به به محسن خان نوکریو
آره باو انتخاب عالیی بود دمت گرماون تبلت چینی ه هنوز زندس؟؟؟![]()
راضیم ازش فقط هنوز اپدیتش نکردم
![]()
روزایی که کاری ندارم هر چقد بتونم میخابم تا جایی که دیگه اصلا خابم نبره یا گشنم بشهروزی چند ساعت میخوابی؟؟کلا چون اعصاب ندارم ترجیح میدم خواب باشم تا بیدار توی این زندگی سگی
![]()
0 تا 8 ساعتروزی چند ساعت میکاری؟
تک نفره رو نه ولی مدیر اصلی یه بازی بودن رو + تخصصی کار کردن یکی از بخشا رو دوس دارم واقعابازی سازی تک نفره رو دوس داری یا به عنوان یه متخصص تو یه بخشش حرفه ای فعالیت کنی؟
اگه ایده کوچیکی به ذهنم برسه تک نفره کار میکنم (از این به بعد)
بازی رویا رو اپدیت کردم عالی شده هم چکپوینت داره هم ... قشنگ رایگان منتشر کنم با تبلیغات روز اول 500 دلار تو جیبمهاگه سوئیفت باز بشه برنامه ای واسه مارکت های خارجی داری؟![]()
یه چن تا بازی دیگه هم هست که با یکم ویرایش چیزای خوبی از آب درمیاد
3 تاتو که سربازی نداری الان چند تا خوشحالی؟![]()
کلا از اول روی معافیت حساب کرده بودم زیاد خوشهال نشدم ولی میدونم که واقعا شانس بزرگی اوردم وگرنه مطمئنم تا اخر عمرم گیرش بودم هیچ کاری نمیتونستم بکنم :|
به قول یکی تو این مملکت از بچگی که به دنیا میای اگه پسر باشی 2 سال زندانی داری . یعنی در واقع 2 سال برده دولتی و ازت کار مفتی میکشن ! ( خیلی از سربازا رو سر مزرعه یا ... میزارن از خداشونه برن سر یه همچین کارایی کمتر دهنشون صاف میشه ) . نمیدونم این با برده داری چه فرقی میکنه واقعا
با برداشته شدن تحریما خیلی بهتر میشه فک کنم آینده خوبی در انتظارمون باشهآینده بازی سازی رو واسه خودت و کشور چطور میبینی؟
دل گشادم میگه محمترین چیز سلامتیه . سلامتی جسمی و خیلی مهمتر روانی . از دست دادن سلامتی روانی آدمو بدبخت میکنه یه دیوار بزرگه بین تو و هدفت حتی کوچیکت.و اینکه هرچه میخواهد دل تنگت یا گشادت بگو![]()
یه مقاله علمی بود گفته شده بود بزرگترین بیماری ناتوان کننده بعد از قطع نخا افسردگی شدیدهوقتی حتی تحمل یک دقیقه واست جهنمه تحمل یه روز و ... اصلا تصورش وحشتناکه
گه تو روحت روزگار
بیخیالدمت گرم داداش وقت گذاشتی خیلی خوشهال شدم نوکریو
![]()