حقیقت داره.
من خودم در موردش قبلا خونده بودم.
حقیقت داره.
من خودم در موردش قبلا خونده بودم.
نه این رو اشتباه نگفته ولی دروازه بان ذخیره بود تو بازی مقابل فرانسه مثل اینکه بازی کرده:
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]However he has one cap to his name appearing in goal for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as a substitute for the injured Swiss goalkeeper in a game against [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by Mr.Pooya; 21-06-2014 at 17:31. دليل: اصلاح اطلاعات
این خیابانی مگه چیکار میکنه هر شب میگه من بین دو نیمه برم یک ربع استراحت کنم؟!
همچین میگه استراحت کنم انگار بار سیب زمینی ده تن خالی کرده
فقط وفقط سرهنگ
خوب شد خیلی بهم چسبید
مزدک ميرزايي را به ورزشگاه راه ندادند
گزارشگر صدا و سيما که براي پوشش اين بازي به برزيل رفته است به ورزشگاه راه ندادند.
مزدک ميرزايي که براي بازي اول ايران مقابل نيجريه نتوانسته بود به برزيل برود براي بازي دوم راهي برزيل شده اما فعلا مجوز حضور در ورزشگاه را پيدا نکرده است. مزدک ميرزايي براي اين مسابقه آي دي ندارد و در تماس با مسئولان تيم ملي خواستار بليت شده است.
ديدار تيم هاي ايران و آرژانتين ساعت 20:30 آغاز مي شود.![]()
مزدک ميرزايي را به ورزشگاه راه ندادند
گزارشگر صدا و سيما که براي پوشش اين بازي به برزيل رفته است به ورزشگاه راه ندادند.
مزدک ميرزايي که براي بازي اول ايران مقابل نيجريه نتوانسته بود به برزيل برود براي بازي دوم راهي برزيل شده اما فعلا مجوز حضور در ورزشگاه را پيدا نکرده است. مزدک ميرزايي براي اين مسابقه آي دي ندارد و در تماس با مسئولان تيم ملي خواستار بليت شده است.
پ . ن : فکر کرده اونجا ایرانه بدون مدرک و کارت پاشده رفته بازی گزارش کنه
قیافه رو میبینم حالم بهم میخوره !!!![]()
وای
یعنی اینقئدر نمیدونن مزدک اونجا بازی رو زنده میبینه و ما با تاخیر !
اینم شد گزارش ؟ بدون صدای تماشاگر .
صدا 3 ثانیه زودتر میاد !!!!!!!!!!!!
خاک بر سرشون با این گزارش !!!!![]()
خوب شد نیمه دوم را دادند به فردوسی پور چی بود اون مزدک با اون صدا یاد بازی های قدیمی میافتادیم
Last edited by meshkiposh2200; 21-06-2014 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)