تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بازی فینال بین کدام تیمها خواهد بود ؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید - بایرن مونیخ

26 28.89%
  • اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

12 13.33%
  • بایرن مونیخ - چلسی

17 18.89%
  • چلسی - رئال مادرید

35 38.89%
صفحه 18 از 22 اولاول ... 8141516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 220

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله نیمه نهایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که تو بازی برگشت رئال دورتموند ، به جزء دو تا اشتباه وحشتناک دفاعی که باعث گل خوردن رئال شد
    چیزی خاصه دیگه ای ندیدم
    در ضمن حداقل دورتموند باید 2 تا دیگه میزد و هیچ گلی نمیخورد تا رئال حذف میشد
    شما احتمالا خواب بودی اون موقع و تک به تک ها و دروازه خالی که میختاریان خراب کرد رو ندیدی
    +

دیشب بایرن 1-3-2-4 بازی نمیکرد.
    مواقعی که توپ تو نیمه زمین رئال بود تقریبا 1-6-1-2 بازی میکرد،چون لام و آلابا کاملا از خط دفاع جدا میشدن و نقش وینگ رو ایفا میکردن،دانته و بواتنگ عقب میموندن و کروس کاملا جلو میزد و شواین اشتایگر یه کم،فقط یه کم عقب تر سعی میکرد نقش هافبک دفاعی رو بازی بکنه ولی اکثرا جا میموند روی ضد حملات،موقعی که توپ دست رئال بود سعی میکردن به 1-3-2-4 برگردن ولی تا میخواستن به عقب برگردن رئال با 3تا توپ رسیده بود پشت محوطه بایرن.
    بزرگترین اشتباه پپ هم همین بازی ندادن به مارتینز توی رفت و برگشت بود،نیمه دوم وقتی که بود کاملا زهر حملات رئال گرفته شده بود ولی خب مرغ پپ یه پا بیشتر نداره.
    تیم کوچکترین برنامه ای برای ضربات ایستگاهی و کرنر نداشت،چه توی دفاع چه توی حمله.هم بازی با منچستر هم بازی با رئال مث آب خوردن بایرن اینجوری تسلیم شد.
    گواردیولا وقتی نیمه اول شکست خورد نیمه دوم مارتینز رو به جای اینکه به جای شواینی یا کروس بیاره به جای مانژو اورد و مولر رو فالس ناین کرد!!! فالس ناینی که حتی جلوی تیمای بوندسلیگایی هم جواب نداده بود چه برسه به رئال.
    بعدش که دید جواب نمیده پیزارو رو آورد جای مولر و دوباره همون سیستم تک مهاجم رو پیش گرفت در حالی که با توجه به ابزاری که تو دستش بود میتونست پیزارو و مانژو رو نیمه دوم کنار هم بازی بده،به قولی با بازی دادن به دوتا مهاجم قد بلند و سرزن،سعی بکنه با بیشتر کردن بازی مستقیم و توپ های بلند روی محوطه جریمه رئال،حداقل از 2 لایه 4 نفره دفاعی رئال رد بشه.سبکی که آلمان جلوی آرژانتین 2006 پیش گرفت وقتی تمام راها به در بسته خورده بود براشون.

به جای اینکه به بازیکناش دستور شوت زدن بیشتر بده فقط و فقط پاس گفته بود بهم بدن،حتی کرنرا رو هم پاس میدادن و به در بسته میخوردن در حالی که معدود شوتایی که روبن و کروس زدن دروازه رئال نصفه و نیمه تهدید شد.

نویر هم که بعد گل اول کلا شروع کرد به دسته گل به آب دادن.سه تا گل بعدی کاملا قابل مهار بود ولی مث دروازبانای مبتدی عمل میکرد.فقط توی بازی کردن نقش سوییپر نسبتا موفق بود و بس.
    البته گل دوم خداییش خطا نبود اون ضربه ایستگاهی ولی همچین بهانه هایی اصلا قابل دفاع نیستش.

اصلا به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسه بازیهایی که بارسای گواردیولا از لحاظ فوتبالی ( و نه نتیجه ) به مشکل خورده باشه توی بازی ، بنابراین این سبک بازی غالب بسیار موفق بوده .
    گواردیولا 5 ساله که جلوی همچین تیمایی به در بسته میخوره ولی 5 سال فرصت براش کافی نبوده تا بتونه یه استراتژی جایگزین برای همچین سبکی پیدا بکنه.
    2009 چلسی،2010 اینتر،2011 رئال،2012 چلسی((با غلظت کمتر)) و 2014 رئال.هر 5 بار تیم پپ از نظر تاکتیکی کاملا مغلوب بوده ولی 2009 با اشتباهات داوری تونست چلسی رو رد بکنه و 2011 هم با اخراج پپه تونست از پس مادرید بربیاد.
    مطمئنم اگه فرگوسن توی اون 2تا فینال زیر بار بازی دفاعی میرفت،بارسا اونقدر راحت نمیتونست هر 2بار قهرمان بشه چون اساسا پپ بلد نیست که وقتی به همچین مدلی برخورد میکنه سبک تیمشو تغییر بده بلکه برعکس با دست خودش باعث میشه که تیم تو باتلاق بیشتر فرو بره.

نتیجه دیشب هم برای شکستن غرور خودش و همچنین بایرن کاملا لازم بود،وقتی تو 180 دقیقه با اصرار روی یه سبک خاص کلا 2تا موقعیت صددرصد گل هم نمیتونی ایجاد بکنی پس لیاقت صعود رو هم نداری.
    ولی این پپی که من میبینم سال بعد هم به همین روش توی تمام فصل ادامه میده،آوردن لواندوفسکی هم به همین خاطر هست چون تو این زمینه به نظر میرسه توانایی های بیشتری نسبت به مانژو داره.

پروژه این فصل بایرن هم شکست خورد،چون همچین تیمی با هرمان گرلند هم میتونست قهرمان بوندسلیگا بشه یا به فینال دی اف بی پوکال برسه،رسیدن به نیمه نهایی هم کف انتظارات بود ولی باختن اینجوری برای هیچکسی قابل قبول نیست.
    Last edited by بردیا; 30-04-2014 at 12:07.

2. 15 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما احتمالا خواب بودی اون موقع و تک به تک ها و دروازه خالی که میختاریان خراب کرد رو ندیدی
    +
    خواب نبودم
    من منظورم کلی بود
    دورتموند از بایرن که بهتر بازی نکرد
    ولی بخوایم موقعیت هایی که خراب شده رو در نظر بگیرم خیلی اتفاق ها باید میفتاد که نیوفتاد

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند وقت پیش توی یه بازی بایرن نمی دونم کدوم گزارشگر بود که می گفت فلانی از باشگاه بایرن گفته این تیمی فعلی حداقل 2 سال و نیم هیچ باختی نخواهد داشت که من همون موقع از اون حرف کلی تعجب کردم
    اون شخص از باشگاه بایرن نبوده
    گری لینکر بوده که گفته الان که هوینس رفته زندان تا وقتی که از زندان یاد بیرون بایرن هیچ باختی رو متحمل نمیشه
    ولی نمی دونست مربی این تیم پپ هست تنها کسی که می تونه این تیم رو ببازونه اونم با 4 گل در خانه!
    Last edited by farshidmm; 30-04-2014 at 12:28.

6. 7 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با دیدن ترکیب یکم جا خوردم و به نظرم رسید که اگر شواینی و کروس هردو یه جورایی بخوان هافبک دفاعی باشن و مولر کمی به عقب برگرده، کار ما سخت میشه. اما در عمل این دو تا تقریبا هر دو هافبک هجومی بازی کردن و هافبک دفاعی خاصی نداشت بایرن.

به هر حال بعد از گل اول همش تو ذهنم میومد برای بازی فینال کدوم حریف برامون بهتره؟ واقعا هر دو تیم از اونطرف خیلی خطرناک هستن، برای بازی با اونها مطمئنا باید فکر دیگه ای کرد چون این تیمها بر خلاف بایرن جلو نمیان زیاد.

چندتا چیز تو هیاهوی نتیجه خیره کننده رئال گم شد...

راموس عالی بود...اون پنالتی که خراب کرده بود رو با دو گل زیبا جبران کرد.

فرار گرت بیل و اون پاس آخرش...وای این پاس آخر تو اون شرایط فقط تو بازیهای کامپیوتری می شه داد...خیلی عالی بود.

ضربه ایستگاهی رونالدو...چقدر هوشمندانه زد...از زیر دیوار دفاعی...تکمیل کرد بازی تیم رو.

فکر می کنم بازی زیبایی بود حتی با وجود پاسکاری های مکرر بایرنی ها که به نظر شخصی من زیبایی بازی رو کم می کرد.

تبریک به رئالی ها.

8. 9 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ای کاش با هاینکس مصاحبه میکردن نطرش درباره تیم فعلی بایرن طی این یک سالی که دست پپ بود میپرسیدن

واقعا مربی تاپی بود با اینکه اصلن با فوتبال آلمان حال نمیکنم تیم محشری درست کرده بود فصل قبل

فینال رئال - چلسی خیلی رویایی میشه
    با این وضع بازی اتلتیکو چلسی شانس بیاره در صورت صعود به فینال چند تا مصدوم رو دستش نمونه

10. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چرا همه فکر می کنن چلسی میاد بالا؟ به نظرم امشب اتلتیکو یه گل می زنه و تموم!!
    قبلا ها سوال می کردن آیا فینال تمام انگلیسی میشه؟ یا تمام آلمانی و...
    الان باید پرسید آیا فینال تمام مادرید ی میشه یا نه؟!
    اتفاق عجیبی خواهد بود اگر اینطور بشه... فکر نکنم در تاریخ سابقه داشته باشه

12. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خواب نبودم
    من منظورم کلی بود
    دورتموند از بایرن که بهتر بازی نکرد
    ولی بخوایم موقعیت هایی که خراب شده رو در نظر بگیرم خیلی اتفاق ها باید میفتاد که نیوفتاد
    دورتموند از بایرن بهتر بازی نکرد ؟
    یعنی تیمی که با 8 تا مصدوم و محروم در مجموع 3-2 باخته رو از تیمی که با 20 تا ستاره 5-0 باخته لایق تر نمیدونید ؟
    دورتموند درسته تو سانتیاگو برنابنئو خیلی بد بازی کرد ولی به هر حال اون جا هم موقعیت گل داشت و توی وستفالن هم که دیگه هیچی ... ولی من اصلا یادم نمیاد بایرن توی دوتا بازی رفت و برگشت موقعیت آنچنانی داشته باشه !
    من فکر نمیکنم تا به حال توی این فصل هیچ تیمی مثل دورتموند توی وستفالن رئال رو اینقدر اذیت کرده باشه ؟ تیمی بوده ؟
    Last edited by CATALONIA; 30-04-2014 at 14:53.

14. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دورتموند از بایرن بهتر بازی نکرد ؟
    یعنی تیمی که با 8 تا مصدوم و محروم در مجموع 3-2 باخته رو از تیمی که با 20 تا ستاره 5-0 باخته لایق تر نمیدونید ؟
    دورتموند درسته تو سانتیاگو برنابنئو خیلی بد بازی کرد ولی به هر حال اون جا هم موقعیت گل داشت و توی وستفالن هم که دیگه هیچی ... ولی من اصلا یادم نمیاد بایرن توی دوتا بازی رفت و برگشت موقعیت آنچنانی داشته باشه !
    من فکر نمیکنم تا به حال توی این فصل هیچ تیمی مثل دورتموند توی وستفالن رئال رو اینقدر اذیت کرده باشه ؟ تیمی بوده ؟
    به نظر من خوب نشون دادن بازی دورتموند بخاطر بد بازی کردن رئال بود
    البته من نمیگم دورتموند بد بازی کرد ، به نظر من بایرن بهتر بازی کرد ، مخصوصا تو بازی رفت نیمه ی اولش

در کل شالکه ، دورتموند و بایرن توسط تیم رئال مادرید حذف شدن
    که این باعث افتخار کردن من و طرفدارای رئال میشه
    اونم با نتیچه ی کلی 17 بر 4

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من خوب نشون دادن بازی دورتموند بخاطر بد بازی کردن رئال بود
    البته من نمیگم دورتموند بد بازی کرد ، به نظر من بایرن بهتر بازی کرد ، مخصوصا تو بازی رفت نیمه ی اولش

در کل شالکه ، دورتموند و بایرن توسط تیم رئال مادرید حذف شدن
    که این باعث افتخار کردن من و طرفدارای رئال میشه
    اونم با نتیچه ی کلی 17 بر 4
    بعد از سال ها حذف شدن رئال به دست آلمانا بالاخره یه بار رئال موفق شد.
    پیش میاد به هر حال این اتفاقات
    اینتر 2010 هم کل قهرمانای لیگای دیگه رو سر راهش برد تا قهرمان شد ولی الان اثری ازش نیست دیگه.
    البته نه اینکه رئال الان داره میره محو بشه ولی بالاخره بعد 7-8 سال حذف شدن تو یک هشتم و سه سال پیاپی باختن تو نیمه نهایی،بالاخره تونست از سدش بگذره

من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشبینی کردم رئال قهرمان چمپیونزلیگ میشه چون همه ابزاراش رو هم داشت،الان هم مسلما دوست نداشتم رئال بایرن رو ببره و بره تا پیشبینی من محقق بشه،قبل نیمه نهایی هم با توجه به شرایط دفاعی رئال فکر نمیکردم رئال شانسی داشته باشه ولی در نهایت تیم بهتری بود و مستحقش بود بر خلاف سالای گذشته که کوپنش تو مراحل قبلی به اتمام میرسید امسال واقعا شایسته بودن.
    ولی تداومش هم مهمه.
    Last edited by بردیا; 30-04-2014 at 15:21.

17. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اول از همه برد رئال مقابل بایرن مونیخ (تیم محبوب خودم) رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم.
    واقعا تیم ما حتی در حد اسم بایرن مونیخ هم ظاهر نشد چه برسه به ....

نویر روی دو یا سه گل حتی کوچک ترین واکنش هم نشون نداد و فکر کنم بعد از اون گل اول، حسابی روحیه اش رو باخت.

هر چند این یک باخت تیمی بود، و نباید همه ی تقصیر ها رو گردن یه نفر بندازیم. ( حالا چه نویر، چه گواردیولا و چه هر کسه دیگه ای )

نیمه ی اول رو نتونستم ببینم، ( از رادیو گوش می کردم) ولی نیمه ی دوم بایرن مالک توپ و میدان بود...

تیم ما فقط پاس می داد و اصلا انگار برنامه ای برای گل زنی نداشت... (تیم، حسابی سر در گم بود.)

آمار آخر بازی:
    بایرن: حدود 650 پاس
    رئال: حدود 250 پاس

به نظر من، توی اون بیست دقیقه، بازی تموم شد!!! فاصله بین دقایق 16 تا 36.

چرا همه فکر می کنن چلسی میاد بالا؟ به نظرم امشب اتلتیکو یه گل می زنه و تموم!!
    آفرین...
    منم دقیقا همین نظرو دارم...
    به نظر من اتلتیکو صعود می کنه...
    قبلا ها سوال می کردن آیا فینال تمام انگلیسی میشه؟ یا تمام آلمانی و...
    الان باید پرسید آیا فینال تمام مادرید ی میشه یا نه؟!
    اتفاق عجیبی خواهد بود اگر اینطور بشه... فکر نکنم در تاریخ سابقه داشته باشه
    فینال تمام مادریدی قبلا سابقه نداشته ولی...
    سال 2000 (یا به نوعی 1999-2000) رئال مادرید و والنسیا با هم فینال بودن که اولین و تنها ترین فینال تمام اسپانیایی بوده...
    Last edited by Sh-Meteor; 30-04-2014 at 15:28.

19. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •