آقا بهونه نیاراسیر تکنیک بچه های تیم من شدی ربطی به اولتیمیتو اینا نداشت
دومین غول رو هم در هفته دوم شکست دادیم !![]()
آقا بهونه نیاراسیر تکنیک بچه های تیم من شدی ربطی به اولتیمیتو اینا نداشت
دومین غول رو هم در هفته دوم شکست دادیم !![]()
خدا سر شاهده من تک تک تیمای لیگ جزیره رو عین بچه هام دوست دارم،ولی خوب یکی رو کمتر،یکی رو بیشتر،چلسی هم دوست دارم اتفاقا............
اما چه کنیم که عشق فقط یکی،اونم فقط یوونتوس..........
خیلی زور داره ظرف 10 دقیقه با دو گل ارسنال 10 امتیازت بپره و از اون ور رمزی گل بزنه و 7 امتیاز ناقبل تقدیم حریفت کنه![]()
هنوز معلوم نیست که برنده ای این فانتزی بالا و پایین زیاد داره کافی که کاپیتان رونی هیچ کاری نکنه از اون ور با یک گل سیلوا بازنده ای
یادت نره دفاع حریفت (چستر)هفته پیش 15 امتیاز گرفته من حاضرم روی برد حریفت شرط ببندم
واقعا حق داری من هم همین مشکل دارم تمام هافبک هام 6و7و8و9 امتیاز دارند از اون ورهم سیلوا و استرلینگ بیرونند هر چی فکر میکنم به جایی نمیرسم
ریسکش زیاده
آقای dashrezaبرنده شدی (چستر ) اخراج شد
هنوزم شرط میبندی ؟![]()
چستر اخراج شد !
بچه ها یه لحظه به خودشون اومدن و کارو تموم کردنخوشبختانه رونی هم کاری نتونست بکنه و عملآ بازی فردا تشریفاتی خواهد بود
دیماریا و بالوتلی هم اومدن لیگ برتر دوستان فقط اصراف نکنید![]()
Last edited by king of the kings; 24-08-2014 at 20:22.
آقو له له ام ... یعنی داااغونه تیمم هااااا ... هاهاهاها!
گاگولها چنان در منجلاب گیر کردن توو این دو هفته که سابقه نداشته چنین شروع فلاکت باری
الان در یک حرکت انتحاری و کاملا غیرحرفه ای 12 امتیاز منفی به جون خریده ، 4تا بهترین بازیکنای این 2هفته رو خریدم ! ( یعنی این حرکت، خــــود ِ تعریف آماتوربازیه ها !) ولی تیمم مریــــــــــضه !! میفمین ؟! آدم وقتی عزیزش جلو چشاش در حال نابود شدن باشه مغزش دیگه جواب نمیده به هر چی دم دستش باشه چنگ میزنه
گذر زمان همه چی رو مشخص میکنه ... یا هفته دیگه بسان سیمرغ از خاکستر خودمون دوباره متولد خواهیم شد یا تا خرتناق در لجن فرو خواهیم رفت !
لیو فیری اُر دای هارد گاگولز ! یههههههههه !![]()
Last edited by moraddad; 25-08-2014 at 10:59.
آقای (moraddad)دستت درد نکنه این هفته من باهات بازی داشتم خیالم را از برد سوم هم راحت کردی و بعد از برد 2 هفته اول میریم هتریک کنیم
البته فرقی هم نمی کرد چون به هر حال من برنده بودم فقط کارم را راحت تر کردی دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)