تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 223

نام تاپيک: برزیل - آلمان | مرحله نیمه نهایی | چهارشتبه 00:30 بامداد

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی که مقایسه رونالدو برزیلی رو با کلوزه انجام میده ضمن اینکه نظرش کاملا محترم مثل هر نظر دیگه ای به نظرم 3 حالت بیشتر نداره این مقایسه

1- الان بیش از حد جو گیر و احساسی شده

2- بازی های رونالدو رو در زمان خودش ندیده یا بیاد نداره و یا جدیدا عضو خانواده فوتبال شده

3- بشدت افراطی طرفدار آلمان یا شخص کلوزه هست و این افراط باعث شده منطقش کمرنگ بشه!

2. 14 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

والا من طرفدار آلمان هستم نه برزیل
    ولی شما فکر کنم یه ذره داری زیاده روی میکنی !!

جزو کسایی هم هستی که نتایج فردی رو بیشتر نتایج تیمی قبول داری
    کلوزه این همه رکوردی که تا قبل این جام جهانی زد کدومش به قهرمانی آلمان منجر شد ؟؟

آخرین بازی که آلمان قهرمان جام جهانی شد فکر کنم کلوزه اصلا فوتبال بازی میکرد تا بخواد تاثیر گذرا باشه ؟
    ولی رونالدو 2 بار فکر کنم جام جهانی رو از نزدیک دیده !! __ یکبار با اینکه نیمکت نشین بود و یکبار هم 2 گل زد ))

تو جام جهانی 2002 هم که کلوزه و رونالدو رو به روی هم بودن کلوزه بجز 1 کارت زرد و تعویض کار دیگه ای نکرد !!
    در حالی که فکر کنم رونالدو هر 2 گل رو زد واسه پیروزی کلوزه

این آمار های انفرادی کلوزه در نهایت فکر نکنم تا قبل از این به درد آلمان خورده باشه
    ولی رونالدو یکی از تاثیرگذار ترین بازیکن ها برزیل در ادوار گذشته بوده (( به همراه رونالدو - ریوالدو ..... ))

نمیگم کلوزه بده
    بلکه خیلی هم عالیست
    ولی پست های یکطرفه شما خیلی جالبه

سینه چاک ترین طرفدار کلوزه هم فکر نکنم اونقدر ها تفاوت بین این 2 ستاره ببینه !!!

مرسی...
    من منکر تفاوت این دوتا نیستم اما شما ببین اینها تو چه مقطع و کنار چه کسایی و با چه شرایطی بازی میکردن؟
    ببینم با این سن و سال کلوزه و بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شدن و اینکه4نیمه نهایی بازی کردن و.........برای شما چه معنایی غیر از برتری و بزرگی میتونه داشته باشه؟
    در ثانی قرار نیست که یه بازیکن یه تنه تیم رو قهرمان جهان کنه!
    همون رونالدو تنهایی جام2002رو برای برزیل کسب کرد؟
    صد در صد نه!
    مقایسه این دوتا از اساس اشتباه هستش.

4. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dreadknight00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تبریک به همه طرفدارای المان
    چه طوفانی به پا کرد المان تو برزیل بردش که مشخص بود از همون اول ولی با این نتیجه دیگه نه
    چی همه رکورد زد المان تو این بازی تو پر گل ترین بازی نیمه نهایی و سخت ترین شکست تاریخ فوتبال بریزل و میزبان جام جهانی کلوزه رکورد رونالدو رو زد
    بعد میگن چرا طرفدارای المان ادعا دارن و مغرورن
    شدیدن منتظر فینالم و البته قهرمانی به قول یه بنده خدایی I'm all fired up

6. 2 کاربر از dreadknight00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کسی که مقایسه رونالدو برزیلی رو با کلوزه انجام میده ضمن اینکه نظرش کاملا محترم مثل هر نظر دیگه ای به نظرم 3 حالت بیشتر نداره این مقایسه

1- الان بیش از حد جو گیر و احساسی شده

2- بازی های رونالدو رو در زمان خودش ندیده یا بیاد نداره و یا جدیدا عضو خانواده فوتبال شده

3- بشدت افراطی طرفدار آلمان یا شخص کلوزه هست و این افراط باعث شده منطقش کمرنگ بشه!
    ما خیلی وقت هستش طرفدار کلوزه بودیم و هستیم و خواهیم بود و جوی در کار نیست.
    بازی های رونالدو رو کاملا یادمون هست.
    تعصب داریم اما دلیل نمیشه که حقایق رو نبینیم.
    عملکرد رونالدو توی دوران باشگاهی با کلوزه رو شما حق داری و نمیشه منکر برتری رونالدو شد.
    اما:
    بحث ما الان فقط تیم ملی و جام جهانیه دوستان

8. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی...
    من منکر تفاوت این دوتا نیستم اما شما ببین اینها تو چه مقطع و کنار چه کسایی و با چه شرایطی بازی میکردن؟
    ببینم با این سن و سال کلوزه و بهترین گلزن تاریخ جام جهانی شدن و اینکه4نیمه نهایی بازی کردن و.........برای شما چه معنایی غیر از برتری و بزرگی میتونه داشته باشه؟
    در ثانی قرار نیست که یه بازیکن یه تنه تیم رو قهرمان جهان کنه!
    همون رونالدو تنهایی جام2002رو برای برزیل کسب کرد؟
    صد در صد نه!
    مقایسه این دوتا از اساس اشتباه هستش.
    میگم دوست داری منو بزنی ؟؟ !!

من اصلا این 2 رو با هم مقایسه نمیکنم
    زیاد اهل مقایسه بازیکن ها تو رده ملی و باشگاهی هم نیستم
    چون اینقدر فاکتور واسه مقایسه هست که شاید یکبار این بازیکن برتر باشه یکبار هم اون یکی

مثلا همین کریس رونالدو و مسی
    نه تو رده ملی و نه باشگاهی میشه مقایسشون کرد - چون بازیکن ها و سبک بازی تیم های ملی و باشگاهیشون فرق داره
    و یا مارادونا و پله !!!

کلا اهل مقایسه نیستم
    سعی میکنم میانه رو باشم

در مورد رونالدو هم نمیخواستم پست بدم (( ولی مجبور شدم چون یه روزی واسه تیم محبوب خودم رئال بازی میکرد ))
    ولی شما یه جوری داشتی پست میدادی هرکی رونالدو رو نمیشناخت فکر میکرد بازیکن تیم محلات برزیل بوده !!
    رونالدو اونطوری که شما میگفتی نبود و نیست
    یکی از بهترین تمام کننده های برتر در دوران خودش بوده !!

در مورد کلوزه زیاد نمیتونم نظر بدم چون کلا بازی هاش رو دنبال نمیکردم !!!

به هر حال میانه روی هم خوبه حتی در صورتی که مثل شما طرفدار سینه چاک آلمان باشه
    کوبیدن حریف هم دلیلی بر برتری خودی نیست !!

یه نکته اضافه کنم
    اینکه گفتید رونالدو به تنهایی برزیل رو قهرمان نکرده
    بله اینطور نیست
    پس خودتون هم قبول دارید که تنها گل زده ملاک نیست و بازی تیمی هم ملاکه ؟؟؟؟ درست ؟؟؟
    پس مقایسه تنها گل زده ملاک نیست

درصورتی که این بحثهای کلوزه و رونالدو او این تاپیک از زمانی شروع شد که کلوزه گل زده بیشتری داشت !!!
    پس بحث هم ازجایی شروع شد که شما مقایسش رو غلط میدونی !!!

کلا گفتم تو رده ملی طرفداری تیمی نیستم (( فقط رئاااااااااال ))
    بیشتر بازیکن محور هستم تا تیم خاص

شب خوش !

10. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اولا تبریکات فراوان به همه طرفدارای آلمان

دوما آلمان خیلی خوب و منطقی بازی کرد و من شخصا با اینکه اصلا از آلمان خوشم نمیاد، سبک بازی و تفکر تیمی امشب آلمان رو بشدت تحسین می کنم

سوما این پیروزی از نظر من یه نقطه منفی داشت، اونم اینکه 4گل پی در پی هیجان بازی رو از بین برد
    شخصا انتظار داشتم یه نیمه نهایی نفسگیر و احیانا ضربات پنالتی رو ببینم ولی آلمانها بیرحمانه و خیلی
    قاطع ، برزیل رو به شدیدترین شکل ممکن تحقیر کردن ...

12. 9 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ما خیلی وقت هستش طرفدار کلوزه بودیم و هستیم و خواهیم بود و جوی در کار نیست.
    بازی های رونالدو رو کاملا یادمون هست.
    تعصب داریم اما دلیل نمیشه که حقایق رو نبینیم.
    عملکرد رونالدو توی دوران باشگاهی با کلوزه رو شما حق داری و نمیشه منکر برتری رونالدو شد.
    اما:
    بحث ما الان فقط تیم ملی و جام جهانیه دوستان
    دوست نازنین! امشب شب بی نظیریه واسه آلمان و مخصوصا کلوزه ! بی شک همه اون رو تحسین می کنند مثل من و خیلی از ایرانی ها دیگه ! اما بعضی اوقات یک مقایسه بی ربط و کمی اغراق بر انگیز باعث

میشه بازیکنی که در حال حاضر لایق تقدیره به خاطر یک مقایسه نه چندان جالب ارزش کارش پایین بیاد!هم میشه رونالدو رو دوست داشت هم میشه کلوزه رو تحسین کرد دلیلی نداره سعی کنیم یکی از بهترین مهاجمان

تاریخ آلمان رو از یکی از برترین مهاجمان تاریخ فوتبال دنیا بالاتر بدونیم یا بگیم بهتره!صرف اینکه کسی رکوردی رو شکسته دلیل بر بهتر بودن نیست ! حالا من یک سوال دارم از شما به نظر شما گرد مولر بازیکن بهتری بوده یا م

مارادونا یا پله ؟ گرد مولر قبل از رونالدو برزیلی صاحب این رکورد بوده ! حالا به نظر شما داشتن این رکورد باعث میشه که بهتر از مارادونا یا پله باشه؟

14. 16 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دست روی دست زیاده

یه زمانی پله خوب بود بعد مارادونا اومد بعد رونالدو ، رونالدینیو تا مسی ، کریس رونالدو و مولر و ...

قبل از پله هم بوده کسی که بهترین بازیکن بوده ، بعد از مسی و کریس رونالدو و ... هم حتما بازم کسی خواهد بود!

پس این مقایسه ها بی فایده هستن ...

بهتره جای این حرفا ، حتی اگه طرفدار 2 آتیشه برزیل هم باشیم به طرفدارای آلمان تبریک بگیم و اگر طرفدار آلمان هستیم
    به طرفدارای برزیل تسلی بدیم و دوستانه با قضیه برخورد کنیم ...

16. 8 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بهتره جای این حرفا ، حتی اگه طرفدار 2 آتیشه برزیل هم باشیم به طرفدارای آلمان تبریک بگیم و اگر طرفدار آلمان هستیم
    به طرفدارای برزیل تسلی بدیم و دوستانه با قضیه برخورد کنیم ....

دمت گرم

خودمم طرفدار آلمانم و آلمانیا تبریک و برزیلیا هم انشاالله سومی...فوتباله دیگه پایین بالا داره...

18. 3 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هر تیمی بازیکن های بهتری در پست های مختلف داشته باشه که مثل یک ستاره بدرخشه اون تیم کهکشانی قهرمانه و دروان درخشش فردی مثل مارادونا یا پله گذشته و خیلی راحت فوتبال نوین این رو درک کرده.
    در جام های قبلی برزیل در پست های مختلف بازیکن ها کلیدی فوق العاده داشت. مثل کافو , کارلوس,لوسیو, ریوالدو رونالدو و رونالدینو که تموم کننده کار بودند.این اسم ها تو ذهن همگان بعنوان ستاره باقی موندند و باعث قهرمانی برزیل شدند.
    همین اتفاق برای فرانسه و ایتالیا و اسپانیا افتاد ( مثل کاناوارو , پیرلو ,توتی ,بوفون و انری ,زیدان , بارتز و اسپانیا قابل ذکر نیست همه میشناسند.
    در کل جام و بخصوص امشب دیدیم که المان بازی تیمی رو انجام میده که کل تیم برای گل زدن به هم کمک می کنند نه بالا بردن گل ملی زده شده توسط فرد .فرد گرایی برزیل با نیمار, پرتغال با کریس رونالدو و همین ارژانتین با مسی چیز خاصی رو ارائه نمی کنه جز صعود شانسی
    همین فرد گرایی که تو 2002 المان رو الیور کان داشت باعث شد تا فینال بره ولی کم بیاره چون تمام تیم رو بازی خوب کان بود(داشت مارادونا عصر جدید میشد ولی فوتبال بازی تیمی شده).کلوزه بازیکن خیلی خوبی هست و نه در اندازه رونالدو چون کلوزه تموم کننده است و رونالود خودش موقعیت ایجاد می کنه.اگر بخوام مثال وطنی معل فارق بزنیم کلوزه مثل علی دایی هست که بعنوان یک تموم کننده یا نتیجه گرا و رونالدو مثل علی کریمی و خداداد عزیزی هست که موقعیت ساز هستند.
    امثال زیدان ,رونالدو , کریس رونالدو , مسی , رونالیدینو هر کسی بازی هاشون رو ببینه تا عمر داره به خاطر بازی ها زیبا و خاص شون فراموششون نمی کنه ولی افراد رکود زن فقط طرفدارهاشون در یاد دارند.واقعا چند نفر الان اینجا میدونه الیور کان توپ طلا جام جهانی 2002 رو برد؟ جواب این سوال فقط طرفدار های المان و امار گرهای فوتبالی یادشونه
    خوبه گاهی اوقات در تمامی زمینه این جو گیری ایرانی رو کنار بزنیم و با چشمان باز به مسائل نگاه کنیم

20. 7 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •