تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 32 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر بازی چوب حماقت ونگر بابت نخریدن هافبک دفاعی را میخوریم

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز
    Last edited by pinchingholian; 28-09-2014 at 20:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صحبت های ونگر پس از تساوی برابر تاتنهام

در مورد اینکه آیا آرسنال شایسته پیروزی بود...

اینطور فکر میکنم. اگر به تعداد شوت در چهارچوب تاتنهام و میزان مالکیت توپ آنها نگاه کنید، میتوانند بگویند که نتیجه فوق العاده ای گرفته اند.

در مورد اینکه نتیجه ناامید کننده بود...

بله. از آن دست بازی ها بود که اگر در آن گل نخورید، بازی را خواهید برد. آنها منتظر ما بودند، در عمق دفاع میکردند و دنبال ضدحمله بودند - ما 70 درصد مالک توپ بودیم. باید صبور باشید و البته اشتباهی هم نکنید. ما همچنین موانعی هم داشتیم زیرا دو بازیکنمان خیلی زود مصدوم و از بازی خارج شدند و در حالی که در 30 دقیقه پایانی کنترل کامل بازی را در اختیار داشتیم فقط یک تعویض برایمان باقی مانده بود. تنها یک تعویض برای تهاجمی کردن تیم داشتم و در بازی با چنین شرایطی، کافی نیست.

در مورد گل تاتنهام...

بله، توپ را در نیمه خودمان از دست دادیم. ولی باید به تیمم اعتبار بدهم چون یک بار دیگر به بازی برگشتند و تلاش زیادی را به کار گرفتند. از زمانی که به اینجا آمده ام، یکی از معدود دفعاتی بود که مقابل تاتنهام تا این حد مالک توپ بودیم که البته با دفاع خوب آنها همراه شد و باید به آنها اعتبار بدهید. یونس کابول و یان ورتونگن خوب بازی کردند و البته هوگو لوریس. از هر ثانیه ای که میتوانستند برای به تاخیر انداختن بازی استفاده کردند. دوست دارم که داور یک بار به شکلی مناسب به این رفتار واکنش نشان دهد.

در مورد اینکه الکسیس سانچز بازی را آغاز نکرد...

صرفا انتخاب ترکیب بود. مشکل مصدومیتی وجود نداشت.

در مورد اینکه باید برای آرسنال یک پنالتی گرفته میشد (احتمالا در مورد صحنه مربوط به ویلشر)...

فکر میکنم پنالتی بود ولی داور تشخیص داد که نبوده. بنابراین از او باید بپرسید چرا پنالتی نگرفته است.

در مورد اینکه آیا تاتنهام وقت تلف میکرد...

سعی کردند این کار به ساده ترین شکل ممکن انجام دهند - سعی کردند زمان بخرند. آهسته کردن بازی عادی است و کاملا آن را درک میکنم. ولی داوران در زمین هستند تا جریان بازی را حفظ کنند و دوست دارم یک داور انگلیسی برای یک بار هم که شده این کار را انجام دهد. مردم پول میدهند تا فوتبال تماشا کنند. به همین سادگی. این کار احترام گذاشتن به مردمی است که برای تماشای فوتبال پول پرداخت میکنند.

در مورد اینکه داور باید به بازیکنانی که وقت تلف میکنند کارت زرد نشان دهد...

باید بلافاصله این کار انجام دهد. وقتی دروازبان توپ را برای زدن ضربه دروازه میگیرد و از یک سمت به سمت دیگر میرود، باید کارت زرد به او نشان بدهید. پس از آن از همان جایی که توپ به دستش میرسد بازی را آغاز خواهد کرد.

در مورد اینکه آیا با داور در این مورد صحبت کرده اید...

نه، آنها داوران حرفه ای هستند.

در مورد مصدومیت ها...

نمیدانم رمزی و آرتتا تا چه زمانی بیرون خواهند بود.

در مورد نوع مصدومیت ها...

فکر میکنم رمزی همسترینگ و آرتتا ساق پا. ویلشر هم مشکلی در مچ پا داشت.

در مورد اینکه آیا پیشتر نگران مصدومیت رمزی و ویلشر بوده است...

به طور مداوم نه. اگر به صحنه مصدومیت ویلشر نگاه کنید، به مچ پایش ضربه زده شد و مچ او پیچید. در مورد رمزی نگرانی در مورد همسترینگ است. مصدومیت او را درک نمیکنم چون این هفته استراحت خوبی داشت و مقابل ساوتهمپتون به او بازی نداده بودم. باعث تعجب است چون او بازیکن مقاومی محسوب میشود.

در مورد اینکه آرسنال باید بیشتر در مورد اعلام پنالتی صحبت کند...

در کتاب داوری اعلام پنالتی با میزان اعتراض رابطه ای ندارد. ولی میتواند اثرگذار باشد.

در مورد اینکه آیا سه بازیکن نام برده شده مقابل چلسی بیرون خواهند بود...

در مورد ویلشر نمیدانم ولی رمزی و آرتتا قطعا به بازی نمیرسند.

در مورد اینکه با این مصدومیت ها در میان هفته بازی لیگ قهرمانان از راه میرسد...

اگر این سه بازیکن را امروز از دست بدهیم، به یکباره کم تعداد خواهیم بود و فراموش نکنید که دو مصدوم بلند مدت داریم (ژیرو و دبوشی) بعلاوه ولکات که میشود شش بازیکن. دیابی هم آماده نیست. پس نگران کننده است.

در مورد اینکه آیا ویلشر به بازی گالاتاسارای میرسد...

نمیدانم.

در مورد شروع فصل تا اینجای کار...

ناامید کننده است. قسمت مثبت ماجرا این است که بدون شکست بوده ایم ولی قسمت منفی این است که چهار امتیاز را در بازی هایی که کیفیت بالایی داشته ایم از دست داده ایم. باید این روند بدون باخت را ادامه دهیم و باور دارم از مقطعی به جای مساوی کردن خواهیم برد. فکر میکنم امروز اگر گل اول را نمیخوردیم برنده از زمین خارج میشدیم.

واکنش گیبس و پر بعد از دربی

گیبس و مرتساکر بعد از دربی به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند...

کیرون گیبس:

در مورد گل چمبرلین و عملکرد تیم...

الکس یک بازیکن شگفت انگیز است و فقط نیاز دارد بازی کند. او در حال نشان دادن این است که چه کاری می تواند انجام دهد و حاصل کار او چیزی است که ما می خواهیم روی آن کار کنیم. حالا زمانی است که این را می بینیم و روی نتایج تاثیر گذار ظاهر می شود. او بازیکن حرفه ای خوب و استعدادی شگفت انگیز است.

در مورد کسب چهار تساوی در این فصل...

می خواهیم آنها را به برد تبدیل کنیم و تیم برای انجامش سخت تلاش می کند. فکر می کنم اگر روند چند بازی قبلی را ادامه بدهیم موفق می شویم این کار را انجام بدهیم.

در مورد تساوی در این بازی...

به واسطه تاریخ پشت این بازی مهم بود که نبازیم. آنها خیلی خوب دفاع کردند، مطمئن نیستم چطور موفق به انجام این کار شدند اما قطعا آن را انجام دادند و ما هر چه در توان داشتیم گذاشتیم بنابراین باید نکات مثبت بازی را در نظر بگیریم و برای بازی بعدی برویم. گاهی اوقات فقط اتفاق نمی افتد [بردن]. لازم است کاری که داریم می کنیم را ادامه بدهیم تا موقعیت های خوبی خلق کنیم و من مطمئن هستم این کار را خواهیم کرد.

پر مرتساکر:

در مورد بازی...

ما در نیمه اول دو بازیکن کلیدی را از دست دادیم و. این بیش از یک ضربه معمولی بود. ما تا انتها جنگیدیم به ویژه در نیمه دوم وقتی آنها عقب کشیدند. وقتی پیش افتادند کار خیلی سخت شد ولی ما با روشی خوب برگشتیم اما نه با روشی به یادماندنی. می توانست کمی بهتر باشد اما در کل آنها شایسته 1 امتیاز بودند زیرا خیلی خوب دفاع کردند.

در مورد کالوم چمبرز...

می دانستیم با توجه به مصدومیت دبوشی به همه بازیکنانمان احتیاج داریم و او به زمین آمد و عملکرد قابل توجهی به نمایش گذاشت. او استعداد خوبی دارد و ما همواره سعی می کنیم او را وادار کنیم جلو برود. او استعداد خارق العاده ای دارد و امروز هم این را نشان داد.

در مورد این که گرفتن 1 امتیاز روحیه آرسنال را تقویت می کند...

می دانیم که در رختکن روحیه تیمی خوبی داریم بنابراین باید آن را در زمین نشان بدهیم. امروز آن را به شیوه خوبی نشان دادیم اما من فکر می کنم می توانیم بهتر کار کنیم، خیلی بهتر. در کل عملکرد خوبی بود و فکر می کنم اعتماد به نفس در حال برگشتن است.

منبع: Arsenal.ir
    Last edited by pinchingholian; 29-09-2014 at 12:55.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ونگر: گزینه های محدودی داشتم

پایگاه خبری GunnersTrust:
    آرسنال در نیمه اول رویارویی با تاتنهام میکل آرتتا و ارون رمزی را از دست داد و همچنین جک ویلشر دچار مصدومیت شد.

بازیکن 22 ساله یک ساعت دوام آورد اما ونگر نتوانست در مراحل پایانی بازی بازیکنی تازه نفس به میدان بیاورد.
    سرمربی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "برای ما تاثیر گذار بود زیرا ما باید نیمه دوم را شروع می کردیم و در این نیمه همیشه مسلط ظاهر شده ایم. با کمبود گزینه ها در بخش هجومی مواجه بودیم.
    "فقط یک انتخاب برایم باقی مانده بود. اگر می توانستیم در 30 دقیقه پایانی روسیچکی و پودولسکی را به زمین بیاوریم قطعاً تفاوت ایجاد می کرد.
    "نمی دانم تا چه مدت جک را نداریم زیرا مصدومیت در ناحیه مچ پا است که قبلاً هم سابقه مصدومیت داشته است. امیدوارم مصدومیتی طولانی مدت نباشد. میکل و ارون به طور قطع بازی های گالاتاسرای و چلسی را از دست خواهند داد."
    الکس اوکسلید چمبرلین اولین گل خود در فصل جاری را در پایان هفته به ثمر رساند. ونگر از مشارکت وینگر خود خوشحال است و امیدوار است این بازیکن بیشتر گلزنی کند.
    او گفت: "این چیزی است که از او می خواهید، او در مقابل دروازه بهبود یافته است زیرا اندکی بیرون محوطه جریمه بود.
    "اکنون شروع کرده است که درون محوطه جریمه باشد و امیدوارم این واقعیت که می تواند گلزنی کند به او اشتهای بیشتری برای این کار بدهد."

5. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

روی ضربه سری که مرته می زنه به نظر توپ از خط دروازه عبور می کنه اما تصویری که از تکنولوژی خط دروازه به نمایش در میاد مسخره ترین تصویر ممکنه ! واکنش لوریس تو دو مرحله انجام میشه که مرحله اول توپ جلوی خط دروازس و مرحله دوم توپ دست کم تا نصفه روی خط میاد اما تصویری که به نمایش در میاد از مرحله اول واکنش هست یعنی زمانی که توپ جلوی خط دروازه قرار داره ! متاسفانه دیگه بعد از اون هیچ گونه تکراری از اون صحنه به نمایش در نیومد و شما فقط می تونید تصویر اصلی رو زوم کنید و ببینید توپ به کجا میره !

صحنه مربوط رو از این لینک ببنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از اینکه تصویر کامل لود شد صفحه رو با موس بکشید تا زوم بشه . چیزی که بعد از زوم کردن به دست میاد این تصویر بعد از مرحله دوم واکنش هست ! متاسفانه چون تصویر دیگه ای وجود نداره نمیشه با قطعیت حرفی زد.

gunnerstrust.com

7. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مصدومیت های بازیکنان آرسنال طی 10 سال اخیر

9. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ونگر تاييد کرد،تمديد قرار داد ژيرو با آرسنال

ونگر معتقد است که ژيرو براي آرسنال مهره اي کليديست و تمديد قرارداد او خبري خوب براي توپچي هاست.

به گزارش "ورزش سه"، آرسن ونگر امروز تایید کرد که باشگاه آرسنال با الیویه ژیرو بر سر تمدید قرارداد به توافق رسیده است. پیش از این اخباری مبنی بر تمدید قرار داد این مهاجم فرانسوی به گوش رسیده بود که امروز ونگر مهر تاییدی بر این شایعات زد.

قرارداد ژیرو تا سال 2018 تمدید خواهد شد و حقوق این بازیکن نیز از هفته ای 77 هزار پوند به 115 هزار پوند افزایش خواهد یافت. ژیرو در 102 بازی برای توپچی ها زننده 42 گل بوده و هم اکنون به دلیل شکستگی پا از میادین به دور است و مشخص نیست کی آماده بازی خواهد شد.

ونگر گفت :" ما در آرسنال به دنبال ثبات هستیم. ژیرو برای من مهره ای کلیدی محسوب می شود و من به او ایمان دارم. او کیفیت ما را بالاتر می برد و برای هواداران نیز بازیکن مهمیست. از تمدید قرار داد او خوشحال خواهم شد و می دانم که او با باشگاه به توافق رسیده است "

منبع:varzesh3.com
    Last edited by pinchingholian; 30-09-2014 at 20:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آرسنال ۴ - ۱ گالاتاسرای
    برد پر گل توپچی ها برابر حریف ترک در هفته دوم لیگ قهرمانان رقم خورد...

در دومین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آرسنال در حالی میزبان گالاتاسرای بود که در بازی اول 2-0 مغلوب دورتموند شده بود. تیم مهمان هم در بازی اول در برابر اندرلخت به تساوی 1-1 رضایت داده بود.

آرسنال از دقایق ابتدایی توپ و میدان را در اختیار و سعی داشت موقعیت گلزنی ایجاد کند.

اما در ادامه برای دقایقی بازی متعادل تر شد تا این که در دقیقه 22 بازی با حرکتی که از سمت چپ آغاز شد آرسنال به گل اول رسید. گیبس توپ را به سانچز داد و او نیز با یک پاس خوب ولبک را در موقعیت گلزنی قرارداد تا این مهاجم جوان با یک ضربه دقیق دروازه را باز کند.

پس از این گل هم کنترل بازی در اختیار آرسنال بود و فقط 8 دقیقه بعد در دقیقه 30 ولبک موفق شد گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند. مدافع گالاتاسرای سعی کرد با ضربه سر به هم تیمی خود پاس رو به عقب بدهد اما ولبک با سر روی توپ اثر گذاشت و پس از کنترل آن مدافع مستقیم خود را از پیش رو برداشت و بار دیگر دروازه را باز کرد.

دقایقی بعد فلیپه ملو با تکلی خشن روی سانچز از داور کارت زرد گرفت.

هواداران گالا که ظاهرا از نتیجه به دست آمده رضایت نداشتند در دقیقه 37 با پرتاب مواد آتش زا به درون زمین برای دقایقی باعث توقف بازی شدند.

در ادامه حملات آرسنال در دقیقه 41 مسوت اوزیل با پاسی دقیق سانچز که روی خط آفساید بود را صاحب توپ کرد و این مهاجم شیلیایی نیز موفق شد برای آرسنال در این بازی گلزنی کند.

ژمایلی در دقیقه 43 با خطا روی سانچز کارت زرد را دریافت کرد و دقیقه ای بعد متیو فلامینی هم مرتکب خطا شد تا اولین کارت زرد آرسنال به نام او ثبت شود.
    دو دقیقه زمان تلف شده نیمه اول بدون هیچ اتفاق خاصی به پایان رسید تا آرسنال با یک برتری قاطع به رختکن برود.

توپچی ها نیمه دوم را هم با گل شروع کردند و دنی ولبک روی پاس چمبرلین در دقیقه 52 صاب توپ شد و با ضربه ی چیپ خود موفق شد هت تریک کرده و آرسنال را به گل چهارم برساند.

بعد از این گل تیم مهمان جلوتر آمد و با بیشتر کردن فشار موفق شد یک پنالتی بگیرد. شزنی در دقیقه 60 بوراک ایلماز را در محوطه جریمه سرنگون کرد تا علاوه بر دادن ضربه پنالتی از بازی نیز اخراج شود.

اوسپینا به جای سانچز به میدان آمد اما نتوانست ضربه پنالتی ایلماز را مهار کند تا نتیجه 4-1 شود.

گالاتاسرای بعد از ده نفره شدن آرسنال بازی را در دست گرفت و حملات متعددی را شکل داد.

توماس روزیسکی در دقیقه 67 به جای چمبرلین وارد زمین شد.

در دقیقه 69 پاندف و ساری از زمین بیرون رفتند و بروما و بولوت وارد زمین شدند.

اوزیل نیز در هفتاد و هفتمین دقیقه بازی جای خود را به جک ویلشر داد.

بیشتر حملات مهمان به شوت های از راه دور ختم می شد که اکثرا خطر چندانی نداشتند اما با این حال اوسپینا چندین بار با واکنش های خوب خود مانع گلزنی بنفش پوشان گالاتاسرای شد. از جمله موقعیت هایی که با واکنش اوسپینا همراه شد می توان به ضربه سر ایلماز ضربه آلتینتاپ و شوت از راه دور اشنایدر اشاره کرد.

بازی با همین روند دنبال میشد تا در آخرین دقیقه از 4 دقیقه زمان تلف شده نیمه دوم سانتی کازورلا روی پاس ویلشر در موقعیت تک به تک با موسلرا قرار گرفت و سعی کرد با ضربه چیپ دروازه را باز کند که کایا در آخرین لحظات مانع این اتفاق شد و بازی نیز با همان نتیجه 4-1 به اتمام رسید.

آرسنال هفته بعد در لیگ برتر باید به مصاف چلسی برود.

پر: تقریبا فوق العاده بودیم
    پر مرتساکر میگوید نمایش "تقریبا فوق العاده" آرسنال برابر گالاتاسارای پیش زمینه خوبی برای دیدار برابر چلسی است...

توپچی ها موفق شدند با سه گل دنی ولبک و یک گل از الکسیس سانچز گالاتاسارای ترکیه را با نتیجه 4-1 شکست دهند و به رده دوم گروه صعود کنند.

توپچی ها پس از اخراج-پنالتی شزنی توانستند ادامه بازی را 10 نفره کنترل کنند و پر میخواهد چنین فرمی را در بازی با چلسی هم ببیند.

"تقریبا فوق العاده بودیم.

"فکر میکنم در نیمه دوم بیش از اندازه میخواستیم راحت باشیم. خصوصا زمانی که توپ را میگرفتیم و بلافاصله از دست میدادیم. این باعث شد مشکلاتی به وجود بیاید که آن را در پنالتی دیدید که باعث شد یک گل بخوریم و 10 نفره شویم.

"فکر میکنم آن پنالتی-اخراج ما را به خودمان آورد و سعی کردیم کار را تمام کنیم. در مجموع عملکرد خوبی داشتیم، خصوصا در نیمه نخست.

"مسلما پیش زمینه خوبی برای بازی چلسی است. حالا اعتماد به نفس خوبی داریم و سعی میکنیم این را به بازی یکشنبه ببریم. میدانیم میتوانیم بهتر از دو فصل متوالی قبلی باشیم. فکر میکنم یکشنبه کارهای جدیدی داشته باشیم تا نسبت به سال گذشته نتیجه بهتری بگیریم."

هت تریک دنی ولبک او را مبدل به تیتر یک رسانه ها کرده است و پر میگوید تحت تاثیر عملکرد هم تیمی جدیدش قرار گرفته.

"او حالا خطر اصلی برای حریفان است، خصوصا روی ضدحملات.

"بازیکنانی داریم که میتوانند او را در موقعیت های مناسب قرار دهند و این چیزی است که به آن احتیاج داریم. کمی زمان برد ولی فکر میکنم حالا در حالتی مناسب هستیم و دیدیم که باید یک تیم و کاملا یکپارچه باشیم."

گیبس: ولبک درنده بود
    کیرون گیبس میگوید دنی ولبک شب گذشته در خط حمله آرسنال درنده بوده...

دنی ولبک شب گذشته نخستین هت تریک دوران حرفه ای اش را تجربه کرد و نقش پررنگی در پیروزی 4-1 شاگردان آرسن ونگر برابر نماینده ترکیه داشت.

گیبس در پایان بازی از نمایش هم وطنش تمجید کرد.

"او شب گذشته درنده بود. اعتبار به او. به سختی تلاش کرد و یک بازیکن حرفه ای و فوق العاده است. او بازیکن مهمی برای ماست.

"فکر میکنم او تمام ویژگی های لازم را دارد. سریع است، قوی است، توپ را حفظ میکند و به سختی تلاش میکند. وقتی چنین نگرشی داشته باشید، هرچه بیشتر تلاش کنید، شانس بیشتری خواهید داشت. او لیاقت هت تریک و عملکردش را داشت."

ولبک از زمان پیوستنش به آرسنال کار را با انرژی شروع کرده و گیبس میگوید این به دلیل آشنایی او با بازیکنان آرسنال ست.

"او تقریبا نیمی از ترکیب را میشناخت و البته پسر فوق العاده ای هم است. بنابراین وقتی شما پذیرفتنی باشید، کارتان راحت تر خواهد بود."

اوکس: امشب شب ولبک بود
    دنی ولبک موفق شد با زدن سه گل به تیم گالاتاسرای اولین هتریک خود با پیراهن آرسنال را ثبت کند...

در دیداری که با برتری 4-1 آرسنال همراه شد مهاجم انگلیسی توپچی ها دو بار در نیمه اول و یک بار در نیمه دوم گلزنی کرد.

ولبک در گذشته به خاطر آمار گلزنی خود مورد انتقاد بود اما چمبرلین می گوید او نشان داده چه توانایی هایی دارد.

"دیدن این که ولبز اینقدر خوب کار می کند لذت بخش است. وقتی او به این باشگاه آمد من می دانستم ترکیب سبک بازی ما و سرعت و حرکات هوشمندانه او باعث می شود چیز های زیادی از او ببینیم.

"امشب پسر ها این کار را کردند و من خوشحالم که پاس گل آخرش را به او دادم. فکر می کنم امشب شب او بود. او با توپ و بدون توپ برای ما خیلی خوب کار کرد.

ولبک با هت تریک خود توجه ها را جلب خود کرده اما این باعث نمی شود اوکس دستاورد ونگر برای 18 سال حضورش در آرسنال را فراموش کند.

"خیلی خوب است که چنین عملکردی برایش ارائه کنیم. می دانیم رئیس طی این سال ها برای این باشگاه، بازیکنان مختلف، کارکنان و هواداران چه کارهایی کرده است.

"از هنگامی که در این باشگاه بوده ام رفتار او در قبال من و تمام کسانی که با آنها همبازی شدم باورنکردنی بوده است. دیدن این که او به اینجا رسیده خوب است.

"امیدوارم سال های بیشتری اینجا باشد زیرا همه ما عاشق کار کردن با او هستیم. همچنین برای تیم هم بسیار مهم بود که 3 امتیاز را کسب کند و او از این بابت واقعا خوشحال خواهد شد."

صحبت های ونگر پس از پیروی برابر گالاتاسرای...

در مورد تمام کنندگی دنی ولبک...

امشب حرکات خوب تیم به او ختم می شد و ما سرعت خوبی در بازی خود داشتیم. انتقال توپ و تمام کندگی مان خوب بود و دنی در انتهای حرکات خوب گروهی قرار داشت. البته که دیدن این که او کم کم دارد اعتماد به نفس و تمام کنندگی خود را به دست می آورد خوب است. دیدن این که پتانسیل لازم را دارد و در حال نشان دادن آن می باشد خوب است. امیدوارم این هت تریک به او کمک کند اعتماد به نفس کسب کند.

در مورد دلگرم کننده بودن ایجاد موقعیت گلزنی برای او...

بله. ما سرعت خوبی داشتیم و توپ را به خوبی از دفاع به حمله و چپ و راست منتقل می کردیم. همچنین در مرکز زمین هم سرعت خوبی داشتیم و برای آنها مشکل ساز شدیم.

در مورد این که حضور مداوم در ترکیب به عنوان مهاجم به نفع ولبک است...

دانستن این که شانس خوبی برای حضور در بازی بعد دارید همواره کمک می کند. آنچه برای من خوب است این است که او بازی ترکیبی خوبی هم دارد. کار تیمی و میزان تلاشش در سطح تیم است. نگرش او بسیار مثبت است. او فقط یک تمام کننده نیست بلکه بازیکنی در خدمت تیم است. او از بازی در کناره ها این را آموخته و می خواهد به تیم کمک کند.

در مورد این که انتظار برد با این اختلاف را داشتید...

قبل بازی هرگز نمی دانید چقدر سخت خواهد بود اما حس می کنم شروع خوبی داشتیم. آنها از سرعت بازی ما غافلگیر شدند. وقتی 10 نفره شدیم و نتیجه 4-1 شد کنترل بازی را از دست دادیم. به چند واکنش خوب از اوسپینا نیاز داشتیم و بعد می توانستید کیفیت گالاتاسرای را ببینید. به محض این که به آنها اجازه دادیم بازی کنند تبدیل به تیم بسیار خطرناکی شدند. شاید در ابتدای بازی و یک ساعت اول آن سرعت ما مشکل آنها بود.

در مورد تکل ملو روی الکسیس...

می توانست کارت قرمز داشته باشد. باید آن را دوباره ببینم. از جایی که من استاده بودم به نظر می رسید کارت قرمز داشت. الکسیس را بیرون کشیدم تا با ده نفره شدن کمی در دفاع مستحکم تر باشیم. متاسفانه در زندگی خود بازیکنان زیادی را ندیدم که از تعویض شدن خوشحال باشند.

در مورد این که الکسیس مصدوم شد...

خوب به نظر می رسد.

در مورد این که این نتیجه قبل از بازی با چلسی تقویت روحیه ای عالی بود...

بیایید امشب در مورد چلسی حرف نزنیم. چیزی که دوست دارم بگویم این است که دیوید اوسپینا به زمین آمد و خیلی خوب بازی کرد. وقتی به زمین آمد ما دچار مشکل شده بودیم و او عملکرد و بازی خیلی خوبی داشت.

در مورد بازی برابر تیم چزاره پراندلی در مقایسه با فاتح تریم...

فاتح تریم را دوست داریم. در ملاقات هایمان ارتباط خوبی داشتیم. او اکنون در تیم ملی ترکیه خوب کار می کند. مقایسه دو تیم دشوار است. باور دارم بازیمان در ترکیه سخت تر خواهد بود زیرا حس می کنم در این تیم استعدادهایی وجود دارد. برای پراندلی احترام زیادی قائلم و او در مورد تیم خود یاد می گیرد. اگر وقتی حرفه ام را در اینجا آغاز کردم اینجا حضور داشته اید یعنی برای حداقل 18 سال روزنامه نگار بوده اید. این هم بد نیست.

در مورد این که ویلشر قادر است 90 دقیقه برابر چلسی بازی کند...

بله.

در مورد این که چه چیزی در مورد ولبک یاد گرفته اید که قبلا نمی دانستید...

این که او تمام کننده خوبی است. به این مسئله باور دارم، او از نظر تکنیکی بسیار خوب است. این که از نظر تکنیکی بی نقص کار کرد و توپ را خوب پاس می دهد غافلگیر کننده بود. نمی دانستم او تا این حد سریع است. صادقانه بگویم می دانستم سریع است اما وقتی استارت می زند برق آسا است. سرعت فوق العاده ای دارد.

در مورد سطح تمرکز شزنی...

توپ را از دست دادیم که اشتباهی بی مورد در نیمه زمین خودمان بود و پس از آن یک پاس عمقی ارسال شد. دیدم که از دروازه بیرون آمد و فکر می کردم خوب بازی خوانی کرده است. او اندکی دیر بیرون آمد و باعث شد پنالتی بدهد. این می تواند اتفاق بیفتد. فکر می کنم بیشتر تقصیر توپی بود که در نیمه زمین خودمان از دست دادیم. این می تواند خطرناک باشد و روی آن خوب دفاع نکردیم.
    منبع:Arsenal.ir

12. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

۱۸ نکته از ۱۸ سال حضور ونگر در آرسنال

مقاله جان کراس به مناسبت هجدهمین سال حضور ونگر در آرسنال.

آرسن ونگر روز چهارشنبه هجدهمین سال حضورش در آرسنال را جشن میگیرد و به این مناسبت در این مقاله به 18 نکته از دوران حضورش و چگونگی انقلاب و بهبود فوتبال توسط او در آرسنال و انگلستان میپردازیم.

1- تمرینات - ونگر به سبک تمرینات قدیمیتر کرنومتری به گردن می اندازد و زمان را مرتبا اعلام میکند تا تمریناتش کوتاه ، موثر و با شدت زیاد دنبال شود.

2- ممنوعیت مشروبات الکلی - ونگر فرهنگ نوشیدن باشگاه را به طور کامل تغییر داد و نوشیدن مشروبات الکلی را برای بازیکنان ممنوع کرد.

3- رژیم غذایی - در آن روزها قبل از بازی حبوبات و انواع املت قبل از بازیها صرف میشد و این تبدیل به مرغ آبپز و سبزیجات شد بدون سس کچاپ.

4- شکست ناپذیران - به طور قطع بهترین تیم تاریخ تمام دوران لیگ برتر بودند. آنها جام سال 2004 را بدون شکست بالای سر بردند.

5- لیگ قهرمانان- ثبات آنها در حضور در لیگ قهرمانان قابل توجه است. 18 فصل پیاپی این کار را تکرار کرده اند حال اینکه هیچ باشگاه انگلیسی دیگری موفق به انجام چنین کاری نشده است.

6- تیری هانری - ونگر او را به انگلستان آورد و از یک وینگر نه چندان خوب اورا تبدیل به اسطوره آرسنال کرد.

7- چهار مدافع مشهور - ونگر خوش اقبال بود که دیکسون ، بولد ، آدامز و وینتربرن را در باشگاه داشت. با آغوشی باز آنها را پذیرفت و تیمش بر پایه آنها دوگانه 98 را فتح کرد و سپس مدافعین جدید خود را در تیم شکست ناپذیران شکل داد.

8- بازی خاطرات - اوه جقدر با مزه بود دیدن کنایه ها و و اظهارات گستاخانه او با فرگوسن و مورینیو !

9- استادیوم امارات - ونگر به تنهایی آن را نساخت اما به ساخت این استادیوم 350 میلیون پوندی و 60 هزارنفری کمک کرد.

10- دابل ها - آرسنال سال 1971 موفق به فتح دوگانه شده بود و همواره از آن به عنوان دستاوردی باورنکردنی یاد میشد که ونگر به فاصله 4 سال موفق شد دو باراین کار را تکرار کند.

11- صحنه را ندیدم - آن روزها بازیکنان تیم پرخاشگر و قوی بودند و همواره در درگیریه شرکت داشتند و ونگر هیچوقت این صجنه ها را نمیدید!

12- حضور مربیان حارجی - ونگر اولین مربی خارجی بود که موفق به فتح لیگ برتر شد و او باعث شد تا مربیان خارجی بیشتری پس از آن در لیگ برتر حضور داشته باشند.

13- حضور بازیکنان خارجی - ونگر بازیکنانی مانند هانری ، پیرس ، لیونبرگ ، پتیت و ویرا را خریداری کرد و این به بهتر شدن لیگ برتر کمک کرد. او در 14 فوریه 2005 اولین تیم انگلیسی تاریخ را بدون حضور حتی یک بازیکن انگلیسی مقابل کریستال پالاس به زمین فرستاد و موفق شد در آن بازی 5-1 پیروز شود.

14- ناجی فوتبال انگلستان - با وجود خرید بازیکنان خارجی اکنون ونگر رویه خود را تغییر داده و هسته ای از بازیکنان انگلیسی را در تیم تشکیل داده و روحیه ای ملی در رختکن تیم حاکم است.

15- گزش صدا - گزش کوچک صدای ونگر بسیار با مزه است. او سعی میکند کنفرانس مطبوعاتیش از یک جلسه گزارش در مورد درد و مصدومیت بازیکنان تبدیل به جلسه ای شاد کند. از جمله " هرکس فکر میکند زیباترین زن را در خانه خود دارد " گرفته تا "اگر هر روز خاویار مصرف کنید ، دشوار است به سوسیس برگردید". همچنین کلماتی مانند "footballistically" را به فرهنگ لغات انگلیسی اضافه کرده است.

16- ایجاد گروهی همانند پسرانش - ونگر ایمانی قوی به بازیکنان جوان دارد. شرایطی برای پیشرفت آنها فراهم کرده و به آنها فرصت بازی میدهد و در لحظات خوب و بد با آنها میماند. جک ویلشر ، آرون رمزی ، کیرون گیبس ،تئو ولکات و ویچک شزنی از نمونه این بازیکنانند.

17- منصوب کردن خود به عنوان صدر اعظم - هواداران ممکن است این مسئله را دوست نداشته باشند اما ونگر به این مسئله افتخار میکند که باشگاه به فلسفه خود در زمینه خودکفا بودن وفادار است. او اخیرا هزینه زیادی برای الکسیس سانچز و مسوت اویل کرده اما قبل از آن ترجیح میداد بازیکنان دسته دوم و گمنام فرانسوی را به تیم بیاورد و خودش آنها را پرورش دهد و تجارت خوبی در این زمینه انجام داد اما آیا این به معنی فتح جام است؟

18- بازی روان - قطعا این مهمترین نکته است. آرسنال با عنوان آرسنال خسته کننده ( Boring ..boring arsenal) شناخته میشد و در دوران ونگر آنها هیجان انگیز ترین بازیها را انجام دادند. بازی سریع و پاسکاریهای عالی بهمراه بازیکنانی عالی و گلهایی دیدنی. ونگر با تغییر استایل و فلسفه بازی ، فلسفه کل باشگاه را نیز تغییر داده و این تنها از یک نابغه بر می آید.
    منبع: Arsenal.ir

14. 4 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ونگر: بازی یکشنبه به گذشته مربوط نیست
    ونگر می گوید نتایج گذشته برابر چلسی روی شاگردانش اثر روانی ندارد...

آرسن ونگر تا کنون موفق نشده مورینیو را شکست دهد. توپچی ها فصل قبل در استمفورد بریج شکست سختی را تجربه کردند.

با این حال ونگر می گوید تیمشش مصمم است یک شنبه انتقام آن شکست را بگیرد.

"در 6 - 7 سال گذشته آنها همواره تیم شگفت انگیزی بوده اند و این دلیل بسیار مهمی برای شکل گرفتن این رکورد است.

"از طرف دیگر من باور دارم این مسابقه ای بین دو مربی نیست، بلکه بین دو تیم و دو باشگاه است.

"فرصت خوبی برای تغییر دادن تاریخ داریم. سابقه اخیر ما منفی بوده و اگر بتوانیم آن را تغییر دهیم این کار را خواهیم کرد."

اخبار تیم برای بازی با چلسی
    در آستانه بازی با چلسی آرسن ونگر آخرین اخبار مصدومین را بیان کرد...

در مورد اخبار تیم برای بازی با چلسی...

در مقایسه با بازی میان هفته تنها بازیکنی که ممکن است به ترکیب برگردد ناچو مونرئال است. در مورد دیگران تغییر عمده ای رخ نداده است.

در مورد بازگشت نبری و تئو به تمرینات...

بله آنها هفته بعد برای تمرینات کامل به ترکیب باز خواهند گشت. البته آنها باری یکشنبه بسیار از آمادگی دور هستند.
    منبع:Arsenal.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •