سلام
قیمت geforce 6600 چه قدر است
با چه بوردی ؟ با چه رمی ؟ این ها رو مشخص کن عزیز جان.
256 مگ حدود 170 و 128 مگ حدود 130 تومن. البته حدود گفتم چون شما نگفتی چه بوردی.
سلام
میخواستم بدونم اگر مادربورد 4ایکس باشه ولی روش یه 256 بندازی چهقدر از کارایی کارت گرافیک کم میشه یعنی در چه حدی کار میکنه من خودم این کارو کردم با
geforce 5200 روی مادربورد 533 گیگا
stam عزيز اگه کارت گرافيک Low-End باشه مثل FX5200 از کارايی کارت کم نميشه نگران نباشيد
سلام
کارت گرافیکم geforce fx 5200 است با رم 128mb
سی پس یو 2 گیگاهرتز سلرون
مادر بورد MSI مدل MS- 6533EG
به نظر شما به درد doom3 و GTA:sananderas میخوره فقط در این دو بازی هرتز تصویر بالاتر از 60 نمیره ایا میشه درستش کرد درایور کارت گرافیک را پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی درست نشد به نظر شما چی کار کنم
سلام
کارت گرافیکم geforce fx 5200 است با رم 128mb
سی پس یو 2 گیگاهرتز سلرون
مادر بورد MSI مدل MS- 6533EG
به نظر شما به درد doom3 و GTA:san andreas میخوره فقط در این دو بازی هرتز تصویر بالاتر از 60 نمیره ایا میشه درستش کرد درایور کارت گرافیک را پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی درست نشد به نظر شما چی کار کنم
سلام
پستها دوبار تکرار شد
اشتباه لپی شده
محمد علی عزيز اين سيستم به درد DOOM 3 نميخوره البته فکر کنم بازی رو سيستم شما اجرا بشه ولی Unplayable هست
برای بازی کردن بايد گرافيک شما حداقل FX 5700 باشه و پردازنده هم Full Cache
فرکانس تصوير بستگی به Resulotion Graohic Card شما در مونيتور شما داره و به بازی ربطی نداره
سلام
اجرا میشه ولی به قول شما Unplayable است
در مورد هرتز تصویر هم در دسکتاپ 800 در 600 با 85هرتز ولی وقتی وارد بازی میشم 85 میشه 60 مانیتورم LG Flatron F700P
است در رزولیشن 1024در 768 پیکسل هم همینطوری چه طوری درستش کنم
محمد علی عزيز اين مربوط به بازی DOOM 3 هست بازی DOOM 3 يک موتور پردازشی سختفزار داره که خودش بهترين حالت رو برای سختفزار شما تعيين ميکنه و در اون حالت اجرا ميشه اينو نميشه کاريش کرد اگه در دسکتاپ شما در 1024x768 فرکانس اتون ميآد روی 60 اون مشکل هست ولی در بازی مشکلی نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)