تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما بگو ببینم آیا نقد هم نمی شه کرد؟ دلیل شما چیه؟ دلم می خواد یا دلش می خواده؟ با عصبانیت کسی حق رو به شما نمیده
    نه نمیشه، مسائل خصوصی دیگران به من و شما چه مربوطه که بخواهیم نقد کنیم؟!
    اینکه فاطی خانوم و عضنفر خان با میل و رضایت خودشون بخوان چطوری با هم زندگی کنن به ما چه ربطی داره؟!
    شما پست های خودت رو بخونی با این واژگان برخورد میکنی: سند زدن ، مال خودشه ، ظواهر مادی ، رسمی کردن علاقه...
    دوست عزیز مگه عشق رو میشه سند زد؟ مگه علاقه قابل رسمی شدنه؟

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

نه نمیشه، مسائل خصوصی دیگران به من و شما چه مربوطه که بخواهیم نقد کنیم؟!
    اینکه فاطی خانوم و عضنفر خان با میل و رضایت خودشون بخوان چطوری با هم زندگی کنن به ما چه ربطی داره؟!
    شما پست های خودت رو بخونی با این واژگان برخورد میکنی: سند زدن ، مال خودشه ، ظواهر مادی ، رسمی کردن علاقه...
    دوست عزیز مگه عشق رو میشه سند زد؟ مگه علاقه قابل رسمی شدنه؟
    پس اگه قراره نقد نشه بهتره تاپیکش هم زده نشه دیگه تا اصلا صحبتی هم نمونه
    علاقه رو نمیشه رسمیش کرد؟ پس اینهایی که میرن عقد می کنن و عقد نامه و شناسنامه و غیره ،به هم علاقه ندارن؟ یا فکر کردید اونایی که رو هوا و حرف و ... اقدام می کنن فقط بهم علاقه دارن؟!
    Last edited by Masoud-2014; 11-11-2014 at 23:51.

4. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

شما بگو ببینم آیا نقد هم نمی شه کرد؟ دلیل شما چیه؟ دلم می خواد یا دلش می خواده؟ با عصبانیت کسی حق رو به شما نمیده
    دوست عزيز برخى از دلايل هم "دلم مى خواد" هست. نه دلم مى خوادى که براى خود فرد باشه, که دلم مى خواد براى زندگى خصوصى بقيه تعيين تکليف کنم.

Sent from my Nexus 4
    Last edited by Sara; 12-11-2014 at 00:12.

6. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزيز برخى از دلايل هم "دلم مى خواد" هست. نه دلم مى خوادى که براى خود فرد باشه, که دلم مى خواد براى زندگى خصوصى بقيه تعيين تکليف کنم.

Sent from my Nexus 4
    از یک بعدی خصوصیه مثل همه زندگی های دیگه چه رسمی و چه غیر رسمی زیر یک سقف ...
    اما از یک بعدی اجتماعیه و چون یک پدیده نو ظهور و غیر عرفیه بر روی اجتماع اطراف تاثیر می زاره ، نخست خود اطرافیان نزدیک فرد مثل پدر و مادر و خواهر و برادر و فامیل و آشنا و دوستان و غیره ،و حتی مقاومتهایی رو شامل میشه و بتدریج سعی در رسوخ در جامعه پیدا میکنه و همینگونه سعی میکنه پیش بره که قطعا مقاومت هایی رو در پی خواهد داشت چرا که این نوع روابط در زمره روابط زیر زمینی و پنهانی قرار میگیره {همانطور که اکثر دوستان از لفظ خصوصی و غیره استفاده میکنن مکرراً} و مطمئنا چالش از خود نزدیکان فرد شروع خواهد شد ...

8. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پس اگه قراره نقد نشه بهتره تاپیکش هم زده نشه دیگه تا اصلا صحبتی هم نمونه
    علاقه رو نمیشه رسمیش کرد؟ پس اینهایی که میرن عقد می کنن و عقد نامه و شناسنامه و غیره ،به هم علاقه ندارن؟ یا فکر کردید اونایی که رو هوا و حرف و ... اقدام می کنن فقط بهم علاقه دارن؟!
    دوست عزیزم، علاقه یک حس درونیه، مثل ترس، نفرت، شرم، به نظر شما میشه شرم و حیا رو رسمی کرد؟
    Last edited by Artam01; 12-11-2014 at 17:43.

10. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فرمایشتون کاملا متینه . ولی توجه کنید اون حالت های دیگه که می فرمایید در ازدواج قانونی و شرعی هم میتونه پیش بیاد . والبته تبعاتی هم داره مثل این یکی .
    دقیقا با این تفاوت که قانون گذار، قوانینی برای موارد مختلف در نظر گرفته

اون داستان چیز دیگه ای هستش که نیازی نیست واردش بشم. باز هم دارید یه ماجرا رو به چیز دیگه ای مربوط می کنید .
    ضمنا نتیجه گیری کلی بر مبنای مشاهدات محدود ، صحیح نیست . کلی زن و شوهر رسمی و شرعی هستند که زدن همدیگه رو کشتن . . . ربطی نداره .
    این مثال در مقام دیگه ای بود و ربطی به این روابط نداشت و دلیل ذکر این مورد خاص این بود که کاملا ملموس و عینی بود و نیازی به توضیح ماجرا نداشت، که بازم ربطش دادین به قضیه دیگه و نتیجه گیری کردین

در ثانی همسر کشی ها دلایل دیگه ای به جز موارد این چنینی داره و این یکی دیگه واقعا ربطی نداره!

قوانینی که به اصل دین مربوط هستند رو با هیچ نوع روشی نمیشه تغییر داد.
    اگه این برداشت با این تفکره که دین ثابت و ریجیده باید بگم متاسفانه همفکرای شما در این مورد خاص، در مراکز دینی ایران و سایر کشورهای مسلمان هم حضور فعالی دارن و به هیچ عنوان حاضر نیستن قبول کنن که دین هم مثل تمام علوم می تونه تغییر کنه

خیلی ساده و راحت نتیجه گیری می کنید . چند همسری موضوع ساده ای نیست و علاوه بر ریشه های تاریخی و مذهبی و روان شناختی ، ریشه های بیولوژیکی و زیست شناختی هم داره . و فقط مخصوص انسان ها هم نیست . واقعا آیا نیاز به کارگر موجب چند همسری شد ؟؟؟
    چند همسری دقیقا به خاطر مسایل اقتصادی و نیاز به کارگر بیشتر ایجاد شده مسلما منظور من یکی دو هزار سال اخیر نیست. افق دیدتون رو کمی وسیع تر کنید

باز هم نتیجه گیری عجیب و غریب : بعد از هزاران سال بهش رسیده ؟ یعنی قبل از اون دونه میکاشتن ؟؟ یا شایدم انسان ها با تقسیم دوتایی تولید مثل می کردند ؟ دوست عزیز حتی حیوانان هم همسر و خانواده دارند .
    خیلی خوبه که افق دیدتون رو وسیع تر کردین اما منظور من پیدایش حیات روی کره زمین نبود، با این حال جالبه بدونین تمام موجوداتی که به روش جنسی تولید مثل می کنن علاوه بر تقسیم میتوز و به قول شما تقسیم دوتایی از تقسیم میوز هم بهره می برن
    انسان ها هم مسلما در اوایل جفت گیری می کردن! مسیر تکامل بشر از چند ده میلیون سال قبل شروع شده و شاید انسان باهوش یا خردمند قدمتش حتی به 1 میلیون سال هم نرسه، قدمت آداب و رسوم ما به همین میزان قدمت داره و در این بازه زمانی هزاران سال واقعا رقمی نیست که اینقدر تعجب کردین

این برداشت شماست . نظر خیلی ها ( از جمله خودم) چیز دیگریست . میشه راحت با کلمات بازی کرد ولی واقعیت اینه که این به قول شما پدیده واقعا یک نوع ازدواجه . هرچند مشروع و قانونی نیست .
    مشکل شما اینه که ازدواج رو فقط به یک شکل می شناسید و غیر از اون رو "رابطه " می نامید .
    ازدواج تعریف خودش رو داره مشکل از من نیست، در حال حاضر هم که در مورد ایران صحبت می کنیم و عرف ایران رو به معنی مفهوم "ازدواج" در نظر میگیرم

این تعریف هم همونطوری که قبلا گفتم در طول هزاران سال ایجاد شده، شاید اشکال مختلفی داشته اما تقریبا مفهموم همیشه یکی بوده دقت کنین مفهوم نه روش، فرض کنید یک زن و شوهر مسلمان در یک کشور اروپائی طلاق بگیرن و همون روز هم برن با افراد دیگه ای ازدواج کنن، این ازدواج در عرف اروپا ایرادی نداره، اما در عرف ایران پذیرفته نیست.
    بماند که این روابط تقریبا در هیچ کدوم از کشورها مفهوم ازدواج رو نداره و صرفا یک رابطه است حتی در کشورهایی که به صورت عرف و عادت درامدن

به همین علت گفتم برچسب می زنید .
    من جایی به کسی برچسب نزدم اما احساس می کنم که حسابی برچسب کاری شدم

در کشور های غربی و اروپایی اگر منظورتونه ، این موضوع " پدیده " نیست .از زمان های قدیم وجود داشته و دارد و مثل تمام تجربیات انسانی دستخوش تکامل شده است . این موضوع اینجا پدیده تلقی میشه واسه خیلی از افرادی که تا دیروز اصلا نمیدونستن این " پدیده " وجود داره !!!
    در پست های قبلی عرض کردم این روش جدید نیست بلکه هزاران سال قبل و بارها امتحان شده

پس تا الان داشتیم گل لگد می کردیم ؟

بله دقیقا، این مطالب واقعا ربطی به موضوع این تاپیک و اهداف اشاره شده در پست اول نداره.

معلومه که من با این روابط موافق نیستم، اما همچنین علاقه ای به مباحثات دوستان در مورد نفی یا اثبات این پدیده ندارم

سخت گیری های افراطی با نیت دین مدارانه انجام میشن !!! اخلاق بهانه و توجیهه .
    وقتی جمله رو از جملات پس و پیش کات می کنین، این برداشت تعجبی نداره. این سخت گیری های افراطی مد نظر من در محیط خانواده ها (نه لزوما متدین) بود نه سخت گیری های سطح جامعه توسط یه قشر خاص

یعنی چی ؟ این عمل باعث بروز چه جور سخت گیری های افراطی به دختر خانوم ها شده ؟ میشه توضیح بفرمایید ؟
    من نگفتم شده، گفتم ممکنه شده باشه. وقتی در سطح کلان صحبت می کنیم باید تمام حالات رو در نظر بگیریم
    فرض بفرمایین خانواده هایی که سخت گیری های بی مورد در مورد دخترا دارن، با شنیدن همچین خبرایی روزگار دختراشون رو معلومه چه رنگی می کنن، خانواده هایی از این دست کم هم نیستن و اتفاقا خیلی هم تاثیر گذارتر از من و شما ظاهر میشن
    قطع یقین ما نمی تونیم تاثیر کارهامون بر دیگر افراد جامعه رو ندیده بگیریم و از خودمون سلب مسئولیت کنیم

یکی از خوبیهاش زندگی واقعی زیر یک سقف با شریک زندگیه که شناخت واقعی تری نسبت به دوره نامزدی بدست میده . خیلی از زوج ها پس از ازدواج با شخصیت واقعی همسرشون روبرو میشن و این خیلی بده .
    مسائل دیگه ای هم هست که نمیشه اینجا مطرح کرد .
    بله این هم قابل توجه هست، پیش از شیوع این رابطه به صورت گسترده هم این نوع از روابط مثلا در مسافرت های چند هفته ای رایج بود

عده ای از خانواده های مذهبی تر هم همین کار رو با خطبه عقد خصوصی انجام می دادن
    این نکته مورد اشاره شما، روابطی هست که به نیت ازدواج در آینده اس که ممکنه شکل بگیره یا نگیره
    اما من با این نوع از روابط هم کاری ندارم، روابط مد نظر من، روابطی هست که کاملا جایگزین ازدواج میشن

واقعیتی که در کشور ما وجود داره و زیاد حرفی ازش زده نمیشه همین " غرایز " ناقابل هست !!
    باور کنید خیلی ها ( از هر دو جنس) رو میشناسم که رسما از شدت فشار و حس نیازی که داشتن تصمیم به ازدواج گرفتن . بعد از ازدواج هم به شدت پشیمون شدن
    در مورد بدی هاش زیاد صحبت شده . من چیزی اضافه نمیکنم .
    با این مورد موافقم اما بنا به گفته خودتون (گرچه من عکسش رو هم دیدم) این روابط در قشر مرفه بیشتره، قشری که تحت فشار این غرایز نیستن.

در ثانی این افراد معمولا در محیط های بسته و کوچیک گرفتار این فشار میشن یا افرادی که به دلایل مذهبی سراغ روشهای دیگه نمیرن! که قطعا نمی تونه شامل پدیده مورد بحث باشه

=============
    برگردیم به مثال چند همسری، پدیده چند همسری در ابتدا یک علت مشخص داشت (دلایل اقتصادی) و به نتیجه مطلوب هم رسید
    یا مثلا ازدواج خواهر و برادر که نه در گذشته های دور که در مصر چندهزار سال پیش هم حتی دیده میشه و بازهم یک دلیل ساده داره، حفظ ثروت و قدرت در خانواده. که به نتیجه رسید اما در دراز مدت باعث ناهنجاری به خصوص در خانواده سلطنتی شد. (البته همین پدیده در ایران هم در اوایل حکومت هخامنشی وجود داشته که من جایی دلیل مشخصی براش ندیدم!)
    این مثال ها نه در مقام مقایسه با این پدیده که فقط مثال های علت و معلولی هستن، من قبلا هم گفتم این روابط خیلی پیشترها بودن آزمایش شدن و رد شدن و ازدواج جایگزین اونها شده. الان چه دلیل یا دلایلی باعث برگشت به این روابط شده؟ تاثیر این روابط در جامعه چی هست؟ روابطی که با هدف جایگزینی برای ازدواج انجام میشن. مسلما این پدیده قابل قیاس با پدیده روسپی گری نیست و منظور من از رابطه هم به این مفهموم اشاره ای نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیزم، علاقه یک حس درونیه، مثل ترس، نفرت، شرم، به نظر شما میشه شرم و حیا رو رسمی کرد؟
    تا اونجایی که من میدونم آدما صفات پسندیده رو جذب و از از صفات نکوهیده اجتناب می کنند نیازی به رسمی کردن صفات منفی نیست.

در ضمن حیا رو هم به نوعی با ازدواج رسمی ،رسمیش میکنیم ... !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیزم خودت هم فکر نکنم متوجه شدی چی گفتی.
    صفت آخه کجا بود، جذب شدن یا نشدن یعنی چه؟ علاقه داشتن صفته؟
    دوست عزیز حس رو نمیشه رسمی کرد.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

از یک بعدی خصوصیه مثل همه زندگی های دیگه چه رسمی و چه غیر رسمی زیر یک سقف ...
    اما از یک بعدی اجتماعیه و چون یک پدیده نو ظهور و غیر عرفیه بر روی اجتماع اطراف تاثیر می زاره ، نخست خود اطرافیان نزدیک فرد مثل پدر و مادر و خواهر و برادر و فامیل و آشنا و دوستان و غیره ،و حتی مقاومتهایی رو شامل میشه و بتدریج سعی در رسوخ در جامعه پیدا میکنه و همینگونه سعی میکنه پیش بره که قطعا مقاومت هایی رو در پی خواهد داشت چرا که این نوع روابط در زمره روابط زیر زمینی و پنهانی قرار میگیره {همانطور که اکثر دوستان از لفظ خصوصی و غیره استفاده میکنن مکرراً} و مطمئنا چالش از خود نزدیکان فرد شروع خواهد شد ...
    از نگاهی صحبت های شما درست هست و از نگاهی صحبت های مخالف شما. ماهیت بحث همینه و با هم بحث می کنیم تا چیزهای تازه ایی رو یاد بگیریم.
    الان حالتی در تاپیک به وجود اومده که تصور کنید همه در جمعی هستند و می خوان با داد و فریاد ثابت کنند حق با اونهاست. به وِِیژه در مسائلی که به باورها، عقاید و چارچوب های زندگی فردی مربوطه اینطور بحث ها معمولا به چنین جایی می رسه.
    بحث ها شده مثل یک دایره که یک نفر صحبت های قبلی رو تکرار می کنه و یک نفر جواب می ده و ادامه دارد. شاید اشکال نقل قول در اینجا مشخص شه!
    +
    چند وقت پیش صحبت های یک نفر (امام جماعت یک مسجد) رو می شنیدم در مورد امر به معروف و نهی از منکر حرف جالبی زد و گفت اگر می خواهید چنین کاری کنید اولین شرط این هست که موفق شده باشید در زندگی خودتون مواردی که لازم هست رو رعایت کنید نه تنها موردی که می خواهید در موردش تذکر بدید که باقی رفتارهای شما مطابق الگوی گفته شده باشه و در این صورت ( که اگر واقع بینانه به خودمون نگاه کنیم جای اصلاح زیاد داریم!) اولین مرحله انجام ندادن این کار توسط خود فرد هست که طرف بفهمه شما انجام نمی دید.
    چند وقت پیش هم جمله ای جالب از تلویزیون شنیدم که در مورد امر به معروف و نهی از منکر گفته شد که شما حتی اگر خودت اون منکر رو انجام می دی می تونی نهی کنی که دقیقا یادمه مجری برنامه این جمله رو تکرار کرد که مطمئن شه درست شنیده شده. فرد دوم هم در جایگاه فرد اول قرار داشت.
    خب این دو نفر که پیرو یک الگوی واحد هستند در این مسئله با هم، هم عقیده نیستند. چه برسه به دو فرد با عقاید متفاوت...
    نه عقیده ای که من دارم و صحبتی که می کنم باید ترس رو در دیگران به وجود بیاره نه عقیده ای که شما داری و صحبتی که می کنی.
    +
    این پست بیشتر کلی و درباره روند تاپیک بود.
    Last edited by Sara; 12-11-2014 at 20:43.

15. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه تبعات مثبت داره و نه تبعات منفی، یک مسئله طبیعی در هر جامعه ای هستش و چه حکومت خوشش بیاید و چه نیاید وجود داره. از نظر بنده یک موضوع کاملا شخصیه و برای هرکسی جدا از تبعات مثبت و منفیش میتونه وجود داشته باشه؛ تصمیم گیری در رابطه با تبعاتش به عهده اشخاصی هست که این سبک زندگی رو میپسندن اما چیزی که ملموس هستش اینکه مطمئنا در آینده نسبت این نوع ازدواج به نوع مرسوم اون تغییر و بیشتر خواهد شد و به این ترتیب انسانها به نظر بنده قسمتی از زندگی خصوصی و آزادیشون رو باز پس میگیرن.

17. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •