تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان حالا که بازی اومد با سیستم زیر چجوری میتونم برم؟پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHzحافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpmپردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GBخیلی ممنون میشم جواب بدین+باتشکر از تمام دوستانی که بازی رو تست کردن....آخرین سوال:گرافیک چطوره؟؟؟

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان حالا که بازی اومد با سیستم زیر چجوری میتونم برم؟پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHzحافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpmپردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GBخیلی ممنون میشم جواب بدین+باتشکر از تمام دوستانی که بازی رو تست کردن....آخرین سوال:گرافیک چطوره؟؟؟

گرافیکش منو جذب کرد البته بیشتر به خاطر رنگ بندی ها و نور پردازی عالیشه ولی سیستم شما راحت میکشه بازیو

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

گرافیکش منو جذب کرد البته بیشتر به خاطر رنگ بندی ها و نور پردازی عالیشه ولی سیستم شما راحت میکشه بازیو
    خوب منم میپرسم سیستم من چطورمیکشه بالامیاره؟ توامضاءلطفا درست بگید بدونیم هرچی نگاه میکنم به سیستم ناراحت میشم سیستم ضعیف
    Last edited by امید رض; 13-11-2014 at 23:33.

6. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب منم میپرسم سیستم من چطورمیکشه بالامیاره؟ توامضاءلطفا درست بگید بدونیم هرچی نگاه میکنم به سیستم ناراحت میشم
    اره عزیز راحت اجرا میکنی این نظر منه. چون رم و گرافیک و سی پی یو خوبی داری حتی از من بهتر

8. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

خیلی ممنون اگه شما استاد یه ذره بیشتر درباره ی خود بازی (گیم پلی و پارکورو....)بشتر توضیح بدین ممنون میشم.....مثلا سیستم من روی high 35-45 fps میره؟
    +
    با تشکر از اینهمه سرعت شما

10. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون اگه شما استاد یه ذره بیشتر درباره ی خود بازی (گیم پلی و پارکورو....)بشتر توضیح بدین ممنون میشم.....مثلا سیستم من روی high 35-45 fps میره؟
    +
    با تشکر از اینهمه سرعت شما
    اونقدر texture quality روی فریم ریت تاثیر نمیزاره شاید برای من 2 تا بود که اصلا اهمیتی نداره.

در مورد پارکور و بالارفتن از دیوار بگم خیلی نرم تر و بهتر شده و لذت بخش تر حرکاتش ادمو جذب میکنه. یاد سرعت اتزیو میفتم که خیلی خوب در و دیوار رو بالا میرفت.

در مورد گیم پلی میگم چون اول بازیه واقعا نمیشه در مورد اکشنش توضیح داد ولی دنبال کسی دویدن هم لذت بخش تر شده چون اینبار بیشتر نسبت به محیط اطرافش تعامل داره آرنو.و واقعا محیط شهرش شلوغه

12. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در حال دانلود بازی:

ریویو ها Mixed بوده ولی کلا ما که همیشه از نسخه اول AC باز بودیم برامون خیلی فرق نمی کنه

14. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بنده رو ULTRA HIGH بازی کردم و باقی تنظیمات هم رو HIGH بود فریم ریتم بین 30 تا 27 بود و کاملا راضی بودم اصلا هم نمیپرید و لگ نداشت. و گرافیکش واقعا عالیه و گاهی مواقع به واقعیت نزدیکه vsynce هم خاموش کردم.رزولوشن هم برام رو 1920 بود فقط Refresh rate مانیتور رو گذاشته بود روی 50mhz که چون مانیتور من فقط 60 mhz رو پشتیبانی میکنه گذاشتم رو 60 و میگم اصلا پرش و لگ نداشتم. شاید دوستمون که بالا پست گذاشته سر همین مکل داشته.
    دوست من واجب شد از تنظیمات گرافیکیت به طور کلی عکس بندازی بزاری تا منم کپشو امتحان کنم....
    +
    نسخه ی بازیت چیه؟!
    آپدیت اینا نزدی!؟
    کرکت چیه؟!
    اون علامت سیو رو اعصابه مگه نه!؟
    +
    لگی که میگم در حد هر یه دیقه یکبار هست که حتی رو تنظیمات پایینم میاد سراغم...
    +
    مانیتورم 75 Hz رو میکشه و منم پس گذاشتم رو 75...البته Vsynce ــم روشن بود در همه حالات....بدون اون که همه چی میشه عکس برچسبون که...:|

16. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمیشه از تنظیمات عکس گذاشت چون همه رو نشون نمیده برای هر کدوم از آپشن هاش باید عکس بزارم ولی با بالاترین تنظیمات و فریم ریتم 25 هست که لگ نداره اذیت نمیکنه. خیلی کم اتفاق میفته بره پایین تر. فکر هم نکنم 5 تا فریم ریت کمتر از 30 تاثیری داشته باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که black flag رو راحت اجرا کردن این بازی رو هم میتونن اجرا کنن راحت

18. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

نمیشه از تنظیمات عکس گذاشت چون همه رو نشون نمیده برای هر کدوم از آپشن هاش باید عکس بزارم ولی با بالاترین تنظیمات و فریم ریتم 25 هست که لگ نداره اذیت نمیکنه. خیلی کم اتفاق میفته بره پایین تر. فکر هم نکنم 5 تا فریم ریت کمتر از 30 تاثیری داشته باشه.

دوستانی که black flag رو راحت اجرا کردن این بازی رو هم میتونن اجرا کنن راحت

دوست عزیز خیلی ممنون بابت عکسهای زیبایی که گذاشتین. در ضمن یه سوال دیگه یعنی اون سیستم مورد نیازی که گذاشتن الکیه؟؟؟؟چون اکثر دوستان رو اولترا میرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •