فیلم و سریال دانلود می کنیم ( یه آرشیو ۱۰ ترا )
    وب گردی هم داریم
    ۴ تا دستگاه همزمان روشن هم داریم

به خدا پر پر میشه ۶۰ گیگ شما چی کار می کنین ماهی ۵۰۰ گیگ ترافیک می بره
    خواهش می کنم بگید
    یه فیلم 90 دقیقه ای ریپ شده از BlueRay "با کیفیت و bit rate مناسب" (حدود 5Mbps) و mkv x.264 با رزولوشن 720p حدود 4-5 گیگابایت حجمشه. یه قسمت 45 دقیقه ای از یک برنامه ی تلویزیونی که از HDTV ضبط و سپس تبدیل شده به x.264 mkv @ 300Kbps نزدیک 1 گیگابایت حجمشه و این تازه release های با کیفیت متوسط هست.

باتشکر از برنامه ی خوبتون. اگر کسی بخواد سرویس کابلی بگیره و باهاش فایل های کم کیفیت 1080p با حجم 1GB دانلود کنه که گوشه های پیکسل ها از شدت فشردگی فرمت ویدئویی مشخصن، خوب این یه جوک خواهد بود. احتمالاً آرشیو شما هم پر باید باشه از این فیلما و سریالا و فایلای کم-کیفیت و کم حجم که یه فیلم سه ساعته رو داخل یه فایل 500 مگابایتی گنجاندن و اسمشم گذاشتن 1080p...

دید شما به کاربر اینترنت تفاوت چندانی با این شرکتای ADSL وطنی نداره به نظرم و هنوز در 15 سال پیش به سر میبرید. با چهار تا کاربر از کشورای توسعه یافته صحبت کنید، ماهی صدها گیگابایت مصرف اینترنتشونه؛ تازه بسیاری از افراد اصلاً آرشیو درست نمیکنن و انقدر پهنای باند بالا و ارزانه که فایلای 4 گیگ و 10 گیگ میگیرن میبینن (چه مستقیم چه از طریق سرویس های فیلم/تلویزیون) و بعد پاک میکنن!

یه جا هم دیدم گفتید که "سرویس ما ضریب اشتراک نداره" که اصولاً اگر بخواید سرویس حجمی ارائه بدید، ضریب اشتراک داشتن و نداشتن چه فرقی میکنه! فکر کنم طبق قانون هیچ شرکتی مجاز نیست فراتر از حجمی که لینکایی که خریده قادر به ارائه ش هستن، سرویس بده. ضریب اشتراک هم تا جایی که ما میدونیم، به این معناست که شرکت میاد روی کل پهنای باند یک منطقه حساب میکنه و نه اینکه مثلاً اصغر اینترنت 2Mbps گرفته و نگران باشه که همین 2Mbps ایشون رو ازش سیم کشیدن به 7 تا خونه دیگه هم دادن و اونا هم حتماً همزمان شروع به دانلود میکنن و اصغر سرش بی کلاه میمونه!

ضریب اشتراک داشتن هم ننگ نیست و همه جای جهان در حال انجامه؛ حتی در کشورهایی که پهنای باند چندین برابر از اینجا ارزانتر میفته رساندنش به خانه ها. به نظرم همونطور که قبلاً گفتم اگر مدل سرویس های با سرعت بالای نامحدود (یا با حجم بسیار بالا مثلاً 500 گیگ و یک ترا)، ولی با ضریب اشتراک و کنترل هوشمند traffic flow که در زمان های اوج مصرف به همه پهنای باند مناسب برسه رو دنبال کنید، موفق تر خواهید بود چون یوزر از سرعت بالا لذت خواهد برد و استقبال فجیعی از سرویس های کابلی خواهند کرد (همونطور که در دیگر نقاط جهان دقیقاً همین رخ داده و میدهد). حالا من دیگه از سیاست های شرکت شما و خود شما خبر ندارم که بخوام نظری فراتر از این بدم.

اگر بخواید سرویس های کم-سرعت 2 و 5 مگابیت بر ثانیه رو به قیمت بالای 50 هزار تومن در ماه بدید اونم با این محدودیت حجمی کم، به نظر من جوکه. حداقل DSL دارن تا 16 مگابیت بر ثانیه میدن، بعضاً با off-peak hours رایگان (ساعات غیر اوج مصرف یا همون شبانه برای اینکه شبکه شون بیکاره، مشتری حالش رو ببره)؛ حالا تکنولوژی و سخت افزار در ADSL اجازه ی آپلود بالاتر از 1 مگابیت بر ثانیه رو نمیده میشه باهاش کنار اومد کمی تا قسمتی...

اینم که هی میگید "شبانه فلانه فولونه و ما دلمون نمیخواد مشتری شب بیدار بمونه پس اصلاً ساعات رایگان نمیدیم" هم به نظر من یه ترفند شیره مالیدن سر مشتریه که دارید به کار میبرید (no offense). اولاً که کسی که انقدر اطلاعات کامپیوتریش کمه که نمیتونه کامپیوتر رو تنظیم کنه که خودش اتوماتیک سر فلان ساعت دانلود رو شروع و ختم کنه، مشکل خودشه؛ دوماً که اینکه حالا یکی هم بخواد شب بیدار بمونه به فروشنده چه ربطی داره...

به نظرم سرویس حجمی ای که ساعات رایگان نداشته باشه ارزشی نداره با این قیمت ها! ای کاش روزی رو ببینیم که توی ایران هم این بساط محدودیت شدید سرعت و حجم بربیفته و فروشنده یکم هم به فکر ارائه سرویس های مشتری پسند باشه و نه اینکه فقط به فکر سود خودش و توی سر مشتری زدن با محدودیت های شدید و سرویس های گران باشه...
    Last edited by Zeitgeist; 05-09-2015 at 23:00.

8. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما شما رو محدود نمی کنیم سرویس نامحدود full port Full BGP کاملا Transparent بدون محدودیت مصرف منصفانه بدون محدودیت حجم دانلود با تضمین آپ تایم ۹۹% با پینگ تایم زیر ۱۵۰ به شما میدیم روش 4K هم استریم کن ۱۰ گیگ که هیچی من سرویس کلود بهت معرفی می کنم خیلی بیشتر روش ذخیره کنی لذت ببری از دنیای اینترنت
    اما اما اما پولشم ازت می گیرم شما که مشکلی نداری؟؟؟؟
    حرفتون منطیقه ولی شما طوری میگی پولشو ازت میگیریم احتمالا شما پیشه خودت حساب کردی ماهی باید 1 میلیون به بالا این بابا باید پول بده در صورتی که در هیچ کشوری جهان اولی این قضیه وجود نداره . بنده اینترنت اون کشورهارو استفاده کردم . بنده از اینترنت کشور هلند استفاده کردم . طی سفری که پیشه داییم داشتم خیلی خیلی اتفاقی یه فایل 220 گیگی که یک سری airport model بود از flytampa و aero soft که برای FSX میخواستمشون رو دانلود کردم توی 6 روز تقریبا تونستم دانلودش کنم البته 24 ساعته نمیذاشتم دان کنه ساعتهایی که استفاده کمتر بود میذاشتم چه در روز و چه در شب و یه سری فایلهای دیگه که فک کنم تو اون 3 هفته ای که اونجا بودم 300 گیگ دانلود کردم . از تورنت استفاده میکردم و سرعت هم خیلی عالی بود 1.5 مگ سرعت دان بود . میگفت ماهی 25 یورو بابتش پول میده . ببخشید ولی ما همه به اتفاق نظر دنبال همچین اینترنتی هستیم ملاک ما یه همچین اینترنتی هست از نظر محدودیت و قیمت . استریمینگ فوقالعاده بود پینگ بسیار پایین صفحات به سرعت برقو باد باز میشد . از تبلیغاتی که شما در اول هین تاپیک شروع کردین ما انتظار یه همچین سرویسی رو داشتیم (حالا نه این ولی اگه یکم نزدیک اینم بود قبول بود) ولی شما یه طور میگی استفاده کن ولی پولشم ازت میگیرم انگار جای دیگه نمیگیرن خسته نباشی همین الان برم پارس آنلاین بگم من میخوام 1 میلیون هزینه اینترنت میدم خو اونام برام فرش قرمز پهن میکنن غیر از اینه ؟

من تا دوماه پیش اینترنت نامحدود واقعی 2 مگ از فن اوا میگرفتم ماهی 110 تومن بسیار راضی بودم استفادم هم نهایت 150 -160 گیگ بیشتر نبود . الان بخواید یه همچین سرویسی رو تهیه کنید باید شیرین 400 تومن پول بدی چرا اخه ؟!!! تو دو ماه یهو قحطی پهنای باند شد ؟ آیا همش بخاطره کم آبیه کشورمونه یا چیزه دیگه ؟ . نمیگم اون سرویسی که بالا گفتم و تجربش کردم بهمون بده چون هرکی بگه من یه همچین سرویس تو ایران میدم با همون قیمت بالا(25 یورو) یا لااقل نزدیک اون جک گفته ولی اگه درحد همین فن اوا هم باشه سرعت و قیمت برا من کفایت میکنه بنده از مشتریتاتون هستم نیازی هم نیست تبلیغات الکی و کاذب بکنین دوست عزیز . کلام اخر اینکه از لحاظ قیمت فکر نکنم با دیگران فرقی داشته باشین ولی امیدوارم حداقل کیفیتتون بهتر باشه . شما هم بیا مشتریت میشیم ما که همه شرکتارو یه دور چرخیدم برا اینترنت خوب ، شرکت شما هم روش .

10. 2 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستانی که راجبه دانلود و آرشیو صحبت میکنن یه نکته کوچیک و کوچولو بگم
    ما اگه قانون کپی رایت داشته باشیم دیگه برامون به صرفه نیست که آرشیو 1 ترا داشته باشیم یا روزانه 100 گیگ دانلود کنیم الی آخر
    با یه مثال توضیح میدم.
    تویه store سایت سونی شما اگر بخوای هر قسمت از سریال محبوب سوپرنچرال یا والکینگ دد رو داناود کنی یا ببینی شما بایدنزدیک 1.98 $ بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و باری خرید یه فصل کامل باید 24 دلار (نزدیک70 80 هزار )
    و برای دیدن یا دانلود یه فیلم شما باید 15 دلار بدید یا مثلا به مدت 2 هفته اجارش کنی با قیمت 5 دلار
    و راجبه نرم افزار هم شما مثلا میخوای فوتو شاپ جدید دانلود کنی مثلا 2 گیگ هست که قیمتی برابر با 100 $ داره .
    و راجیه بازی های کامپیوتری که هرکدامشون 70 دلار هست پس کاربر دقت میکنه تو انتخابش.
    پس نتیجه میگریم که دیگه دانلود کردن انواع اقسام سریال ها و فیلم ها ونرم افزار و بازی ها کاری کلن بیهوده هست و اصلا صرفه اقتصادی نداره چون شما اگه بخوای 2تا فیلم اجاره کنی یا 2 تا سریال بیبینی یا 2 تا بازی بخری یا 2 نرم افزار بخری رو ایفونت باید نزدیک 160 دلار شایدم بیشتر باید هزینه کنید . تازه کمشو گفتم .
    تویه امریکا هم همیون طور هست شبکه کابلی cw میاد میگه انقدر در ماه میگیرم سرویس میدم رو فیبرتون .
    مشکلی اصلی این هست که کپی رایت وجود نداره.
    چون تو ایران قانون کپی رایت وجود نداره دانلود هامون سر به فلک میزاره شایدم از 600 گیگ هم بزنه بالا . (یه بازی 40 گیگ ) یه فیلم 4 گیگ یه قسمت سریال 1 گیگ 1نرم افزار اندروید 1گیگ و هزاران هزار چیزه دیگه
    .شما میتونید نظر های منم بخونید تو همین تاپیک که راجبه پروانه fcp هست .

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چه انتظاراتی دارتد
    بحث توهین به شرکت نیست اما معمولا اگه شرکتی بتونه با چند ترفند ساده و کم هزینه اکثر مشترک ها رو جذب کنه
    چرا باید انقدر سرویس خوبی ارائه بده که سطح توقع کاربرا و حتی شیوه استفاده اشون تغییر بده؟
    بهرحال اگر تغییری هم بخواد اتفاق بیوفته بسیار ارام و تا حد امکان کند خواهد بود تا شرکت ها ضرر نکنند
    مطمئن باشید تا زمانی که اب گل آلود کم بود پهنای باند خارجی و ماهی چاق چله ای به اسم اینترنت محدود هست هیچوقت رنگ و بوی اینترنت منصفانه و واقعی را نخواهیم دید
    Last edited by sleeplessness; 06-09-2015 at 00:26.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

ما اگه قانون کپی رایت داشته باشیم دیگه برامون به صرفه نیست که آرشیو 1 ترا داشته باشیم یا روزانه 100 گیگ دانلود کنیم الی آخر
    با یه مثال توضیح میدم.
    تویه store سایت سونی شما اگر بخوای هر قسمت از سریال محبوب سوپرنچرال یا والکینگ دد رو داناود کنی یا ببینی شما بایدنزدیک 1.98 $ بدی
    و برای دیدن یا دانلود یه فیلم شما باید 15 دلار بدید یا مثلا به مدت 2 هفته اجارش کنی با قیمت 5 دلار
    و راجبه نرم افزار هم شما مثلا میخوای فوتو شاپ جدید دانلود کنی مثلا 2 گیگ هست که قیمتی برابر با 100 $ داره .
    و راجیه بازی های کامپیوتری که هرکدامشون 70 دلار هست پس کاربر دقت میکنه تو انتخابش.
    پس نتیجه میگریم که دیگه دانلود کردن انواع اقسام سریال ها و فیلم ها ونرم افزار و بازی ها کاری کلن بیهوده هست و اصلا صرفه اقتصادی نداره چون شما اگه بخوای 2تا فیلم اجاره کنی یا 2 تا سریال بیبینی یا 2 تا بازی بخری یا 2 نرم افزار بخری رو ایفونت باید نزدیک 160 دلار شایدم بیشتر باید هزینه کنید . تازه کمشو گفتم .
    تویه امریکا هم همیون طور هست شبکه کابلی cw میاد میگه انقدر در ماه میگیرم سرویس میدم رو فیبرتون .
    چون تو ایران قانون کپی رایت وجود نداره دانلود هامون سر به فلک میزاره شایدم از 600 گیگ هم بزنه بالا . (یه بازی 40 گیگ ) یه فیلم 4 گیگ یه قسمت سریال 1 گیگ 1نرم افزار اندروید 1گیگ و هزاران هزار چیزه دیگه
    جدای از اینکه در آن کشورها، حقوق و دستمزد مردم بسیار بالاتره، تصور نکنید اونجاها همه در حال تبعیت از قانون هستن! در برخی کشورها که اصلاً کاری به اینکه طرف چه محتوای احتمالاً کپی-رایت-داری دانلود میکنه ندارن؛ در کشورهایی هم که ممکنه گیر بدن، بسیاری از یوزرها با v.pn های امن و بدون logging وصل میشن به کشورهایی که کاری ندارن یا در کشورهایی که کاری ندارن vps/seedbox خریده و برای دانلود استفاده میکنن و بعد با ftp/http دانلود میکنن روی کامپیوتر خودشون. با این حال تخمین ها اینه که شاید چیزی حدود 30 درصد ترافیک نت جهان صرف پروتوکل bittorrent میشه که تنها یکی از راه های به اشتراک-گذای و احیاناً piracy اطلاعات هست!

بسیاری از یوزرهای ترکرهای تورنت از اروپا و امریکا هستن؛ گروه های سازمان-یافته ای که فیلم ها و سریال ها رو ضبط و تبدیل میکنن هم از همان مردمند! گروه هایی که برنامه ها رو کرک کرده و به رایگان به اشتراک میگذارند هم معمولاً اعضایی در همین کشورها دارند!

از طرف دیگر، سرویس هایی همچون Netflix راه افتاده که یوزر یه مبلغ اشتراک ماهیانه پرداخته و به حجم زیادی از شوهای تلویزیونی از سراسر جهان و شبکه های مختلف دسترسی داره و مستقیم همین رو وصل میکنه به تلویزیون!

در کل، دانلود هیچ گاه بیهوده نمیشه و piracy توسط بسیاری از افراد انجام میشه (خواسته و طولانی-مدت، یا ناخواسته یا کوتاه-مدت).

جدای از این ها، اصولاً مطلبی که گفتید ربطی به سرویس اینترنت زیاد نداره. افراد در سراسر جهان تنها هدفشون از استفاده از سرویس های پرسرعت و کم-محدودیت، دانلود محتوای ناقض کپی-رایت نیست که حالا دانلود نخوان بکنن، تمام مصرفشون در ماه مثلاً بشه 0.5 گیگ! شما یک محقق هم حتی باشی و بخوای یه stream از یک همایش/برنامه ی علمی رو از اینترنت با کیفیت مناسب مثلاً 720p ببینی، در هر ساعت، گیگابایت ها ممکنه ترافیک رد و بدل بشه...

به ارائه دهنده ی سرویس هم اصولاً ربطی نداره یوزر چه استفاده ای میخواد بکنه. با یا بدون دانلود قانونی/غیرقانونی، مصرف اینترنت معمول خانگی در شهرهای توسعه یافته در جهان شاید برای هر یوزر "حداقل" 50-100 گیگابایت در ماه باشه با فقط نگاه کردن چند ساعت ویدئو در روز و کمی وبگردی و دانلود/خرید چهار تا فیلم/موزیک/گیم!

14. 7 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با یه مثال توضیح میدم.
    فک و فامیلای اونور اب ما که با v.pn همه کار میکنن.... کسی هم باهاشون کاری نداره

ما برای کیس خاص برنامه ریزی نمی کنیم برای عموم جامعه برنامه ریزی می کنیم من روزی ۵ قسمت سریال دانلود می کنم می بینم ۴ تا دستگاه دارم که همیشه به نت وصلن و دارن کار می کنن ویس و ویدیو استریم هم دارم ماهی ۵۰ ۶۰ گیگ پر پرش حجم می خورم
    شما رو دانلودت رو باز می ذارن حجم می خوری پولش رو ازت می گیرن بعدم راضی هستی
    همین الان بشین یه ایمیل ۳ مگی بفرست ببینم پیر میشی یا نه؟
    اینجاست که کلاه برداری معلوم میشه
    والله ما تقصیر نداریم شرکتا (خصوصی دولتی) انقدر تو پاچه همه میکنن ادم ناخداگاه بدبین میشه
    Last edited by AliROCK; 06-09-2015 at 00:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •