با سلام و احترام
دوست عزیز بنده پیگیری کردم ، امروز صبح مبلغ واریزی شما برگشت داده شد ، لطفا حسابتون رو بررسی بفرمایید . از بابت تاخیر بوجود آمده متاسفیم...
با تشکر
موفق باشید
با سلام و احترام
دوست عزیز بنده پیگیری کردم ، امروز صبح مبلغ واریزی شما برگشت داده شد ، لطفا حسابتون رو بررسی بفرمایید . از بابت تاخیر بوجود آمده متاسفیم...
با تشکر
موفق باشید
سلام به همگی
چقدر راحت بعضیا پول مردم رو میخورن و تا مجبورشون نکنی برنمیگردونن!!!! واقعا این پست ها رو که دنبال کردم متحیر شدم!!
دوستان عزیز تو رو خدا فقط به برگشت پول راضی نشین و شکایت کنید تا این افراد نتونن سر ادم های بیشتری کلاه بذارن. شماها الان پیگیر شدین، خیلی ها هستن یا روش پیگیری رو نمیدونن و یا حوصله ندارن و بی خیال پس گرفتن پول خودشون میشن واسه همین این جور آدم ها میتونن براحتی به کار خودشون ادامه بدن. از همه افراد زیان دیده خواهش میکنم پیگیری کنن و جلوی این کلاه برداریها رو بگیرن![]()
کلاهبرداری تو این مملکت آسونه، قوانین درست حسابی که تو این زمینه نداریم ،تنها کاری که میشه کرد اطلاع رسانی و شکایت حضوری، که من گزینه های دیکه ای هم داشتم .......
Last edited by es1522; 10-01-2016 at 18:53.
سه و چهار سال پیش از شرکت یک باطری لب تاب خریده بودم انصاف کمتر از یک هفته سفارشم به دستم است با توجه اعتماد و داشتن نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره ای این شرکت در تاریه 5/10/94 اقدام به سفارش خرید یک دستگاه لب تاب به مبلغ 22000000 ریال نمودم . بعد گذشت ده روز تلفنی تماس گرفتم گفتند سفارش ارسال شده است و پیگر کد رهگیری سفارش شدم که متوجه شدم اصلا سفارش ارسال نشده است و بعد گذشته 15 روز درخواست لغو سفارش دام و جواب دادند که پول واریز به کارت بانکی ام واریز خواهند کرد با گذشته سه روز از برگشت پول خبری نیست و معلوم نیست پول واریز کنند و یاخیر با اینکه در شهرستانم اگر تا یکی و دوروز دیگر پول را واریز نکنند از راه های قانونی پیگری طلب را پیگری خواهم نمود.
آقای محسن احمدی اگر واقعا پیگیری می کنید شماره سفارش من 28325 است لطفا جواب دهید.
من به شما قول میدم این به اصطلاح شرکت از 1 نفر تا 4 نفر بیشتر تشکیل نشده.
اگر به شیوه پاسخ این کاربر توجه کنید و کمی هم تجربه برخورد با کلاهبردارا رو داشته باشید متوجه تشابه شیوه گفتاری آنها میشید.
اگر زیان دیده هستید به هیچ عنوان با اونها با احترام و خواهش برخورد نکنید، چون در قدم اول اونها شما رو مورد عنایت قرار دادند و اگر برای برگشت پولتون خواهش کنید هم لطمه مالی خوردید و هم لطمه روحی خواهید خورد. بهترین روش برخورد با اینگونه افراد تهدید و ارعاب اونهاست. زیاد هم به فکر قانونی پیگیری کردن نباشید. اونها خوب میدونن که قانونی وجود نداره پس راحت به این فعالیت کثیف خود ادامه میدن.
وای پس منم بیچاره شدم
بابای بیچاره ما بعد عمری خواست یه گوشی بگیره من هم گردن شکسته با اعتماد به نماد دوستاره از این سایت خرید کردم
9 روزه علافیم
1 و 600 پولم رو هواست
بدبختی داریم
تو رو خدا پول مارو بدید
من نمیدونم کی به اینا نماد دو ستاره داده بیاد اینجا جواب منو بده ، من 1394/10/26 ازشون شارژر لپ تاپ و گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم ، فعلا خرید منم رو هواست ، جالبه تا 10 روز رو سایتشون زده بودن آماده ارسال تماس گرفتم گفتن ارسال کردیم اشتباه شده ، بعد فورا تیک زدند با پست پیشتاز ارسال شد . آخه یکی به اینا بگه خودتون احمقید پست پیشتاز نهایت دوروزه میرسه ، نه ده روز ، ولی در مورد من اشتباه کردن مسئله پولش نیست این یه کلاهبرداریه ، من کارشناش ارشد حقوق جزا و جرم شناسی هستم ، بر طبق ماده یک قانون تشدید جرم کلاهبرداری میدونم چند سال بندازمشون تو زندان. تا دیگه از این کارا نکنند چون اینکار رو با توسل به نماد دوستاره کردند . اینکار خلاف اخلاق حسنه در جامعه است . آقایون مدیر آنلاین پیشرو اگه این مطلبو میخونید بدونید که دست از سرتون برنمیدارم. لطفا تلفن این کلاهبردارا رو به موبایل من 09128059056 اس بدید.
امرور با فروشگاه تماس گرفتم یه شماره ارسال به من دادن رفتم سایت پست دیدم چنین سفارشی وجود ندارد. واقعا برای مسولین شرکت نماد باید تاسف خورد. مثل بقیه از من شماره کارت گرفتند. این اقایی که اینجا جواب میده باز بیاد دروغ تحویل من بده. باید برم پلیس فتا و ای نماد
این اقای محسن احمدی کجاست اونم غیبش زده
هیچ کس نیست تو این مملکت جلوی این سایت رو بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)