سلام منم این بازی رو بازی میکنم راستی میشه این بازی انلاین بازی کرد----------------------------راستی ای بازی زیاد رم نیاز نداره سی پی یو فکر کنم نیاز داشته باشهو با یکم تنظیمات میشه و...راستی استاد این بازی تو این تاپیک کیه ؟
سلام منم این بازی رو بازی میکنم راستی میشه این بازی انلاین بازی کرد----------------------------راستی ای بازی زیاد رم نیاز نداره سی پی یو فکر کنم نیاز داشته باشهو با یکم تنظیمات میشه و...راستی استاد این بازی تو این تاپیک کیه ؟
سلام با ترينر همه استاد ميشن!!!!!!! اگر بشه اين بازي رو انلاين بازي كرد خيلي خوب ميشه.
منظور دوستمون بدون ترینر بود.سلام با ترينر همه استاد ميشن!!!!!!! اگر بشه اين بازي رو انلاين بازي كرد خيلي خوب ميشه.
فقط توی آنلاین بازی کردن میشه فهمید کی استاده.
اگر کسی بلده چطور باید آنلاین بازی کرد به ما هم بگه
میریم یه تایپیک توی انجمن بازیهای انلاین میزنیم!!!!
اقا من که رفتم اخرش بازی رو البته الان یک بار دیگه میرم اخرش اخه یادم نمیاد و بهتره از کد تقلب استفاده نکنید و....من یه تحقیقی میکنم در مورد بازی کردن انلاین شد میام یاد میدمدرضمن شما چقدر بلدین یعنی : چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه ( البته نسخه فارسی این ( مخصوصا نسخه فارسی دارینوس ) خیلی تغییر کرده و اگه از نسخه فارسی استفاده میکنید بگید
ببخشید دوبار پست زدم الان نگاه کردم برای بازی کردن باید اپدیت بشه که معمولا در ایران از اینترنت پرسرعت استفاده نمیکنند پس من اپدیت میکنم و اگه شد انلاین بازی کرد به شما بگم در ضمن با دایال اپ فقط میشه دو نفره بازی کرد راستی جواب سئوال من یادتون نره ( پست قبلی )
سلام من از نسخه فارسي دارينوس استفاده مي كنم و منظورت رو درباره چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه نفهميدم ميشه بيشتر دربارش توضيح بدي.
دوستمون منظورش اینه چقدر مهارت دارین در بازیسلام من از نسخه فارسي دارينوس استفاده مي كنم و منظورت رو درباره چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه نفهميدم ميشه بيشتر دربارش توضيح بدي.
در ضمن بازیه من هم ماله شرکت cyber هستش(فارسیه)
اگه راهی واسه آنلاین بازی کردن پیدا کردید دریغ نکنید...
سلام تنها چيزي كه من مي دونم براي بازي كردن انلاين قلعه 2 بايد داخل منوي اصلي بازي روي گزينه multiplayer (گزينه دوم)بايد زد.
مشکل اینه که باید بازی رو آپدیت کنیم...سلام تنها چيزي كه من مي دونم براي بازي كردن انلاين قلعه 2 بايد داخل منوي اصلي بازي روي گزينه multiplayer (گزينه دوم)بايد زد.
دقیقا مشکل همینه
من الان به adsl دسترسی ندارم
یکشنبه اپدیت میکنم و با نرافزار Hamachi امتحان میکنم اگه شد میام میگم
در ضمن اگه بخواین بازی کنین انلاین باید اپدیت بشه
امکانش هست اپدیت کنین
راستی بعد دو بار پرسیدن سئوال باز جواب ندادین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)