تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 53 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 528

نام تاپيک: برنامه بیست چهارده

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من از روی کانالهای srg بازیها رو نگاه می کنم حدوداً 5 دقیقه آگهی بازرگانی دارن که اون هم تا 10 دقیقه قبل از شروع بازی تمومش می کنن و از تونل ورزشگاه تا شروع بازی رو کامل پخش می کنن و بعد از بازی هم خوشحالی بازیکنها تا رفتن بازیکنها به رختکن رو نشون می دن.در ضمن صدای ورزشگاه رو هم ذره ای کم نمی کنن!

اینا همه ش مربوط به اینه که شعور دارن و می فهمن که بیننده دوست داره اینا رو ببینه و اینکه صدای ورزشگاه کلی به هیجان بازی اضافه می کنه.ولی اینها سرود ملی ها رو که پخش نمی کنن صدای ورزشگاه رو هم که کم می کنن.من نمی فهمم چه دشمنی با صدای ورزشگاه دارن؟اون نفهمی که اینو کم می کنه حالیش نیست این کار از هیجان بازی برای بیننده کم می کنه؟

2. 7 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان ، عزیزان و هموطنان گرامی

ریلکس ، ریلکس ، ریلکس تر ....

ببیند مخابرات انقدر از پیام های شما پول درمیاره .....که یک 10 هزارمش رو به شما به عنوان جایزه میده ....

و همچنین به برنامه بیست چهارده هم پول میدن برای تحریک مردم برای ارسال اس ام اس .

یک جا هم سوتی دادند . " عادل گفت که بازی های 5 صبح رو باید بیدار باشید و بین 2.30 تا 5.30 صبح اس ام اس بدین . رضا جادوانی هم لبخندی زد و گفت خطاب به عادل چقدر شما به فکر بینندگانید "
    اینو که خودمونم میدونیم ولی بیشتر جنبه فان و رقابت خونوادگی و پیش بینی و این چیزاست که آدم تشویق میشه که شرکت کنه نه به خاطر جایزه! کل اس ام اس هایی هم که میفرستیم از بازی افتتاحیه تا فینال 2000 تومن هم نمیشه! مخابرات هم اینقد تو این دو سه سال اخیر بعد از اومدن وی چت و وایبر و واتس اپ ضرر کرده که حالا حالا ها باید از این مسابقات استفاده کنه تا ضررش تبدیل به سود بشه
    کسی هم که به خاطر پولش نمیفرسته فکر نمیکنم با اون 2 هزار تومن پولدار بشه

4. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی شما واقعا پیامک میفرستین به این برنامه ها؟

واقعا که...

6. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

واقعا که...
    من با این برنامه آشناییتی نداشتم
    و بازی های روز اول و دوم رو هم از دست دادم ... (برزیل از قبل پیشبینی کرده بودم 3- 1 میبره که اگه اون موقع هم فرستاده بودم 10 امتیاز گرفته بودم)
    اما از اونجاییکه موفق نشدم روی هاتبرد و یوتلست کانال رایگان پیدا کنم ناچارا" به شبکه 3 پناه آوردم و مجبورم فوتبال سانسور شده ببینم!

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی میدونه رتبه 1-1000 چند امتیاز دارن؟

داره خودمونی میشه allinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

واقعا که...
    با " پيامك " گفتنت معلوم بود شما نه نگاه ميكني نه اس ام اس ميفرستي

10. 2 کاربر از allinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان ، عزیزان و هموطنان گرامی

ریلکس ، ریلکس ، ریلکس تر ....

ببیند مخابرات انقدر از پیام های شما پول درمیاره .....که یک 10 هزارمش رو به شما به عنوان جایزه میده ....

و همچنین به برنامه بیست چهارده هم پول میدن برای تحریک مردم برای ارسال اس ام اس .

یک جا هم سوتی دادند . " عادل گفت که بازی های 5 صبح رو باید بیدار باشید و بین 2.30 تا 5.30 صبح اس ام اس بدین . رضا جادوانی هم لبخندی زد و گفت خطاب به عادل چقدر شما به فکر بینندگانید "
    دوست عزیز هزینه هر پیام 10 تومان هست و کل پیام ها رو جمع بزنی تا فینال میشه 640 تومان (( با پول یه بستنی برابر هست ))
    دیگه من و شما اینقدر در روز از این هزینه ها داریم که 640 تومان واسه 1 ماه چیزی نیست

بعدش کلی جنبه فان داره و به نوعی باعث کل کل میشه که خودش کلی هیجان انگیزه !!
    والا ما که هیچ سرگرمی نداریم و فقط دل ملت به همین فوتبال و حواشیش خوشه و یه خورده کل کل که هیجان رو میبره بالا !!!

من خودم تاحالا کسایی رو دیدم که هزار بار گفتن پیام دادن به این برنامه بیخود هست و فقط واسه اینه که به شما ضرر بزنن
    حالا کل پیام ما هزار تومان هم نمیشه

بعد خود طرف در روز نگاه میکنی اینقدر ولخرجی داره که 10 تا 50 هزار تومان شاید روزانه خرج بیخود کنه !!

طرف روزی یه کارت شارژ 2000 تومانی پیام به gf محترم میده و محتویاتش هم همش مذخرفت
    روز تا شب هم 2000 تومان پول صحبت میدن که اونم مذخرفه

بعد به یه خرج 640 تومانی تو 1 ماه میگن ولخرجی !!!

12. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

اینو که خودمونم میدونیم ولی بیشتر جنبه فان و رقابت خونوادگی و پیش بینی و این چیزاست که آدم تشویق میشه که شرکت کنه نه به خاطر جایزه! کل اس ام اس هایی هم که میفرستیم از بازی افتتاحیه تا فینال 2000 تومن هم نمیشه! مخابرات هم اینقد تو این دو سه سال اخیر بعد از اومدن وی چت و وایبر و واتس اپ ضرر کرده که حالا حالا ها باید از این مسابقات استفاده کنه تا ضررش تبدیل به سود بشه
    کسی هم که به خاطر پولش نمیفرسته فکر نمیکنم با اون 2 هزار تومن پولدار بشه
    به فرض یک میلیون نفر اس ام اس میدن تا اخر جام جهانی .

هر نفر به فرض کل پیامک هاش 2000 تومان میشه

1000000*2000 = 2 میلیارد تومن ناقابل !!!!!! خیلی ناقابل !!!! تازه اگر فرض گنیم یک ملیون نفر اس ام اس میدن . در صورتی که دیروز تا 1850000 نفر اس ام اس داده بودن !!!!!!!!

15 میلیون تومنش رو به شما جایزه میدن در طور کل جام جهانی .

منظور من کار بیهودست !!! خود دانید
    بفرستید .
    Last edited by sansa; 15-06-2014 at 18:05.

داره خودمونی میشه allinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اي بابا ، ببين همين يه دل خوشيه الكي رو هم ميتوني ازمون بگيري ؟
    شما راهكار بهتر داري ارائه بده كه اس نديم

15. این کاربر از allinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1000000*2000 = 2 میلیارد تومن ناقابل !!!!!! خیلی ناقابل !!!! تازه اگر فرض گنیم یک ملیون نفر اس ام اس میدن . در صورتی که دیروز تا 1850000 نفر اس ام اس داده بودن !!!!!!!!
    خب نه.......مشکلش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •