تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 42 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 415

نام تاپيک: مشکلات در رابطه با نصب برنامه ها و اجرا و نحوه کار با آنها فقط در اين تاپيک

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

امیدوارم تکراری نباشه این درخواستم

من این برنامه sms coding را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم

گوشیم w810i هستش (خود سازنده گفته که روی این گوشی خوب کار میکنه)

نصبش کردم ولی محیط اصلی برنامه نمیاد

یعنی فقط یک صفحه profile میاد که گفته جنس و سن و این چیزا را معرفی کن

بعد send را میزنم یه error میده که سند نمیشه

اگه کسی باهاش کرده و جواب گرفته اینجا توضیح بده بگه چیه جریان

ثواب داره

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز شاید برنامه خرابه یا بد نصبش کردی و یا گوشیت مشکل داره ولب احتمال دو مشکل آخری بیشتر هستش اگه گوشیتو ورژنشو ببری بالا و یک بار هم فلشش کنی بسیاری از نرم افزار های خوبو ساپورت میکنه و آلی هم کار میکنه
    حالا شما ی بار نرم افزار پاک کن و دوباره نصب کن شاید درست بشه
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سلام اگه کسی از خارج از ایران گوشی بیاره کجا باید بره دنبال رجیسترش ؟؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.چند وقت پيش برنا remind me رو رو گوشيم نصب کردم حالا وقتی ميخوام uninstal کنم يه پيغام ميده ميگه ?close all applications اگه no رو بزنی ميگه instalation canceled و اگه yes بزنی گوشی به منو tools برميگرده و هيچ اتفاقی نمی افته!
    در ضمن گوشيمو نميتونم فرمت کنم چون وقتی ميخوام اينکارو بکنم يه پيغام مياد که ميگهmemory in use
    2.برنامهEZ Protect روي گوشيمه اما کار نميکه ولی اسمش تو ليست manager نيست که بتونم uninstall کنمش!
    ممنون ميشم از دوستان کسی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    گوشی های وارداتی رو دیگه ریجیسترش نمیکنن و 2 حالت داره یکی اینکه ی آشنای کلفتی داشته باشی و دیگه اینکه سریال گوشیتو با یک گوشی اوراق شده عوض کنی که نیاز به باکس داره و اگر ببری بازار یا همون الائدین 50 هزار تومان ازت میگکیرن و این کارو میکنن
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام.چند وقت پيش برنا remind me رو رو گوشيم نصب کردم حالا وقتی ميخوام uninstal کنم يه پيغام ميده ميگه ?close all applications اگه no رو بزنی ميگه instalation canceled و اگه yes بزنی گوشی به منو tools برميگرده و هيچ اتفاقی نمی افته!
    در ضمن گوشيمو نميتونم فرمت کنم چون وقتی ميخوام اينکارو بکنم يه پيغام مياد که ميگهmemory in use
    2.برنامهEZ Protect روي گوشيمه اما کار نميکه ولی اسمش تو ليست manager نيست که بتونم uninstall کنمش!
    ممنون ميشم از دوستان کسی کمک کنه
    سلام دوست عزیز
    شما احتکالا" چند تا از برنامه هات باز مونده و احتمالا" خود این برنامه هم که میخای پاک کنی باز مونده برو داخل برنامه و کلوزش کن و وقتی شما میخای فرمت کنی مموریت فول هستش چند تا از چیزاتو پاک کن تا فرمت شه
    و اگه بازم نشد میتونی فلشش کنی
    موفق باشید

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما احتکالا" چند تا از برنامه هات باز مونده و احتمالا" خود این برنامه هم که میخای پاک کنی باز مونده برو داخل برنامه و کلوزش کن و وقتی شما میخای فرمت کنی مموریت فول هستش چند تا از چیزاتو پاک کن تا فرمت شه
    و اگه بازم نشد میتونی فلشش کنی
    موفق باشید
    از این که برنامه بسته هستش مطمئنم چون با task manager حتی برنامه هایی که به صورت مخفی در حال اجرا هستنو می تونم ببینم.
    فون مموریم بیشتر از 2 مگ فضای خالی داره مموری کارتمم که نزدیک 100 مگش خالیه.گوشیم 6630 هستش.
    البته من رو این گوشی تا حالا بیشتر از 500 تا بازی و نرم افزار نصب کردمو برداشتم شاید برا همین اینطوری قاط زده
    راستی من فلش گوشیو خوب بلد نیستم.مشه راهنماییم کنید؟

پروفشنال n_yaghmaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگر شما گوشي هاي سوني اريکسون را وارد کنيد مي توانيد به بعضي از مغازه ها ببريد تا به صورت دستي شماره سربال را تغيير دهند و گوشي را رجيستر کنند

داره خودمونی میشه SeAn PaUl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

آقا من يه N73 خريدم كه هرچي ميخوام روش نصب كنم اين اخطار رو ميده:
    cartifical may not be vailed is expired is phones data setting may be inccorect
    اگه يه حالي بدين ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

از این که برنامه بسته هستش مطمئنم چون با task manager حتی برنامه هایی که به صورت مخفی در حال اجرا هستنو می تونم ببینم.
    فون مموریم بیشتر از 2 مگ فضای خالی داره مموری کارتمم که نزدیک 100 مگش خالیه.گوشیم 6630 هستش.
    البته من رو این گوشی تا حالا بیشتر از 500 تا بازی و نرم افزار نصب کردمو برداشتم شاید برا همین اینطوری قاط زده
    راستی من فلش گوشیو خوب بلد نیستم.مشه راهنماییم کنید؟
    سلام دوست عزیز فلش گوشی باید توسط دستگاه باکس صورت بگیره که کار خود شما نیست و دستگاهشم خیلی گرونه
    و شما میتونید ی جوره دیگه فرمت کنی گوشیتو
    ابتدا گوشیرو خاموش میکنی بعد دکمه های ستاره و 3 و سبز یا گزینه کال رو میگیری همزمان با هم دکمه روشن رو هم میزنی همزمان نگه میداری تا فرمت بشه اینجوری بهتره هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
    ولی اگه بازم نشد باید حتما" 5 هزار تومان بدی تا فلش کنن اینجوری دیگه حتما" درست میشه
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •