من فکر میکنم ایتالیا بازم بازی ها را ضعیف شروع میکنه تا همه دست کم بگیرن و خیلی راحت تا چهار تیم نیمه نهایی میتونه بالا بیادآلمان را هم دوباره حذف میکنه
+ ممنون بابت امضا
من فکر میکنم ایتالیا بازم بازی ها را ضعیف شروع میکنه تا همه دست کم بگیرن و خیلی راحت تا چهار تیم نیمه نهایی میتونه بالا بیادآلمان را هم دوباره حذف میکنه
+ ممنون بابت امضا
در آخرین بازی پیش از شروع جام جهانی با تیم باشگاهی فلومیننزه بازی کردیم
![]()
پیشنهاد خوبی بود که همگی امضاهامون رو متحد کنیم.عکس lionf3 عزیز هم زیباست و نیازی به تغییر عکس نیست.
فقط من از سادگی عکس خوشم نیومد و نصفه شبی یه مقدار با عکس کار کردم!
مدلهای مختلفی ساختم و فعلا این سه تا رو میذارم بگید کدوم بهتره یا اگه پیشنهاد دیگه ای هست بگید بیشتر روش کار کنیم:
1.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.
3.
تاپیک رفته بود صفحه دوم![]()
ایــن عکــس نکــــته دارهایــشالا تکــرار میشــــه .
سلام
خُب دوستان همونطور که میدونید فردوسی پور یه برنامه ساخته شبا ساعتِ ۱۱ پخش میشه.
دیشب داشتن گروه D رو بررسی میکردن و به نظرِ من اصلا خوب ایتالیا کارشناسی نشد و همش فقط کل کل بود بین حاج رضایی و فردوسی پور
جاودانی هم که تو این ۲ شب نقشِ بلوط رو بازی میکردهبنده خدا هی میخواست خودش رو تو بحثِ جا بده.
انتظار داشتم ایتالیا رو که یکی از پر افتخار ترین تیم های جهان هستش رو بهتر بررسی کنن.
![]()
KING OF KEEPERS
بوفون اعلام کرده "جام جهانی 2018 هم میخواد حضور داشته باشه"
((دوستان یکم فعالیت رو زیاد کنید . نزاریم تاپیک بیکار باشه))
بعلــــــــــــــــــــه
بوفون این جامِ جهانی پنجمین حضورِش رو داره تجربه میکنه.
فعالیت هم با توجه به اِتمام امتحانا () دوستان اگر همت کنن من خودم پایـــــــــــــم!
بوفون مطمئنا جزو محبوبترین بازیکنان ایتالیاست اما فکر کنم بعد از این جام از تیم ملی خداحافظی کنه و نهایتا شاید در جام ملتهای 2016 فرانسه هم باشه.
دیگه بیش از این نمیتونه در اوج باشه و باید جای رو به دروازه بانهای ذخیره فعلی بده
خوشبختانه سیریجو و پرین هم گزینه های خوبی برای جایگزینی بوفون هستند.
پرین جوان که استعداد و قد و قواره خاصی داره ونیاز به تجربه داره
سیریجو رو هم در بازی تدارکاتی دیدیم چکار کرد.واقعا عالی بود
بعد از درخشش ایموبیله بخصوص در مقابل فلومیننزه،احتمال نیمکت نشینی سوپر ماریو هست
بالوتلی امسال در میلان هم فراز و نشیب زیادی داشت و در برخی بازیها فقط راه میرفت.اما در بازیهایی که در آمادگی کامل باشه واقعا غیرقابل مهاره
پیرلو اعلام کرده که بعد از جام جهانی از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.
این هم برای کل کل با انگلیسی ها
![]()
Last edited by mohammad_87; 12-06-2014 at 01:24.
محتوای مخفی: به نظرم آموزش زبان اشاره ی ایتالیایی برای دیدن بازیها لازمه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)