این شبدیز گرفته pptp رو مختل کرده ،همون لحظه که با pptp متصل می شی بعد از 3 ثانیه دیسکانکت می شه، حالا نمی دونم از طرف پیشگامان بسته شده یا خود شبدیز بسته،با چند تا شرکت دیگه تست کردم ، شاتل و همراه اول و ایرانسل این مشکل و ندارن
این شبدیز گرفته pptp رو مختل کرده ،همون لحظه که با pptp متصل می شی بعد از 3 ثانیه دیسکانکت می شه، حالا نمی دونم از طرف پیشگامان بسته شده یا خود شبدیز بسته،با چند تا شرکت دیگه تست کردم ، شاتل و همراه اول و ایرانسل این مشکل و ندارن
والا pptp ندارم که تست کنم ولی بعید نیست همین پیشگامان اینکارو کرده باشه ... یه سری ها که کلا وصل نمیشن بقیه هم سرعت جالبی نمیدن
من رو pptp تو ویندوز درجا وصل میشم ولی تو روتر 10 دقیقه طول میکشه سرعتش بده ، ولی L2TP سرعتش عالیه چه تو روتر و چه در ویندوز اما تو روتر تلگرم و یوتیوب رو باز نمی کنه ، کسی میتونه تست کنه اگه روتر داره ببینه باز میشه یا نه ، مشکل بخاطر MTU هست .......
یک خورده بیشتر توضیح می دید که منظورتون از تو وینوز و تو روتر چی هستش؟ یعنی منظورتون حالت بریج و ppoe هستش؟
من کنار مودمم یه روتر دارم توش چیز پی ان ست می کنم تمام دیوایسام مثل گوشی و تبلت و تی وی و ... بدون شیلتر میشن
این مشکلی که من با pptp دارم و باید چطوری حل کنم؟ کانکت می شه ، بعد از سه ثانیه کانکشن pptp دیسکانکت می شه،مشکلو چطوری حل کنم؟
رو L2TP ست کن ببین چی میشه یا مودمتو ریبوت کن بزار آی پی جدید بگیره
رو l2tp کانکت می شم،مشکلی ندارم، اما با pptp اول کانکت می شه بعد 3 ثانیه دیسکانکت می شه ، فقط با شبدیز این مشکل و دارم ، رو شاتل این مشکلو ندارم،به نظرتون مشکل از کجاست؟
روتر چی دارید؟
ipبا یوز پس بدید تست کنم
تنظیمات امنیتی شو تغییر به ببین چی میشه یا آی پی سرور رو عوض کن
ممنون ، قبلا تست کردیم باهم نشده مشکل از mtu بین مسیری هست
ایسوس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)