دوست داشتم یکی حداقل در حد پرسپولیس بیاد، نه یه بازیکن نیمکت نشین تیم های درجه 4 و 5 اروپایی
همین اومانیا رو بگیرن خیلی خوب میشه
دوست داشتم یکی حداقل در حد پرسپولیس بیاد، نه یه بازیکن نیمکت نشین تیم های درجه 4 و 5 اروپایی
همین اومانیا رو بگیرن خیلی خوب میشه
Last edited by mojtabaivi; 11-08-2014 at 21:16.
پرسپوليس جمعه به اندازه يک تيم غايب دارد
دست علي دايي براي بازي حساس با ذوب آهن خيلي بسته است.
به گزارش "ورزش سه"، پرسپوليس در وضعيتي که براي پيروزي بر ذوب آهن اصفهان و خروج از بحران و فشار هواداران و رسانهها تحت فشار است اما مشکلات زيادي دارد. اين تيم براي بازي روز جمعه غايبان سرشناس زيادي دارد. پيام صادقيان که اميد اول پرسپوليس بود تازه دوران محروميتش شروع شده است.
هادي نوروزي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميتي جزيي است که البته احتمال دارد او به بازي جمعه برسد. ديگر نوروزي پرسپوليس يعني رضا هم دچار مشکلات گوارشي است. البته او هم مثل هادي احتمالا به بازي با ذوب آهن مي رسد. حسين ماهيني براي بازي کردن هنوز منع قانوني دارد. مهدي دغاغله هم گرچه مصدوميتش روبه بهبود است اما هنوز شرايط بازي کردن را ندارد.
مهرداد پولادي هم عليرغم اينکه نامش در ليست بازيکنان پرسپوليس (اعلامي به سازمان ليگ) وجود دارد اما هنوز با اين تيم تمرين نکرده است. به اين ترتيب دست علي دايي براي بازي حساس با ذوب آهن خيلي بسته است.او قطعا بازيکنان ذخيره زيادي هم نخواهد داشت و بعيد نيست براي تکميل ليست بازيکنانش براي اين بازي از چند بازيکن اميد تيمش استفاده کند.
پرسپولیس چقدر بد شانس شده این فصل.
جسه بواتنگ ديپورت شد
دنيل جسه بواتنگ بازيکن مدنظر پرسپوليس شب گذشته به تهران رسيد اما گفته مي شود اين بازيکن شب گذشته به تهران رسيده و در فرودگاه امام خميني ديپورت شده است.
به گزارش "ورزش سه"، دو سال پيش مهدي محمد نبي دبير کل فدراسيون فوتبال طي نامه اي به ايجنت هاي رسمي ابلاغ کرد بازيکن خارجي مد نظرشان براي ورود به ايران بايد از سفارت ايران در کشور خود ويزا دريافت کند يا در فرودگاه امام براي او ويزا صادر شود اما ظاهرا بواتنگ از کشور خود ويزا نداشته و در فرودگاه هم به مشکل برخورده بود.
اين بازيکن که ظاهرا پست اصلي اش هافبک تدافعي است در انگليس متولد شده و در تيم جوانان آرسنال عضو بوده اما طي سه سال اخير به صورت قرضي راهي تيم هاي سوئيندون تاون، آکسفورد يونايتد و هيبرنيان شده اما کلا 5 بازي بر اي اين سه تيم انجام داده است.
حال بايد ديد آيا باشگاه پرسپوليس مشکل ويزاي اين بازيکن را حل مي کند يا بواتنگ بايد با اولين پرواز به کشور خودش برگردد.
اومانيا: هنوز چيزي معلوم نيست
مدافع تيم ملي کاستاريکا اگر چه پيشنهادهايي دارد اما پيشنهاد باشگاه پرسپوليس را براي سفر به ايران قبول کرده است.
بر اساس گزارشهاي منتشرشده در رسانههاي کاستاريکايي مايکل اومانيا دعوت باشگاه پرسپوليس براي سفر به تهران را پذيرفته تا مذاکرات براي پيوستن احتمالي به جمع سرخپوشان پايتخت را به صورت حضوري پيگيري کند.
به نقل از تسنيم، گزارشها حاکي از آن است که مدافع مياني تيم ملي کاستاريکا پيشنهاداتي از اروگوئه، ايران و اروپا دارد ولي تاکنون به نتيجهاي نرسيده است. اومانيا اعلام کرده تا پايان هفته بعد تيم جديدش را انتخاب خواهد کرد. تيم فوتبال دپورتيوو ساپريسا هم پس از پيوستن کِندل واتسون به وايتکپس ونکوور کانادا و با توجه به مصدوماني که در ترکيبش دارد به دنبال تمديد قرارداد اومانيا است.
اومانياي 32 ساله در اين باره گفت: ساپريسا هم يکي از گزينههايي است که در حال حاضر دارم. با مسئولان اين تيم مذاکراتي داشتهام و احتمال تمديد قراردادم هم وجود دارد. از اينکه ساپريسا فرصت بازي مجدد در اين تيم را براي من فراهم کرده قدرداني ميکنم اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
خوان کارلوس روخا، رئيس باشگاه دپورتيوو ساپريسا هم اظهار داشت: احتمال تمديد قرارداد اومانيا وجود دارد ولي تضميني در اين خصوص نميدهيم. همانطور که رسانهها اعلام کردهاند او از ايران پيشنهاد دارد و متوجه شدم مايکل قصد سفر به اين کشور و مذاکره با تيم پرسپوليس را دارد اما براي اطلاع از جزئيات اين سفر هم بايد از خود او سؤال کنيد.
وي افزود: با اومانيا مذاکراتي خواهيم داشت چون هر دو طرف به ادامه همکاري با يکديگر تمايل دارند. به هر حال بايد ببينيم چه اتفاقي خواهد افتاد. او هم اين حق را دارد که به پيشنهادات ديگرش فکر کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت رسمی برنامه نود - مهرداد پولادی مدافع تیم ملی فوتبال ایران که عملکرد خوبی در جام جهانی داشت با خداحافظی از تعدادی از سرخپوشان جداییاش از جمع بازیکنان پرسپولیس را قطعی کرد.
به گزارش,fshdj k,n، مهرداد پولادی یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران بود که بعد از اتمام مسابقات جام جهانی مورد توجه چند تیم اروپایی قرار گرفت. در همان مقطع زمانی، رسانههای انگلیسی از پیشنهاد چند تیم لیگ برتری به پولادی خبر داده بودند تا همه به لژیونر شدن این بازیکن و بازی در یک تیم اروپایی خوشبین باشند. همچنین گفته میشد پولادی از چند تیم ایتالیایی هم پیشنهاداتی داشته و شاید بازی در ایتالیا را تجربه کند.
با این حال پس از چند هفته بی خبری، پولادی ناگهان در جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس شرکت کرد و با علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه مذاکراتی انجام داد. این موضوع باعث شد تا علی دایی و سایر پرسپولیسیها به بازگشت وی امیدوار شوند. هرچند مسئولان پرسپولیس معتقد بودند پولادی یک فصل دیگر با سرخپوشان قرارداد دارد و وی باید در تمرینات تیم حاضر شود.
جلسه دوم مدیر برنامههای پولادی با علیرضا رحیمی باعث شد تا حضور این بازیکن در لیگهای اروپایی را منتفی تلقی شود و هوادران پرسپولیس امیدوارتر از گذشته اخبار مربوط به مدافع تیم خود را پیگیری کنند. البته پولادی از باشگاه پرسپولیس چند روزی زمان خواسته بود تا وضعیتش کاملا مشخص شود.
با این حال بعد از گذشت چند روز از این جلسه، مهرداد پولادی در تماس با یکی از مسئولان باشگاه از وی خداحافظی و تاکید کرد که "کارش برای حضور در یک تیم اروپایی تمام شده است". نکته جالب توجه اینکه پولادی علی دایی و علیرضا رحیمی را در جریان انتخاب نهایی تیم خود قرار نداده و ابتدا با تعدادی از اطرافیان تیم تماس گرفته است.
منبع:90tv.ir
توی خبر ها خوندم، امروز رحیمی رفته بود سر تمرین، به دائی گفته بود مهرداد پولادی بعد از بازی با ذوب آهن میاد سر تمرینات.
آدم نمی دونه کدوم رو باور کنه!
اگرم رفته که هیچی، امیدوارم موفق باشه!
حالا تیمش رو مشخص نکرده؟
شما از این قضیه خبر داشتین؟
محتوای مخفی: عکس + متن
سلام.فک کنم خبرای خوشی در راهه:
رواديد و بليت اومانا به کاستاريکا ارسال شد
مسئولان باشگاه پرسپوليس با تهي رواديد و بليت مدافع کاستاريکايي حضور اين بازيکن در ايران را قطعي کردند.
يکي از دغدغههاي عليرضا رحيمي پس از جدايي سيدجلال حسيني و با توجه به درخواست علي دايي براي جذب يک مدافع پر قدرت در خط مياني بود که قرمزپوشان با اومانا مدافع تيم ملي کاستاريکا وارد مذاکره شدند.
به نقل از فارس، اين مدافع بارها قول داد که به ايران بيايد که بالاخره رواديد اين بازيکن امروز تهيه و به همراه بليت براي او ارسال شد و قرار است اين بازيکن فردا وارد ايران شود و پس از روشن شدن تکليفش با پرسپوليس قرارداد خود را امضاء کند اما گفته ميشود قرمزپوشان بابت مبلغ قرارداد و محتويات آن با اومانا به توافقات قطعي رسيدهاند.
گفتني است گزارش مختصر از تهران و باشگاه پرسپوليس نيز در اختيار اين بازيکن قرار داده شده است.
علي عسگري دچار کشيدگي همسترينگ شد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد: حميدرضا علي عسگري دچار کشيدگي عضله همسترينگ شده است و تحت مراقبت پزشکي قرار دارد تا از تشديد اين آسيبديدگي جلوگيري شود.
به گزارش "ورزش سه"، دکتر حقيقت در گفتگو با سايت باشگاه پرسپوليس گفت: در تمرين بعدازظهر دوشنبه پس از آنکه حميدرضا علي عسگري از ناحيه همسترينگ ابراز درد کرد، از ادامه کار جلوگيري شد و هماهنگيها را انجام داديم تا همان شب براي MRI اعزام شود. نتيجه تصويربرداري کشيدگي را نشان داد اما خوشبختانه پارگي نداشتيم.
وي درباره زمان بازگشت اين بازيکن به تمرينات ادامه داد: طبق تعاريف پزشکي بهبود اين آسيب دو هفته به طول ميانجامد ولي با همکاري خوبي که علي عسگري دارد، تا هفته آينده شرايط او را بررسي ميکنيم تا در صورت آمادگي قبل از بازي با ملوان به تمرينات گروهي برگردد.
به هر حال بايد مراقب باشيم که اين کشيدگي تشديد نشود و تشخيص به موقع به اين مساله کمک کرده است.
اومانا: درباره پرسپوليس مطالعه و تحقيق کردم
گزينه کاستاريکايي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درباره ايران و بزرگياش خيلي مطالعه و تحقيق کردم.
ميشل اومانا در خصوص حضورش در ايران و مذاکراتش با مسئولان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: خيلي خوشحالم که مورد توجه يک تيم خوب در منطقه آسيا قرار گرفتم و دوست دارم با چالشهاي جديدي پس از حضور موفق با کاستاريکا در جام جهاني داشته باشم.
به گزارش فارس، وي افزود: راستش را بخواهيد دوست دارم به ايران و پرسپوليس بيايم چون خيلي وقت صرف مطالعه و تحقيق درباره ايران کردهام و اميدوارم که بتوانم امضاي نهايي را با پرسپوليسيها انجام دهم.البته مسئولان اين باشگاه هم اطلاعات خوبي از باشگاه و ايران به من داده اند.
اومانا ادامه داد:ميدانم شما ايرانيها خيلي فوتبال را دوست داريد و مهماننواز هستيد پس مطمئن باشيد اين موضوع در تصميمات من تأثيرات بسياري دارد و اميدوارم يک فصل خوب را با تيم پرسپوليس داشته باشم.ساير صحبتهايم بماند پس از حضور در ايران که ميتواند هم براي شما جالب باشد و هم براي من.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا بازيهاي تيم ملي را در جام جهاني دنبال ميکرديد يا خير، گفت: من همه بازيها را دنبال ميکردم و بازي تيم شما را هم مثل همه فوتبال دوستان پسنديدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)