شاد باش به طرفدارای آلمان.
خیلی اتفاق نمیفته که بهترین و شایسته ترین تیم سر آخر قهرمان بشه.
در کل تورنومنت عالی بودن و مزدش رو هم گرفتن.
بقیه تیم ها همشون یه جاییشون میلنگید.
رفتار آلمانی ها هم باید برای یک سری از بی جنبه ها الگو باشه.
شاد باش به طرفدارای آلمان.
خیلی اتفاق نمیفته که بهترین و شایسته ترین تیم سر آخر قهرمان بشه.
در کل تورنومنت عالی بودن و مزدش رو هم گرفتن.
بقیه تیم ها همشون یه جاییشون میلنگید.
رفتار آلمانی ها هم باید برای یک سری از بی جنبه ها الگو باشه.
دیگه کسی بگه آلمان شانسی برد اونهم با این آمار و این شرایط گردش توپ یک فکری باید به حال منطق و تعصباتش بکنه...
هیچ تحلیل جدی ای نبود که بگه چهارتا میزنیم پنج تا میزنیم...و تازه اگر هم بود...چون چهارتا زده نشده بگیم شانسی بوده برد.
هنوز هم نیم ساعت از بازی نگذشته هی نمیگن بسه بسه، مگه دور موتور رو مردم باید چک کنن با کسی؟
این اوزیل چرا لخت شده بود موقع جام گرفتن آلمان؟!!این باید نشون بده که آلمانی اصیل نیست و ترکه با این کارهای بیخودش. من تو عمرم ندیده بودم کسی لخت بره موقع اهدای جام.
حالا اگر آرژانتین برده بود باید میدیدیم که چه قیامتی اینجا به پا میکنن. حالا که باختن عوض تبریک گفتن بینید چی میگن!
واقعا برخورد بعضی دوستان خیلی جالبه!
همونطور که گفتم کاملا درکنون میکنم . خیلی سخته آدم تیمش تو فینال ببازه .![]()
آقا تبریک فراوان..................
بلاخره آلمان به حق خودش رسید..........
و در آخر عشق است مانویل نویر.............
کسی که تو مرحله حذقی گل نزد و فقط 1 پاس گل داد
بازی با بلژیک که پاس گل داد
بازی با سوئیس که هیگواین گل زد
بازی با هلند هم که کلا مسی فکر نکنم کاری کرد و شاید منظور شما پنالتی بود که زد و گل شد و احتمالا همونو میگی که مسی تیم رو آورد بالا
بازی هاای مرحله گروهی هم که4 تا گل زد به تیم هایی که کلا رتبه بالای 20 نداشتن تو رتبه بندی فیفا (( حداقل قبل جام ))
مسی هم نبود هیگواین و دیماریا و .... میتونستن تا همینجا بیان و شاید در نبود مسی جلوی هلند حذف میشدن !!!
سوئیس و بلژیک رو فقط دیماریا و هیگواین میتونستن ببرن
مثل اینکه پلاتینی؟ رفت پیراهنشو گرفت؟ یا شاید هم بهش میگفت پیراهنتو بپوش؟...مشخص نبود بعد با دوباره دیدن میشه فهمید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرونده این جام هم بسته شد. خدارو شکر میکنیم که زنده بودیم تا این ایام پر فیض رو درک کنیم!
انشا... تا 2018 که همتونو دوباره ببینیم .
اما 2022 تو قطر یه جورائی مصنوعی ، غیرفوتبالی ، زورکی ، پولکی و بوی نفت و رشوه و ... میده شدید
در هر صورت خیلی کار زشت و مزخرفی بود. همه تیم با لباس یکدست تیم ملیشون رفتن اون بالا دارن جام میگیرن و خوشحالی میکنن، این لخت رفته اونجا. اگه به کسی هم داده لباسشو، میتونست بره یکی دیگه بپوشه.
عزیز اینطور حرف زدن اصلا درست نیست. یعنی چی المانی اصیل نیست و ترکه؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)