فك كنم اگه اين اتفاق مكه كه بخاطر بي نظمي خود حاجي ها رخ داد
روز غدير رخ ميداد
آب از آب تكون نميخورد تو مملكت ما !![]()
فك كنم اگه اين اتفاق مكه كه بخاطر بي نظمي خود حاجي ها رخ داد
روز غدير رخ ميداد
آب از آب تكون نميخورد تو مملكت ما !![]()
سلام دوست عزیزم
من هم نگفتم سجاد افشاریان اجراش متناسب با این برنامه بود، یا اینکه مردم باید به سجاد رای بدن
چون درست مثل شما فکر می کنم که اجرای سجاد افشاریان به درد مخاطب عام نمی خورد
بیشتر پستم حالت افسوس داشت، که ای کاش این سطح از طنز رو درک می کردن مخاطبای عام
که ای کاش استاندارد طنز و کمدی ما در این سطح بود، نه در سطح بعضی اجراها
در مورد مهران غفوریان هم؛ همین خاطرات رو وقتی در شام ایرانی تعریف می کرد به شدت تازگی داشت و خیلی هم بهتر روایتشون کرد
بدون این خنده های مسخره اش (که من دقیقاً با همین قسمت اجراهاش شدیداً مشکل دارم، که مهم هم نیست)
منظور من از لودگی کل اجراش نبود، بیشتر قیاسی بود از جایگاه این دو نوع طنز؛ شاید هم من توقعم بالا رفته که به این راحتی به خاطرات سطح پایین مهران نمی خندم
علی مسعودی هم با اینکه از ابتدا طرفدارش بودم و هنوز هم هستم، سبک خاطره گوییش تو همین مایه های مهرانه. اغراق بیش از حد و اضافه کردن بخش های تخیلی به خاطرات
فکر می کنم سطح اجرای امیرمهدی ژوله و سجاد افشاریان تا الان بیش از بقیه بوده ...
باز حالا این نظر منه، می تونه نادرست باشه، ولی بیشتر خواست درونیم رو مطرح کردم که ای کاش یک سری خاطرات غلو شده به اجراهای فکر شده برتری پیدا نکنن
روز عید فینال باشه واسه برنامه خیلی بهتره واسه کارگردان تهیه کننده و...
اگه یادتتون باید قبلا روز های عید برنامه های تی وی کلا عوض میشد حالا هرچند چرت بودن ولی بهتر میشدن
واسه ما ه بیننده که هیچی!
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
- - - Updated - - -
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
به گزارش ایسنا، شبکه نسیم اعلام کرد، برنامه «خندوانه» به خاطر همدردی با مردم شریف ایران اسلامی که در ماتم درگذشتگان حادثه منا هستند، پخش نخواهد شد.
با وجود ضبط برنامه خندوانه با حضور خانواده های شهدای اقلیت های مذهبی در کشور، به علت مفرح بودن برخی از بخش های آن، امشب هم پخش نمی شود.
دوست عزیز
نزدیک به 500 نفر از هموطنان عزیزمون و حاجیان ایرانی کشته شدن
منطقیه که برنامه خندوانه پخش نشه...
واقعا باید یکم به فکر خانواده های داغدار اونا باشیم که به جای برگشتن عزیزشون از سفر حج جنازه های اونا تحویل خانواده هاشون میشه ...
و نباید انتظار داشته باشیم برنامه خندوانه پخش بشه چون برنامه مفرحی هست...
Last edited by EhsanCPU; 29-09-2015 at 12:38.
3 روز عزای عمومی اعلام شده
اینجوری بخواید حساب کنید فکر کنم تا سال دیگه هم باید همین شکلی باشه
Last edited by albertxx; 27-09-2015 at 22:48.
قرار بوده سه روز عزای عمومی باشه . مردم هم توی همین سه روز همدردیشون رو کردن و تموم شد رفت . حادثه ای بوده که اتفاق افتاده و کاریش نمیشه کرد . خندوانه هم سه شبه پخش نشده و قطعا باید امشب پخش میشد .
خیلی هم خوب نیست جامعه اینقدر در بحر غم و اندوه فرو بره . اونوقت بگن ایرانی ها غمگین ترین مردمان روی زمینن . چند روز دیگه هم که محرمه و تا دو ماه عزاداری .
اون شب اشکان خطیبی خوب حرفی زد تو خندوانه که بیان ان در حوصله این مطلب نمیگنجد ...![]()
چون تعداد شهدای ایرانی بیشتر شده و تقریبا 450 نفر شهید شدند و هنوز هویت 300 شهید اعلام نشده پس منطقیه که تا پایان هفته پخش نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)