تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 52 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پرهام عزیز 100% بنده موافق وضعیت سرعت و قیمت نیستم

ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره

شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست
    عزیز من قبل از اینکه بیام مخابرات و اینترنت نامحدود بزارم اینقدر بدبختی کشیدم که فکر کنم ۵۰۰ گیگ در ماه هم حقم باشه که دانلود کنم!
    می خواستم یه پچ بازی دانلود کنم باید التماس میکردم به این و اون تا واسم دانلود کنن!یک ساعت آنلاین بازی میکردم ۱۵۰ مگ میرفت! هر روز ۲۰ بار حجم اینترنت رو چک میکردم نکنه بیشتر از جیره روزانه استفاده کنم!
    هر گیگ اضافه ۵۰۰۰ هزار تومن! اون موقع دلار نزدیک ۱۰۰۰ تومن بود خودت ببین چقدر پول میشه
    وقتی اینترنت نامحدود گزاشتم واقعا راحت شدم اصلا هم دیگه دلم نمیخواد کسی محدودم کنه و همش چشمم به میزان استفاده اینترنتم باشه!
    اینترنت که مثل آب و برق نیست که داخل مصرفش صرفه جویی کنیم اگه فکر منابع طبیعی هستین کشاورزی رو اصلاح کنین که داره تمام آب های زیرزمینی مملکت رو نابود میکنه!

2. 4 کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان بنده الان از اینترنت نامحدود مخابرات استان تهران استفاده می کنم

با قیمت پایین سرویس نامحدود میده

اولاش خیلی دانلود می کردم ولی الان استفاده ی من شاید روزی 100 تا 300 مگابایت باشه من با آقای lamp23 موافقم
    مخابرات تهران بالای ۱۲۸ نامحدود هم میده لینک داری ببینم قیمتش
    چجوریاست
    سرعتش اسمیه
    منصفانه که نداره

حالا رفقا اعتراض میکنن به این محدودیت شبانه
    ولی بنظرم اونا کار خودشون رو میکنن
    چون این وزیر جرات نداره
    اگه مطمئن شه مثل وزیر علوم استیضاح میشه
    کلا محدودیتها رو بیشتر میکنه
    همش وزیر میگه نظر کمیسیون
    خب این کمیسیون مگه رییس نداره
    اون کیه
    Last edited by Dr Nima; 25-09-2014 at 02:33.

4. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این قانون چند ماه پیش تصویب شد که الزامی به ارائه سرویس های نامحدود و طرح شبانه وجود نداره
    حالا صبانت میگه طبق مصوبه من میتونم کلا شبانه رایگان ارائه ندم و همینم که گذاشتم خیلیه دلیل بر این نمیشه که همه شرکتا شبانه رو محدود کنن

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مقایسه اینترنت با آب و برق اشتباهه
    اینترنت مثل تلفنه مصرفش تموم شدنی نیس و سود داره واسه دولت
    مشکله اینه که به شرکتا اجازه نمیدن پهنای باند بخرند
    و همه باید از زیر ساخت بخرند که اینجوری پول بیشتری بره
    تو حساب دولت
    مشکل اینه که خصوصی سازی درست انجام نمیشه
    و شرکتا خصوصی در واقع شبه دولتی هستن
    نمی دونم با این همه نفت گاز چرا اینقدر عوارض و مالیات
    وقتی حرف عوارض و مالیات و مصرف انرژی میشه با کشورهای پیشرفته مقایسه
    میکنن
    ولی در مورد بقیه چیزها با کشورهای آفریقایی و جنگ زده
    الان برید تو ویکی پدیا ببینید ارزش پول ایران کجاست
    این فقط یه نمو نه اس

8. 6 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مقایسه اینترنت با آب و برق اشتباهه
    اینترنت مثل تلفنه مصرفش تموم شدنی نیس و سود داره واسه دولت
    مشکله اینه که به شرکتا اجازه نمیدن پهنای باند بخرند
    و همه باید از زیر ساخت بخرند که اینجوری پول بیشتری بره
    تو حساب دولت
    مشکل اینه که خصوصی سازی درست انجام نمیشه
    و شرکتا خصوصی در واقع شبه دولتی هستن
    نمی دونم با این همه نفت گاز چرا اینقدر عوارض و مالیات
    وقتی حرف عوارض و مالیات و مصرف انرژی میشه با کشورهای پیشرفته مقایسه
    میکنن
    ولی در مورد بقیه چیزها با کشورهای آفریقایی و جنگ زده
    الان برید تو ویکی پدیا ببینید ارزش پول ایران کجاست
    این فقط یه نمو نه اس
    تنها شرکتی که متفاوت عمل میکرد مخابرات بود اونم دست بخش دولتی یا شبه دولتی
    بنظرم اگر مخابرات دولتی هست و ماله دولت ایرانه پس باید همه جای ایران خدمات برابر ارائه بده اینا زرنگ بازی در آوردن هر استان رو به اینترنت که رسیدن جدا کردن !

10. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سرعت لاک پشتی اینترنت در ایران
    جداول جهانی نشان می دهد که اینترنت ایران در رده ۱۸۷ جهان وجود دارد ! خوشبختانه هروقت جدولی از
    رده بندی کشورها می بینیم نیاز به جستجوی زیاد برای ایران نداریم. چون می
    دانیم یا در اول جدول هست یا در قعر جدول !
    نمونه ای از این ها هم
    رتبه ی اینترنت که با افتخار تمام در سطح جهان موفق به رتبه ی درخشان ۱۸۷
    شده ایم
    .
    تا قبل از این که این رتبه بندی را بخوانم فکر می کردم جهان فقط
    ۱۸۲ کشور دارد. نمی دونستم بیشتر از این حرفهاست ! نمایندگان زحمتکش همیشه
    در صحنه (وکیل الرعایا) در جلسه مجلس با افزایش سرعت اینترنت مخالفت کردند
    که ما واقعاً دلیل مخالفتشون را نفهمیدیم. (اگر می فهمیدیم که نماینده می
    شدیم ! یک فرقی هم باید بین رعایا و وکیل الرعایا باید باشد !) با تحقیق و تفحصی که شد هفت دلیل که نباید سرعت اینترنت ایران بالا باشد را ذکر می کنیم :
    ۱- هر کشوری باید در سطح جهانی مشخصه و امضایی داشته باشد : سوئیس ، بانکهاش مشهورند ،
    ژاپن با اقتصاد قویش شناخته می شود ، چین با صادراتش ، روسیه با سفینه
    هایش ، ایران هم با سرعت کم اینترنتش شناخته می شود. از فردا هم در پیام
    های بازرگانی گفته می شود : هر جا سخن از ایران است ، نام اینترنت کم سرعت است که می درخشد !
    ۲- اینترنت پرسرعت موجب
    صنعتی شدن و فاصله از طبیعیت می شود. ایران با سرعت کم اینترنتش کاربران
    را به یاد طبیعت و حرکت حیواناتی مانند خر و قاطر می اندازد و به ما
    یادآوری می کند که زمانی غارنشین بوده ایم !
    ۳- اینترنت از نظر آقایان
    سگی هار گرگی درنده و کفتاری خونخوار و لاشخوری بی رحم است. پس چه بهتر
    که این بلای آسمانی از ایران برداشته شود و آن بلایی که سر کشورهای
    پیشرفته آمده (بلای پیشرفت و آبادانی) سر ما نیاید.
    ۴- با ازدیاد سرعت
    اینترنت و اتوماسیون اداری ، کاغذ و کاغذبازی ها تمام می شود. خب شما
    بگید. پس کی درختهای کشور را قطع کند و باهاش کاغذ درست کند ؟
    ۵- ما ایرانیها با وجود
    اینکه برای یک کار اداری هفته ها دوندگی می کنیم بازهم کلی اضافه وزن
    داریم ، وای به حال اینکه کارها با اینترنت پرسرعت انجام شوند.
    ۶- اولین قدم برای سیر و
    سلوک ، ریاضت کشیدن است. خارجی ها چرا این قدر کم ایمانند ؟ چون سرعت
    اینترنتشان بالاست و کارهایشان سریع انجام می شود. ما با ایجاد ریاضت در
    کاربرانمان ، موجبات تزکیه نفسشان را فراهم می کنیم.
    ۷- با پرسرعت شدن اینترنت دیگر جلوی ادارات و بانکها صف های طولانی تشکیل نمی شود ! شما قضاوت کنید. بانک یا
    اداره ای که صف طویل نداشته باشد و وقت مردم را بیهوده تلف نکنه اسمش
    بانکه ؟ اسمش ادارست ؟ نه وجداناً . قضاوت کنید. حیف که سایت لغتنامه
    کدخدا پیلتره ! وگرنه نشان می دادم که اصولاً و در لغت ، معنی بانک و
    اداره از صف و سرگردانی گرفته شده.
    پیام بازرگانی اینترنت کم سرعت ایران !
    * با قابلیت باز کردن یک عکس فقط و فقط در پــــــنـــج دقیقه ! * با قابلیت قطع و وصل خودکار * فیلترینگ صد در صد رایگان هموطنان عزیز : فقط کافی است تراکنش بانکیتان را در اینترنت انجام دهید . ما هستی شما را رایگان به باد می دهیم. آیا از آرامش زیاد خسته شده اید ؟ کافی است از اینترنت ما استفاده کنید. ما شما را کلافه می کنیم. آیا دهانتان خاکی است ؟ ما دهان شما را آسفالت می کنیم. اگر نگرانید که چرا خودکشی نکرده اید کافی است با ما چک میل کنید تا بدانید که هنوز هم برای خودکشی دیر نیست ! - اگر از سیاه بودن موهایتان بیزارید. - اگر دندانهایتان به هم فشرده نمی شود. - اگر زمین زیر پای شما سرد است. - اگر علفی زیر پای شما نیست .

Last edited by Dr Nima; 25-09-2014 at 02:30.

12. 10 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تنها شرکتی که متفاوت عمل میکرد مخابرات بود اونم دست بخش دولتی یا شبه دولتی
    بنظرم اگر مخابرات دولتی هست و ماله دولت ایرانه پس باید همه جای ایران خدمات برابر ارائه بده اینا زرنگ بازی در آوردن هر استان رو به اینترنت که رسیدن جدا کردن !
    مخابرات و فن آوا در هر استان خدماتشون فرق میکنه و هر استان برا خودش کار میکنه مثلا فن آوای تهران ساعات رایگانش از ساعت 2تا 6هست در صورتی که تو خوزستان 1تا7 یا مثلا تو تهران سرویس 2مگ با 3گیگ ترافیک شبانه رایگان نداره در صورتی که تو خوزستان حتی 2مگ با 1گیگ ترافیک هم شبانه داره بخاطر همین هم هست که این شرکتا شبانه و نامحدود رو به خوبی ارائه میدن و مثل بقیه شرکت ها مثل شاتل و صبانت و پارس آنلاین از این قوانین مسخره مثل مصرف منصفانه درنمیارن

14. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

پرهام عزیز 100% بنده موافق وضعیت سرعت و قیمت نیستم

ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره

شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست
    شما فرض کن 1000 نفر رو گشنه و تشنه نگه داری واسه چند روز.بعد یهو بگی از ساعت 2 تا 4 عصر میتونید برید از ساختمون کناری هرچقدر دلتون میاد بخورید و بیاشامید.خوب به محضی که ساعت 2 بشه آنچنان ملت هجوم میارن که اصلا همون اول کلی زیر دست و پا له میشن.بعدشم همچین اونایی که قویترن غذاها رو از خود میکنند که خیلی از بدبختها گشنه میمونند.حالا این تقصیر کیه؟تقصیر اون خدا نشناسیه که این بدبختا رو اینطوری هار کرده(بلا نسبت البته) و نه تقصیر این بیچاره هایی که گشنگی و تشنگی کشیدن.جریان اینترنت شبانه هم همینه.آنقدر هزینه اینترنت گرون در میاد و به قیمت خون پدران ماست که در ساعات رایگان عده ای که میتونند حجم بیشتری دانلود میکنند و اینان هیچ تقصیری هم ندارند و مقصر دولت است که اینقدر پهنای باند را گران به شرکتها میدهد و بعد هم شرکتها که چند برابرش میکنند و به ما بدبختها میدن.هزینه هر گیگ تقریبا 1.2 دلار را فقط شاید در ایران یتوان دید.مطمئن باش اگر قیمت اینترنت منصفانه بشه مردم ما هم قانون fup رو رعایت میکنند و مصرف هم منصفانه میشه.

16. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ببینید سال 90 چه قانونی قرار بوده اجرا بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا تاسف داره دقیقا همه چی داره برعکس پیش میره
    اونوقت نظرات کاربرا رو بخونید

اینم خبر مربوط به افزایش قیمت اینترنت در آینده ای نچندان دور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودتون فکرشو بکنید روزی که شرکت ها پهنای باندو گرونتر بخرن الان با این قیمت دارن این کارا رو میکنن دیگه وای به حال روزی که خودشون گرونتر بخرن
    Last edited by farshad0123; 25-09-2014 at 03:45.

18. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزیز من قبل از اینکه بیام مخابرات و اینترنت نامحدود بزارم اینقدر بدبختی کشیدم که فکر کنم ۵۰۰ گیگ در ماه هم حقم باشه که دانلود کنم!
    می خواستم یه پچ بازی دانلود کنم باید التماس میکردم به این و اون تا واسم دانلود کنن!یک ساعت آنلاین بازی میکردم ۱۵۰ مگ میرفت! هر روز ۲۰ بار حجم اینترنت رو چک میکردم نکنه بیشتر از جیره روزانه استفاده کنم!
    هر گیگ اضافه ۵۰۰۰ هزار تومن! اون موقع دلار نزدیک ۱۰۰۰ تومن بود خودت ببین چقدر پول میشه
    وقتی اینترنت نامحدود گزاشتم واقعا راحت شدم اصلا هم دیگه دلم نمیخواد کسی محدودم کنه و همش چشمم به میزان استفاده اینترنتم باشه!
    اینترنت که مثل آب و برق نیست که داخل مصرفش صرفه جویی کنیم اگه فکر منابع طبیعی هستین کشاورزی رو اصلاح کنین که داره تمام آب های زیرزمینی مملکت رو نابود میکنه!
    برعکس اینترنت نامحدود خیلی بیشتر از دانلود شبانه میتونه فرهنگ استفاده از اینترنت رو جا بندازه . یعنی من میگم حتی باید تمام شبانه ها جمع بشه جاش نامحدود بیاد .
    وقتی کسی نامحدود بگیره واسه اون دانلودی که هر شب با شبانه میکرد حالا مجبوره سیستمش رو 24 ساعت روشن بزاره . یعنی اصطلاک بیشتری واسه سیستمش ایجاد میشه . کم کم مجبور میشه فقط چیزهای لازم رو دانلود کنه .
    من خودم تا زمانی که نامحدود نداشتم همچین عادتی داشتم . یعنی میخواستم کل اینترنت رو یه جا دانلود کنم . اما وقتی نامحدود گرفتم کم کم عادت کردم که فقط چیزهای ضروری رو دانلود کنم . الان هم تقریبا ماهی بیشتر از 40 گیگ دانلود ندارم .

بعد هم قیمت خیلی روی همین فرهنگ استفاده تاثیر داره . الان انصافا من از وقتی فهمیدم فن اوا سرویسهای نامحدودش رو گرون کرده دارم تا میتونم دانلود میکنم . هر چند فقط چیزهای لازم رو دانلود میکنم اما شده 24 ساعته . ادم با خودش میگه رحم به اینا نیومده پس تا میتونم استفاده میکنم . خوب خداییش حق هم داره هر کی اینطوری فکر میکنه .

20. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •