عکس اختصاصی از بازی فردا:
![]()
عکس اختصاصی از بازی فردا:
![]()
این چیه ؟؟
چی شده ؟؟؟
من فکرکردم چی شده این از بازی فردا خیلی بهتراشو لاش شده اونی که من فکرمیکنم اشولاش ترازاینه
منم الان رسيدم، ميگن جلوي 18 چرخ مسي اينا پارك كرده بودن اوناام زدن اين شكليش كردن!تبليغ شد
![]()
یک لینک از این اسپانسر خصوصی که هزینه ی گزاف اینارو بر عهده گرفته باشه میگذاری؟ لابد اسپانسرش حاج آقا تقبللاعه که میخاد ریا نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ بخش خصوصی حاضر نیست هزینه سفر یک گروه بازیگر را به برزیل بر عهده بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گند زدن به پول ممکلت حالا ازشون میپرسن این اسپانسر کیه جوابی ندارن بدن
پژمان جمشیدی پیشکسوت فوتبال نیستدر جواب کسی که گفت چرا پیشکسوت ها رو نبرند
رالی ایرانی با دستهای پشت پردش (در اختیار گرفتن سانس های ویژه مدارس و...) فقط تونست 900 تا بفروشهدر ضمن اگه یه نگاهی به فروش مجموعه هایی گه توی شبکه خانگی اومدند بکنی مثل رالی ایرانی و ....
حالا مستندی 6 قسمتی که معلوم نیست کارگردانش کی میخاد عازم برزیل بشه چطوری میخاد حداقل 4 میلیارد بدون در نظر گرفتن
دست مزد بازیگران بفروشِ بهتر بود
Last edited by messi3; 20-06-2014 at 23:19.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - هواداران آرژانتینی در آستانه دیدار آرژانتین و ایران برای خبرنگاران ایرانی کری خواندند.
به گزارش بیست چهارده ،پس از پایان نشست خبری کیروش، حدود بیست هودار آرژانتینی بیرون از ورزشگاه مینیهرو با دیدن خبرنگاران ایرانی برای آنها کریخوانی را یک روز قبل از بازی آغاز کردند.آنها معتقدند تیم ملی آرژانتین با بیش از سه گل ایران را شکست خواهد داد.*پلیس از حالا در خیابانهای اطراف ورزشگاه مینیهرو مستقر شده است.
سلام دوستان
بعضی از دوستان کلا نا امیدن و فازشون منفیه / بزارین بازی تموم شه بعد بیاین بگین دیدی گفتیم میبازیم!
در کل الآن وقت حمایته... اگه میخواین انتقاد کنین وقتش بعد از بازی های جام جهانیه
آرژانتین هم به نظرم اگه دروازه بانمون سوتی زیاد نده نمیتونه با اختلاف ببره و اگه هم عالی بازی کنیم حتی شاید نبره!
در کل آرزوی موفقت دارم واسه تیم ملی و امیدوارم یه روزی کلا ورزش فوتبال رو از کشورمون جمعش کنن چون پول بیت المال واقعا به هدر میره و در کشور های دیگه هم که فوتبال رو جزئی از اقتصادشون میدونن دلیلش اینه که هر باشگاهی به تنهایی به اندازه یه شرکت بزرگ درآمد داره و نه تنها هزینه هاش رو خودش جبران میکنه بلکه سود آور هم هست واسشون / ولی در کشور ما کلا هزینس به غیر یه ذره پولی که از فروش بلیط به دست میاد.
موفق باشید![]()
سی و شش سال پیش / مجله جوانان
![]()
با توجه بازی های خوب تیم های گمنام ، من به تیم ایران هم امیدوارم.
نه اینکه بگیم تیم ایران خیلی قوی هست ، بلکه به اینکه تیم مقابل ضعیف عمل کنه.
با یک بررسی به بازی های انجام شده تا امروز متوجه میشید که تیم های نه چندان مطرح تونستن امتیاز های خیلی خوبی رو در این مسابقات به دست بیارن که واسه ایران هم این مورد غیر ممکن نیست.
با توجه به دیدن بازی قبل ایران و بقیه تیم ها
من به هم به بازی امروز امیدوارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)