باید قبول کنیم یکمی بدشانس هم هستیم
گروه مرگ افتادیم که هیچی بعد تازه اولین بازی هم مقابل ایتالیا که قویترین تیم گروه بودش
اگه اولین بازی مقابل دو تیم دیگه بود مطمئنا نتیجه خیلی بهتری می گرفتیم
سوای این ها بازیمون مقابل ایتالیا خیلی خوب بود و لایق باخت نبودیم
بازی اول چون مقابل یه تیم مورد علاقه دیگم یعنی ایتالیا بود دیگه زیاد تحلیل و صحبت نکردم ولی از این به بعد باید این تاپیک خیلی داغ بشه .gif)
من فکر می کنم تیم متحول شده و نسل جدید بازیکنا دارن خودشون رو نشون میدن
بازیکنایی مثل بارکلی ، استرلینگ ، چمبرلین ، شاو ، استوریج و ... می تونن سال های سال توی تیم ملی بدرخشن و آینده این تیم روشنه
فقط این به مربی هم بستگی داره و باید دید واقعا هادجسون تا کی دووم میاره
توی بازی ایتالیا درسته تقریبا 1-5-4 بازی کردیم ولی میشه گفت سیستم موقع حمله همون سیستم مورد علاقه هادجسون یعنی 2-4-4 بودش!
اصلا لازم نیست بازیکنی که وینگر تخصصیه یعنی استرلینگ رو پشت مهاجم و وسط زمین استفاده کرد و واقعا عجیبه با این همه هافبک وسط از استرلینگ پشت مهاجم استفاده بشه!
اگه تیم می خواد نتیچه بگیره بهتره از 1-3-2-4 درستو حسابی استفاده بشه
حالا برای بازی فردا شب با اروگوئه میشه مثلا از همچین ترکیب استفاده کرد:
هارت
بینس - جاگیلکا - کیهیل - جانسن
جرارد - هندرسون
لالانا ------ رونی ------ استرلینگ
استوریج
چون باید توی این بازی هجومی کار کنیم میشه از این ترکیب استفاده کرد و رونی هم دائما می تونه توی دفاع و حمله جا به جا بشه
ولی برای بازی های مهمتر میشه از یه سیستم دفاعی تر و در عین حال خیلی خوب استفاده کرد مثل این ترکیب:
هارت
بینس - جاگیلکا - کیهیل - جانسن
جرارد - هندرسون
رونی------ ویلشر------ استرلینگ
استوریج
حتی میشه هندرسون عقبتر باشه و جرارد و ویلشر هم توی یه راستا باشن که البته از هادجسون بعیده اصلا توی این فازها بره و فکر کنم میگه فقط و فقط دو تا هافبک وسط تخصصی بغل هم قرار می گیرن و تمام!
رمز موفقیت ایتالیا این بودش که از 4 تا هافبک وسط استفاده کرد بود و کلا وسط زمین رو در اختیار داشت و همیشه ایتالیا با این سیستم نتیجه گرفته چون هافبک وسط زیاد داره و از اون به شکل خوب استفاده می کنه
توی انگلیس هم نگاه کنیم تقریبا از لحاظ هافبک وسط همیشه خیلی خوب بودیم و سال ها بهترین هافبک وسط ها مثل جرارد و لمپارد رو داشتیم ولی مربی ها از این پتانسیل ها به شکل صحیحی استفاده نکردن و بیشتر سعی داشتن به صورت زوج از اونا استفاده کنن!