بسته به نیازت داره
ببین اگر cpu قدرتمندتر میخای i7 QM بخر
بسته به نیازت داره
ببین اگر cpu قدرتمندتر میخای i7 QM بخر
آقا راستی من عکس گرفتم. ولی خب نور صفحه خیلی زیاده توی شب یه جوری شده
یه چیزیش که اول کار خیلی چشمتونو میگیره و راضیتون میکنه نور زیبای صفحه کلید توی تاریکیهفوووووووووووووووووق العاده
دوستان امکانش هست از صفحه نمایشتون از چند زاویه عکس بگیرین ببینیم کیفیتش چجوره.آخه همش میگن صفحه نمایشش خوب نیستکسی میتونه همچین وقتی بزاره؟
![]()
تا از نردیک نبینی نمی تونی متوجه شی
من که میگم کیفیتش خوب و راضی کنندست. دوستانی که خودشون این لپ تاپو ندارن و میگن خوب نیست ذهنیتی به وجود میارن مثل اینکه قراره با مانیتور CRT 14 اینچ کار کنند!!!
من باهاش most wanted 2 بازی میکنم خیلیم خوب و عالی. فیلم هم عالیه. اما براق نیست! یعنی صفحه نمایش نمی درخشه! تا یک کیفیت درخشان و توی چشم رو به نمایش بذاره. اما در کل کیفیتش خوب و راضی کنندست. فکر نکنی یه وقت تاریکه یا دیده نمیشه یات تاره یا سیاهه و این حرفا
یکی از دوستان با مشکل قطع و وصل شدن پخش موزیک موقع کپی کردن فایل مواجه شده بود. الان نمیتونم پستش را پیدا کنم. دوست دیگری گفت که اگر به برق وصل باشه مشکلی نیست. من رفتم سراغ یک دستگاه z500 i7 8g hard sshd 8gb+1tb که قبلا عرض کردم برای کسی گرفته بودم. روی باطری کار میکرد. منم چند بار فایلهای ۴ گیگی را همزمان با پخش موزیک و حتی پخش یک فایل mkv سنگین کپی کردم هیچ تاخیری ندیدن. شاید دلایلش اینها باشه نمیدونم. گفتم اطلاع بدم خدمتتون
۱. سی پی یو i7
۲. هار هیبریدی که کش داخلی ۶۴ مگی داره با یک ssd ۸ گیگی ولی هارد z510 که دوستان گفتند st1000lm024 است کش داخلی ۸ مگ داره و ssd نداره
۳. ظرفیت باطری z500 از z510 بیشتر است
به نظرم هارد از همه مهمتره چون من یک فایل خیلی بزرگ بیشتراز ۴ گیگ را از usb 3 کپی کردم سرعت حدود ۱۰۰ مگابایت در ثانیه بود. من تا حالا این سرعت رایت به هارد دیسک را ندیده بودم. شاید دلیلش اینه که فایل ۴.۴ گیگی اول به کش ssd کپی میشه و این باعث میشه که سرعت خواندن هارد اکسترنال کنترل کننده بشه بجای سرعت رایت هارد لپتاپ.
خودم تعجب کردم که z500 چرا بهتر از z510. کار کرد برای همین خواستم اطلاع بدم. اون کش ۸ گیگی مثل اینکه واقعا در کپی پیست کردن موثره
Last edited by golagha; 30-01-2014 at 02:21. دليل: اصلا غلط تایپی
کسی که اون مشکل رو داشت من بودم + کسی که جواب هم داده بود خودم بودم
اون قطع و وصل شدن هنگام پخش موزیک بخاطر این بود که من داشتم حدودا 50 تا 60 گیگ فایل کپی میکردم تو هارد لپ تاپ و موزیک گذاشتم در حالی که از باتری استفاده میکرد و من رو حالت Power Save گذاشته بودم
که قدرت پردازی دستگاه رو بخاطر کمتر مصرف کردن باتری ، کم میکنه
و وقتی که شارژر رو وصل کردنم رفت رو حالت High و برطرف شد مشکل
+
دفعه بعد رو باتری امتحان کردم و رو حالت High و مشکلی نداشت موقع کپی
__________________________________________________ _______________________________________________
دوستان بهترین نرم افزار برای نشون دادن دمای Cpu چیه ؟
ممنون![]()
Last edited by Abdolreza2012; 30-01-2014 at 01:55.
ممنون
من نتونستم پست شما را دوباره ببینم. همین پست شما و آزمایشی که کردم باعث شد درخواست کنم دوستان که هارد st1000lm024 دارند نتایج تستهای hd tune pro را محبت کنند بگذارند.
از جواب شما هم ممنونم
در پاسخ به سوال شما فکر کنم hwinfo برای دمای سی پی یو خوب باشه. البته یک نرم افزار هم هست که رزیدنت میشه در حافظه ودر کنار ساعت دمای سی پی یو و هاردو نشان میده الان یادم نیست. ضمنا میتونید از گجتهای خاص این کار هم استفاده کنید
فکر کنم خود hwinfo هم این امکانو داشته باشه. ضمنا من الان دسترسی به z500. ندارم و در اولین فرصت در حالت power saving قرار میدم و همزمان فیلم و موسیقی و کپی انجام میدم اگر مشکلی پیش نیامد یک عکس میذارم
Last edited by golagha; 30-01-2014 at 04:05. دليل: جواب به سوال دوست عزیزم
بهترین نرم افزار hwmonitor هست. اما بهتون پیشنهاد میکنم از گجت Intel core series استفاده کنین. عالیه.
Sent from my HUAWEI G700-U10
دوستان لطفا ریت ویندوز 8 بزارین ببینیم چه ریتی داره این لپ تاپ![]()
من داشتم لپتاپ دوسم که z510 co i5 ram6 HHD1 TB 8 SSD بود رو ویندوز اینا میزدم
کیفیت صفحه نمایش خوبه از ایسر 5742 و چندین مدل لپتاپ که دیده بودم...
منم وقتی داشتم یه فایل 20 گیگ به هاردشانتقال میدادم موقع پخش اهنگ تیک داشت...
ولی انصافا لپتاپ خوشگلی هست... بهتر از همه هم رده هاش چه تو قیمت چه کانفینگ
الان اکثر سی پی یو های همه سری یو یا همون کم مصرف هست که مفت نمی ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)