سلام
متوجه این موضوع هستم ولی فکر میکنم سرعت هارو افزایش دادن من ۲ مگایبت با سرعت ۴۰۰ الی ۳۸۰ در حال دانلود بودم همیشه میخوام بدونم ۱ مگابیت ایا به ۲۰۰ میرسه یا خیر باقی دوستانم نظر بدن
سلام
متوجه این موضوع هستم ولی فکر میکنم سرعت هارو افزایش دادن من ۲ مگایبت با سرعت ۴۰۰ الی ۳۸۰ در حال دانلود بودم همیشه میخوام بدونم ۱ مگابیت ایا به ۲۰۰ میرسه یا خیر باقی دوستانم نظر بدن
دوست عزیز یک مگابیت در بهترین حالت سرعتش به 200 میرسه ولی معمولا حدود 150 کیلوبایت بر ثانیه سرعتشه.
شبها هم تا حدود 1.2 تا 1.3 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.
قبلا من سرعت ۲ مگابیت داشتم بد نبود
ولی ۱ مگابیت سرعت بسیار بهتر و روونتری داره
من سرویس 1 مگ استفاده می کنم گاهی
سرعتش برای من مواقعی که خوب باشه تا 200 میرسه و شبی 2 گیگ باهاش دانلود می کنم
سلام دوستان من میخ وام اینترنت رو عوض کنم بیام به مبین نت
میشه یکی به سوال من جواب بده :
مشترکان میتوانند با توجه به طرح انتخابی و فعلی خود و در طول فعال بودن طرحشان تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده، از حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند .
در مورد شبانه رایگان من اینو نمی فهمم ! من اگه 2 مگ 4 گیگ یه ماهه بگیرم . یعنی میتونم توی 1 ماه هر شب 8 گیگ دانلود کنم ؟
یا اینکه در ماه میتونم 8 گیگ دانلود کنم ؟
Last edited by aminvgas; 16-11-2014 at 15:12.
شما کلا میتونی 4 گیگ در روز و 8 گیگ در شب در طول ماه استفاده کنید .
دیوانه مگه adsl رو ول کنی بری وایمکس بگیری ؟
وایمکس واسه افرادی خوبه که نمیتونن adsl بگیرن و یا جا به جایی زیادی دارن
سلام دوستان
من سرعت پیج باز شدن و پینگ برام خیلی مهمه میشه در این مورد بفرمایید وضعیت مبین چطوریه؟
ای دی اس ال مخابرات دارم خیلی افتضاح شده از جای دیگه هم نمی تونم بگیرم
با دایال اپ بیا ولی سراغ مبین نت نرو
یعنی اینقدر افتضاح است؟
کاملا تایید میشه. من دقیقا همین توصیه رو دو سه بار در همین تاپیک به دوستان کردم. بدترین سرویس اینترنت دنیا مبین نته. من فقط و فقط چون مجبورم دارم ازش استفاده میکنم. قطعی پشت قطعی. نوسان شدید. طرحهای مسخره و گرون. و.... باورش سخته ولی در طول 24 ساعت یک ساعت استیبل نیست.
این طرحشونو هنوز فعال نکردن. اگه اینو اجرا کنن که دیگه باغ و گلستونشون تکمیل میشه.شما کلا میتونی 4 گیگ در روز و 8 گیگ در شب در طول ماه استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)