فک نکنم اجرا شه ... اگه هم بشه در پایین ترین تنظیمات ... البته این حرفم بر اساس سیستم مورد نیازی هست که EA اعلام کرده.
که معمولا نمیشه به این سیستم های زیاد اطمینان کرد
فک نکنم اجرا شه ... اگه هم بشه در پایین ترین تنظیمات ... البته این حرفم بر اساس سیستم مورد نیازی هست که EA اعلام کرده.
که معمولا نمیشه به این سیستم های زیاد اطمینان کرد
خبر های تکمیلی
دمو برای x360 هم اکنون در دسترس است برای xone هم که صبح منتشر شد.... طبق تویت خود easport fifa دمو برای pc تا ساعتی دیگر (امشب) در دسترس خواهد بود و برای ps3,4 هم فردا 10 سپتامبر منتشر خواهد شد
فک کنم اجرا بشه چرا میگی نه؟؟؟ سی پی یو و رم که خوبن گرافیکم که مشکلی نداره؟؟؟
اجرا میشه حداقل رو مدیوم....
من خودم سیستمم اینه و قصد دارم رو اخرین تنظیمات اجرا کنم چون پیس14 و فیفا 14 رو اخرین تنظیمات بازی میکردم
corei7 3537u
ram6
vga 2 up to 4 720
من بر اساس سیستم مورد نیاز EA گفتم .. به حداقل گرافیک نگاه کنید .. GTX 650 !!!
ضمن اینکه این بازی هیچ ربطی به فیفا 14 نداره چون موتور بازی کاملا عوض شده و کلا همه چی فرق داره .
یه نقد دیگر
سلام.
خوب منم دمو رو یه چند دست بازی کردم و به نظرم کمی پیشرفت داشته ولی نه خیلی زیاد!
به طور کلی:
1-اولین چیزی که تو بازی خیلی جلب توجه میکنه کیفیت چمن که خیلی طبیعی ساخته شده و همچنین وقتی بازیکنا روش حرکت میکنن و تکل میزنن روی چمن جا میزاره و این تغییرات تا آخر بازی باقی میمونه به طوری که وقتی نیمه دوم وارد زمین میشی دیگه چمن اون کیفیت اول خودشو نداره و هرچی که از بازی میگذره کیفیت چمن کمتر میشه.
2-باگ ضربات سر تا حدودی به وسیله جایگیری بد مهاجمین و همچنین بیرون اومدن دروازه بانها روی سانترها مخصوصا روی ضربات کرنر برطرف شده ولی همچنان میتونه یکی از راههای گلزنی باشه چون اگه توپ بیاد رو سر مهاجم به احتمال خیلی زیاد توپ گل میشه!
3-چهره ی بعضی از بازیکنا مثل رویس و سیلوا و ... خیلی بد طراحی شده ولی بعضی دیگه مثل ازارد و کیهیل و ... خیلی خوبه.
-اما نکته منفی بازی داوری هستش بطوری که ساده ترین برخوردها رو خطا میگیره که اگه برطرف نشه واقعا رو مخه!!!
مثلا اومدم کرنر بزنم بعدش هارت اومد بیرون توپو مشت کرد و چون بازیکن من زیره دست هارت قرار گرفته بود برام پنالتی گرفت!!و دوبارم این اتفاق برام افتاد!
-نکته منفی دیگه دروازه بانها هستن. خیلیا میگن دروازه بانها بهتر شدن ولی من میگم نه!
به نظر من هیچ تفاوتی نکردن و فقط واکنشهای نمایشی و آکروباتیک تری نشون میدن ولی هنوزم روی ضربات سر و تک به تک ضعف دارن...امروز چندتا گل مسخره زدم که اگه توی 14 بود قطعا دروازبان میگرفتش ولی اینجا فقط توپو نگاه میکنن!!
تنها نکته مثبتشون اینه که موقع سانتر از دروازه میان بیرون.
دمو برای پی سی اومد
در این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته سیستم بالاتری میخواد فیفا15 ولی دیگه نه در این حد که این سیستم :
نتونه بازی رو اجرا کنه دیگه رو این سیستم که مشکلی ندارهIntel® Core™ i5 3317U Processor
6GB of RAM
NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM
در کل باید خودت بشینی تست کنی ببینی چطوره نمیشه از روی مشخصات دقیق گفت میشه یا نه
========
حجم دمو هم 2.5 گیگ هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Greedy; 09-09-2014 at 21:00.
بسی لحظه ی خوبیه ! همزمان هم دموی فیفا 15 اومد هم آیفون 6 معرفی شد !
دوستان هر کی لینک مستقیم داشت بذاره
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)