این یک هفته گذشته چنتا تولد داشتیم. انگار تیم ملی آلمان اکثرا خردادی هستن
بعد از تولد رویس، دیروز تولد ماریو گوتزه بازیکن محبوب دورتموندیابود
امروز هم تولد پولدی هست. عکس زیر رو صفحه فیس بوک مسوت اوزیل گذاشته برای تبریک بهش و زیر نوشته: happy birthday, bro
چنتا عکس دیگه:
محتوای مخفی: به تیپش از 1 تا 10 چند میدین؟ :دی
محتوای مخفی: نقشی متفاوت
میگم مسعود اون عکسی که خودت با ماریو انداختی رو نذاشتی؟
+
خداییش با چه صلاحدیدی عکس لو رو گذاشتی؟؟؟بعد تازه نظر سنجی خواستی دربارش؟![]()
اتفاقا یانسن از اون بازیکناییه که تو تیم ملی همیشه خوب بازی میکنن. خیلی بازی ملی نداشته (مخصوصا در تورنمنت های بزرگ) اما در همون بازیهایی که در ترکیب بوده خوب کار کرده. مخصوصا در بازی دوستانه جلوی انگلیس عالی بازی کرده بود.
ویرایش:
زمان: جمعه 16 خرداد ساعت 23:15 به وقت تهران
مکان: استادیوم کوفاس آرنا ماینتس
داور: لیخنر (اتریش)
ZDF بازی رو نشون میده
همین الان مارکو رویس بدجور مصدوم شد فکر کنم جام جهانی رواز دست بده.
واقعا ناراحت شدم.
مرسی آرسنالی های آلمان
رویس : (
امشب پودولسکی واقعا تفاوت ایجاد کرد.
تقریبا روی تمام گل ها تاثیرگذار بود.
اینقدر نیمه دوم بازی قشنگ بود که یجورایی یادم رفت چه اتفاق نحسی برای رویس پیش اومد. بیشتر از اینکه برای آلمان ناراحت باشم، برای خودش ناراحتم. مصدومیتش شبیه مصدومیت نیمار در همین فصل بود. فکر میکنم حداقل 2 ماهی نتونه پا به توپ بشه. برای دیدن بازی هیچکس تو این جام اینقدر مشتاق نبودم. ای تف به این شانس لعنتی!
پولدی اما وقتی جاش اومد عالی بود. واقعا 10 از 10 بود. بازم مثل همیشه میخواد تو تیم ملی بترکونه گویا
لام هم تو هافبک بازی کرد که فکر کنم فشار خون بایرنی ها مخصوصا، حسابی رفت بالا
راستی دستکش دروازبان جزء کیت تیم نیست؟ وایدنفلر دست کش های پوما دستش بود. یعنی الان آدیداس نمیگه چون کیت تیم برای منه، دستکش دروازبان هم باید تولید من باشه؟
تا قبل گل هوودس و میتونم بگم قبل اومدن شواینی تیم زیاد رو به راه نبودش ولی با گل دوم موتور تیم راه افتاد.
پولدی خیلی خوب بود ولی با توجه به نمایشش تو 2تا جام قبلی،ترجیح میدم شورله رو بزاره چپ و پولدی ذخیره باشه
استوک و دستکش جزو ملزومات شخصی هستن و نه تیمی و میشه با هر تولیدکننده ای جداگانه قرارداد بست واسش
مثلا بایرن با آدیداس قرارداد داره ولی دستکشای مانوئل نویر،آل اشپورت هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)