تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 18 از 49 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

اضافه وزن که چی بگم
    مثلا من خودم تقریبا یک ماه نتونستم برم یه نمه شکم آوردم حالا چرا ؟
    برایه اینکه شما همون انرژی که قبلا به بدن موقعه بدنسازی میرسوندی الانم که کار نمیکنی میرسونی در نتیجه این انرژی سوخت نمیره و تبدیل به چربی میشه
    البته اگر مدت طولانی گذاشته بشه کنار مخصوصا که فقط بدنسازی کار کرده باشی (منظورم رشته دیگه ای مثل کشتی یا رزمی کارنکرده باشی )
    بدن یه نمه افت میکنه ممکنه سینه ای که شما داشته باشی تبدیل به یه افتادگی خاصی بشه که ضایع هست

خلاصه من اگر خودم وقت بیشتری داشتم فقط این رشته رو کار نمیکردم به تنهایی سعی میکردم با یک ورزش رزمی یا کشتی و... همراه باشه که استیل بدن عالی بشه

البته خیلی چیزمیزایی هست که چربی آب میکنه یا مثل همین کراتین ها و پروتئین ها به آدم نیرو میده و عضله میاره ولی من خودم معتقدم بدن بایستی طبیعی رشد کنه

2. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان محترم.من 6 ماه هست كه ميرم بدنسازي و خوشبختانه ماهيچه اي شدم و عضله خوبي دارم.ولي پا و شكمم هنوز ماهيچه هاش به حد مطلوب نرسيده.به نظر شما هفته اي چند روز و هر جلسه چند ساعت يا چند دقيقه تمرين كنم ميتوانم در مسابقه شركت كنم و عنوان بياورم..لطفا در مورد كراتين و گلوتامين AST توضيحي بدهيد.متشكرم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

با سلام به دوستان محترم.من 6 ماه هست كه ميرم بدنسازي و خوشبختانه ماهيچه اي شدم و عضله خوبي دارم.ولي پا و شكمم هنوز ماهيچه هاش به حد مطلوب نرسيده.به نظر شما هفته اي چند روز و هر جلسه چند ساعت يا چند دقيقه تمرين كنم ميتوانم در مسابقه شركت كنم و عنوان بياورم..لطفا در مورد كراتين و گلوتامين AST توضيحي بدهيد.متشكرم.
    هفته ای 3 روز به مدت 1.30-1 تمرین کنید و بین ستها و حرکتها هم خوب و به مدت 3-2 دقیقه استراحت کنید تا بدنتون بتونه خوب ریکاوری کنه همچنین 3 روز هم هوازی به مدت 1 ساعت کار کنید به مدت 1 سال این روند را ادامه بدید.

در مورد عدم رشد مناسب ماهیچه های شکم و پا چند دلیل وجود داره:
    1: این دو قسمت از بدنتون دچار STOP شده که میتونه دلیلش انجام متوالی یک نوع برنامه خاص باشه.

2: حرکات را درست انجام نمیدید.

3: ممکنه از نظره ژنتکی این 2 قسمت از بدن شما دارای ماهیچه های کمی باشن
    Last edited by shab_2008; 16-02-2010 at 18:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بسيار ممنونم از پاسخگويي سريع شما.خيلي خيلي متشكرم.شما درست جوابمو داديد.بله حق با شماست من در قسمت شكمم هر روز ورزش ميكنم و اين شكم بيچاره هيچ استراحتي نميكنه.اگه ميشه كمي در مورد هوازي توضيح دهيد مثلا ميتوان در منزل انجام دهم بدون وسايل مثل دوچرخه ثابت و ..مثلا در خانه بدوم و ورزشهايي كه نياز نباشه برم خيابان و بيرون از منزل.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بسيار ممنونم از پاسخگويي سريع شما.خيلي خيلي متشكرم.شما درست جوابمو داديد.بله حق با شماست من در قسمت شكمم هر روز ورزش ميكنم و اين شكم بيچاره هيچ استراحتي نميكنه.اگه ميشه كمي در مورد هوازي توضيح دهيد مثلا ميتوان در منزل انجام دهم بدون وسايل مثل دوچرخه ثابت و ..مثلا در خانه بدوم و ورزشهايي كه نياز نباشه برم خيابان و بيرون از منزل.
    خواهش میکنم.

متاسفانه یکی از بدیهای بدنسازی اینه که باعث میشه ادم تنبل بشه!
    ببینید اگر واقعا میخواین هوازی اثر داشته باشه و باعث ریکاوری و سوختن چربی ها بشه راهش اینه که هر ورز صبح (هر چی زودتر بهتر) به مدت 1 ساعت بیرون از منزل بدوید و نرمش کنید. اما از روز اول نباید بیاین یکدفعه 1 ساعت بدوید! یعنی به مرور زمان هوازی را افزایش بدید مثلا هفته اول 15 دقیقه هفته دوم 30 دقیقه و در هفته جهارم هوازی را به 1 ساعت افزایش بدید.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من یک سوالی برام پیش آمده من اگه بروم به یک باشگاه بدنسازی وسه ماه بروم بعد از سه ماه نروم بدنم دوباره به حالت اولش برمیگرده یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یک سوالی برام پیش آمده من اگه بروم به یک باشگاه بدنسازی وسه ماه بروم بعد از سه ماه نروم بدنم دوباره به حالت اولش برمیگرده یا نه؟
    بدنسازی یه ورزشیه که هم بهترین ورزشه و هم بدترین! بهترین به دلیل اینکه در کمترین زمان عضلات شما رو قوی میکنه و حجم میده (سریع تر از هر ورزش دیگه ای) و بدترین به دلیل اینکه اگه به همون مدت زمان کوتاه که عضلات قوی شدن کنار گذاشته شه ماهیچه ها رو کاملاً شل و اصطلاحاً آبدار میکنه!
    یعنی اگه میخوای بدنت همیشه خوش فرم بمونه باید روی یه برنامه منظم تا آخر ورزشت رو ادامه بدی. برنامه منظم هم میتونه روزی 2 بار باشه و میتونه هقته ای 1 یا 2 بار باشه، حتماً نیازی نیست به جوری تمرین کنی که وقت نشه ادامه بدی!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

پس به یاشگاه نروم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه از هیچ گونه مکل غذایی (کراتین و پروتئین) استفاده نکنید و سالم به همراه یک رژیم غذایی مناسب زیر نظر متخصص تغذیه ورزش کنید هیچ گاه عضلاته بدنتون افت نمیکنه.

11. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میخواستم بدونم کدوم مکمل ها مضرند؟مثلا شنیده بودم خود بدنسازا میگن کراتین مضره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •