تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 327

نام تاپيک: [ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال داشتم
    من وایبر دسکتاپ رو خیلی وقته روی لپ تاپم دارم
    ولی نمی دونم چرا بعضی مواقع درصد cpu مصرف شده ی وایبر بالا میره
    بیشتر اوقات هم با افزایش سرعت فن ممکنه همراه باشه
    کسی این مشکل رو داره؟
    نمی دونه این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟؟؟؟
    وایبر دستاپ هر چند روز خودشو برا استیکر و ورژنش چک میکنه و در صورت موجود بودن اپدیت در بکگراند اپ میکنه و شاید قبل اتمام اپدیت شما میبندیدش و ناتمام میمونه. و باز هم وقتی برای اپدیت تلاش میکنه مصرف سیپیو میبره بالا.بهتره وایبر اصلا تو استارت اپ اتومات فعال نباشه و فولدر وایبرو یه کپی بگیرید و از پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید و از فولدر کپی شده استفادش کنید .

2. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

وایبر دستاپ هر چند روز خودشو برا استیکر و ورژنش چک میکنه و در صورت موجود بودن اپدیت در بکگراند اپ میکنه و شاید قبل اتمام اپدیت شما میبندیدش و ناتمام میمونه. و باز هم وقتی برای اپدیت تلاش میکنه مصرف سیپیو میبره بالا.بهتره وایبر اصلا تو استارت اپ اتومات فعال نباشه و فولدر وایبرو یه کپی بگیرید و از پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید و از فولدر کپی شده استفادش کنید .
    سلام ببخشید اگه وایبر واز (پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید) حدف کنیم که یعنی ازکل سیستم حذف شده دیگه ! مگه بعدش اجرا میشه باز؟ ازکدوم فولدر باید دقیقا کپی بگیریم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام ببخشید اگه وایبر واز (پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید) حدف کنیم که یعنی ازکل سیستم حذف شده دیگه ! مگه بعدش اجرا میشه باز؟ ازکدوم فولدر باید دقیقا کپی بگیریم ؟
    سلام بله که اجرا میشه مثل بسیاری از برنامه های دیگه پرتابل میشه.
    محل پیشفرض نصب پروگرام فایل فولدر وایبر هست. توجه کنید بعد حذف از پروگرام فایل لازمه تو سیستم دوباره کد وایبر وارد بشه.

5. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام توروخدا یکی کمک کنه بس که نرم افزار نصب و ریمو کنم دیگه خسته شدم
    بلواستک BlueStacks.0.9.6.4092 نصب کردم
    بلو استک دررست کار می کنه چون بقیه برنامه های اندرویدی اوکی هست
    و وایبر ورژن های مختلف نصب کردم و روی بلو استک اکتیو میشه
    در حال حاضر نسخه وایبر بلواستک Viber_2.3.0.692 هست که نصب می شه و اکتیو میشه بقیه ورژن ها مثل 3و 4 و 5 نصب کردم وایبر اندرویدی اما اصلااااااا روی بلواستک اکتیو نمیشدن و یا پیام viber has stopped میده واسه ورژن5
    واسه ورژن 4 وایر هم پیام اپدیت کردن وایبر !!!!!

حالا که وایبر نسخه 2 روی بلواستک فعاله می خوام روی ویندوز فعالش کنم
    وایبر ویندوز و می خوام فعال کنم همیش پیام زیر میاد
    نسخه اخر اپدیتی وایبر ویندوز رو انلاین نصب کردم بازم همین خطا
    نسخه 4.4 نصب کردم و 3 بازم همین خطا
    چه کنم
    چه ورژنی نصب کنم ک این طور نشه شاید مشکل چیز دیگه ایه !

خب دوست عزیز وایبر که الان نصبه رو حذف نکنید و سپس نسخه پنج رو ش نصب کنید خلاص نیاز به اکتیو هم نداره دیگه
    موفق باشید
    ببخشید متوجه نشدم

بینید توی بلواتسک فقط نسخه 2 وایبر فعال میشه نسخه های بالاتر هم حتی خواستم در بلواستک نصب و اکتیو کنم پیام می دادم باید وایبر رو اپدیت کنی !

حالا که 2 در بلو استک نصبه خواستم روی ویندوز هم فعال کنم اما هر نسخه ای که نصب می کنم موقع فعال سازی اون شماره ای می دم که در حال حاضر در لواستک فعاله ، پیام بالا رو میده یعنی هم ویندوز هم بلواستکت میگه واسه واه فعال کردن وایبر ویندوزت باید ورژن بالا نصب کن !!!

بی زحمت بیشتر راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

ببخشید متوجه نشدم

بینید توی بلواتسک فقط نسخه 2 وایبر فعال میشه نسخه های بالاتر هم حتی خواستم در بلواستک نصب و اکتیو کنم پیام می دادم باید وایبر رو اپدیت کنی !

حالا که 2 در بلو استک نصبه خواستم روی ویندوز هم فعال کنم اما هر نسخه ای که نصب می کنم موقع فعال سازی اون شماره ای می دم که در حال حاضر در لواستک فعاله ، پیام بالا رو میده یعنی هم ویندوز هم بلواستکت میگه واسه واه فعال کردن وایبر ویندوزت باید ورژن بالا نصب کن !!!

بی زحمت بیشتر راهنماییم کنید
    سلام
    ببینید نسخه دو که نصب هست مشخصا پیام بالا رو نمایش میده ولی شما. بدون اینکه حذفش کنید نسخه جدید رو نصب کنید تا پیامی مبنی بر اپدیت بده و با زدن اوکی وایبر جدید روی نسخه قدیم که فعال هست نصب بشه.مشکل رفع میشه و نیازی به اکتیو شدن هم نداره دوست عزیز.مشکلو منم داشتم که راهش همینه که گفتم. بعد نصب ورژن سه به بالا که روی همون دوی اکتیو شده نصب بشه پیام حذف میشه و کد اکتیو ویندوز نمایش داده میشه.اگه متوجه نشدید تصویر پیوست میکنم .اطلاع بدید
    Last edited by mohammadi_4u; 05-12-2014 at 18:19.

8. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

گزینه پریویسی block number
    سلام ایا وایبر در بلو استک هم گزینه بلاک داره؟

من که در privacy seting کلیک می کنم وارد مرور گر بلواستکت میشه و وارد سایت وایبر قسمت policy میخواد شه
    اثری ازبلاک نامبر نمیبینم

مرسی

10. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام ایا وایبر در بلو استک هم گزینه بلاک داره؟

من که در privacy seting کلیک می کنم وارد مرور گر بلواستکت میشه و وارد سایت وایبر قسمت policy میخواد شه
    اثری ازبلاک نامبر نمیبینم

مرسی
    سلام
    وایبر در بلو استک دو حالت نصب داره حالت تبلت مود و حالت موبایل !اگر تبلت مود نصب بشه هیچ قابلیتی نداره و تنظیمات خاصی نداره ولی اگه موبایل مود نصب بشه کلی تنظیمات مانند گوشی داره
    هنگام نصب وایبر در بلو استک برای وارد کردن کد و اکتیو کردن اگر کد به (وایبر) گوشی فرستاده بشه این تبلت مود هست و از قبل وایبر نصب باید باشه روی یک گوشی. ولی اگه همون لحظه که شماره رو وارد کردید پایینش یه لینک هست نوشته
    This device is my phone رو کلیک کنیم حالت موبایل مود هست و گزینه تنظیمات کامل خواهد بود.
    کل مطالب بالا به کنار. شما داخل گزینه پریویسی نوتیک میشوید از گفته شما مشخصه دارید داخل نونیک یا هشدارهای امنیتی وایبرمیشوید.
    سومین گزینه از (بالا)هست برای بلوک کردن ولی پریویس پلیسلیی گزینه دوم سوم از( اخر) لیست تنظیماته! شما داخل گزینه دوم از اخر میشوید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تصویر رو ببینید

12. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    وایبر در بلو استک دو حالت نصب داره حالت تبلت مود و حالت موبایل !اگر تبلت مود نصب بشه هیچ قابلیتی نداره و تنظیمات خاصی نداره ولی اگه موبایل مود نصب بشه کلی تنظیمات مانند گوشی داره
    هنگام نصب وایبر در بلو استک برای وارد کردن کد و اکتیو کردن اگر کد به (وایبر) گوشی فرستاده بشه این تبلت مود هست و از قبل وایبر نصب باید باشه روی یک گوشی. ولی اگه همون لحظه که شماره رو وارد کردید پایینش یه لینک هست نوشته
    This device is my phone رو کلیک کنیم حالت موبایل مود هست و گزینه تنظیمات کامل خواهد بود.
    کل مطالب بالا به کنار. شما داخل گزینه پریویسی نوتیک میشوید از گفته شما مشخصه دارید داخل نونیک یا هشدارهای امنیتی وایبرمیشوید.
    سومین گزینه از (بالا)هست برای بلوک کردن ولی پریویس پلیسلیی گزینه دوم سوم از( اخر) لیست تنظیماته! شما داخل گزینه دوم از اخر میشوید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تصویر رو ببینید
    ضمن اینکه نسخه قبل از نسخه چهار گزینه بلوک نداره

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از موقعی که ورژن جدید آپدیت کردم .وایر شماره جدید رو شناسایی نمیکنه و به لیستا اضافه نمیکنه؟؟ اشکال از کجاس؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام دوستان

اخیرا مشکلی پیدا کردم که وقتی وایبرو باز میکنم میگه شمارتو وارد کن که کد فعالساز بفرستم برات .
    بعد وقتی شمارمو وارد میکنم خطا میده.

خط یکی از دوستامو گذاشتم و پیام فعالسازی برام اومد
    اما بعد از ده دقیقه این هم غیرفعال شد

وایبر نسخه ها قبل هم دانلود کردم ولی مشکل پا برجاست

مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •