این امتیاز بازی ها رو کجا میزنن
این امتیاز بازی ها رو کجا میزنن
نمیشه تعویض کرد بازی با نیجریه بازی اوله فعلا نمیشه تعویض کرد.
خب دوستان مهلت اصلی برای ساخت تیم و پیوستن به لیگ به اتمام رسید.
البته تا پایان مسابقات میشه تیم ساخت یا به لیگی ملحق شد اما امتیازات بازی های گذشته لحاظ نمیگردند.
تا الان 61 تیم به لیگ P30world اضافه شده اند که فکر کنم نوعی رکورد در فانتزی های انجمن باشه.
از این تعداد دو سه تیم رو بخاطر تغییر نام یا موارد دیگر،باید ازشون چشم پوشی کنیم.
آمار کل تیمهای وارد شده به لیگ را در ادامه میذارم..تیمهایی که نام کاربری p30world آنها نوشته نشده،لطفا اعلام کنند تا لیست تکمیل شود.
نام لیگ: P30world
رمز: p30f
P30world Account
Fantasy League Account mohammad_87 andrea-87 +ali aliiirooney atmosphere atmospher-e CATALONIA SshahabB iliafshar m0s2fa Mohamm@d P30.Mohammad SoroushStar SoroushStar king of the kings emad04 Soroush HD Soroush_HD Mohammad Yek110 MuseUprising Soroush Sir0c0 Aliano Aliano shakerifar parshansh Masoud King mc_germany vahidgame vahid-1990 cescjoon Murkyheima Mr.Pooya Ir.Pooya Kurosh Kur0sh Amir_oscar Amirou_Oscar Sepehr SS SepehrSS eman619rv eman619rv Mohammad King mohammadpw steps life1.ir M . Sayid M . Sayid وین رونی ehsan59 نادر1368 nadernaser amirfakhrian javad64 MCSE MAN Ostad.Hamid Morteza4SN Morteza4 Dejagah1986 30vil 30vil aluminum Se7eN21 moraddad Gagools manaminda ARIYA198 h-blade hamed.medium Dark Soul Ariobarzanes hojjatinho hojjatpersia Hamid Hamid Hamidp30 manaminda MANAMINDA Alireza.M67 Alireza_M67 Reza.8 AndreaAzzury MRTZH7 alilinchan12 Javadianam Ciel2050 fery13 MYIRANOVER arash.pajang moein91 AZITA--JOON PARS--2014 alurajenson PARS1357 5Puyol amirito_90 mammad-pi30 fr.nshd ei8ht_4030 Ashi4030 حذف شده است p30eshpanal
Last edited by mohammad_87; 01-07-2014 at 11:33.
شما رو نمی دونم ولی من شاید این کار رو بکنم .
احساس می کنم رحمان بیشتر از 6 امتیاز میاره.
من عضو شدم نفر 16
Sheytoonak
فکر کنم با تاکتیک های کیروش احتمال کلین شیت داره تازه اگر کلین شیت هم نکنه چون ما فقط دفاع می کنیم شاید چندتا سیو خوب داشته باشه ولی مساله اینه که دروازه بان اصلی ما اصلاً معلوم نیست کیه!یهو دیدی حقیقی بازی کرد
منظور من این بود در روز دوشنبه بازی آلمان-پرتغال اول است و بازی ایران-نیجریه دوم است. در پایان هر روز بازی ها، شما می توانید بازیکنان اصلی رو با ذخیره تعویض کنید که این مهلت تعویض، تا شروع بازی ها در روز بعد است.حالا اگر بازی ایران، بازی اول در آن روز باشد(مثل بازی ایران-آرژانتین)، تا قبل از سوت شروع بازی، ترکیب رو اعلام میکنند و قاعدتا میتوانید چک کنید که بازیکن مورد نظرتون در ترکیب اولیه هست یا نه. ولی در دور اول گروهی به خاطر اینکه بازی ایران بعد از بازی آلمان است و شما تا شروع بازی آلمان میتوانید تعویض انجام دهید و به خاطر اینکه ترکیب ایران در آن زمان مشخص نیست باید بر شانستون تکیه کنید.
در این دو هفته هر روز 23 بازیکنی رو که انتخاب کردید می توانید با هم تعویض کنید. ولی نمی توانید بازیکن دیگری رو جایگزین این 23 بازیکن کنید.
Last edited by amirfakhrian; 13-06-2014 at 14:43.
سلام
دوستانی که قصد تعویض دارند به این نکته هم توجه کنید که بازیکنی رو که بازی انجام داده رو اگر تعویض کنید تمام امتیازاتش پاک میشه و دیگه تا آخر راند نمی تونید بیاریدش تو زمین
سلام
دوستانی که CASILLAS رو برداشته بودن، توی بازی اسپانیا - هلند تا این لحظه 5 تا گل خورده![]()
Last edited by EhsanCPU; 14-06-2014 at 00:08.
کاش روبنو هم برداشته بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)