دوستان اگه بازیکن خوب ارزون می خواید لیگ یه سر به بازیکنای توی لیگ برزیل بزنید خیلی بازیکنای خوبی داره
راستی چرا بعضی از بازیکنای که خریدم نیم تونند برام بازی کنند؟
دوستان اگه بازیکن خوب ارزون می خواید لیگ یه سر به بازیکنای توی لیگ برزیل بزنید خیلی بازیکنای خوبی داره
راستی چرا بعضی از بازیکنای که خریدم نیم تونند برام بازی کنند؟
اگر از لیگ برزیل و امثال اون بازیکن بخری به خاطر قوانین بعضی از لیگ ها(مخصوصا انگلیس)این بازیکن ها باید جواز کار یا work permit داشته باشن!البته همه بازیکن های لیگ برزیل اینطوری نیستن.
اگر کنار بازیکن نوشته wp این بازیکن به خاطر نداشتن جواز کار نمیتونه برات بازی کنه.
قبل از اینکه قرارداد بازیکن رسمی بشه هم یک پیغام برات میاد که این بازیکن نیاز به جواز کار داره.
اگر یه بازیکن رو scout کنی هم استعدادیاب هات بهت میگن که بازیکن میتونه جواز کار بگیره یا نه.
خوب برای گرفتن جواز کار باید چه کار کرد؟
این unrیعنی چی؟
Last edited by vahid_4000; 04-12-2014 at 22:03.
جواز کار شرایطی داره و صلاحیت گرفتنش رو هم سازمان لیگ مشخص میکنه(فکر کنم مثلا یکی از شرایط انجام بازی ملی باشه)
unr مخفف unregistered هست و یعنی این بازیکن نامش توی لیست تیم توی اون تورنومنت نیست!بخش squad گوشه سمت چپ باید یه گزینه به نام registeration باشه که از اون جا میشه اسم هر بازیکنی رو وارد لیست کرد.
البته یک احتمال دیگر هم وجود دارد که ان محدودیت استفاده از بازیکن خارجیست ( مثل لیگ ایران ) یا اگر در اسپانیا باشی فقط 3 بازیکن غیر اروپایی میتونی داشته باشی و ممکنه که وقتی خواستی لیست تیمت رو برای بازی های لیگ مشخص کنی چون تعداد این بازیکنان زیاد بوده بعضی ها رو در لیست قرار نداده باشه
اووووف عجب تیمی بستم![]()
این مشکل با ادیتور حل میشه.البته مشکل نیست قانون لیگ هست
این برنامه FMRTE 15 کرک شده اومده؟؟![]()
مشکل منم حل شد ... ویندوزمو آپدیت کردم بازی بدون مشکل اجرا شد
![]()
بهترین مدافع تیمم که برزیلی هم هست اعلام کرد که در باشگاه راحت نیست و میخواد به برزیل برگرده ، باهاش صحبت کردم راضی نشد ، در اولین کنفرانس خبری که در موردش سوال شد با قاطعیت گفتم این بازیکن در تیم ما نمیمونه و به سلامت خوش اومدیبازی دوستانه با رئال هم داشتیم بهش بازی ندادم ( اتفاقا بازی 1-1 شد ، البته کریس رونالدو میتونست یک 5 تایی گل بزنه ) بعد از بازی هم سریع قراردادش رو فسخ کردم ، به این میگویند اوتوریته یک مربی ، حالا باید دنبال یک مدافع جوان باشم در حد جوانان تا جانشینش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)