مشکل از کرک هست اگه اشتباه نکنم، چون یادمه با یک سری از CPU ها سازگاری نداشت.
مشکل از کرک هست اگه اشتباه نکنم، چون یادمه با یک سری از CPU ها سازگاری نداشت.
باید چیکار کنم؟ کدوم کرکو بریزم؟
دوست عزیز سیستم شما برای اجرای بازی ضعیف هست، هم سی پی یو و هم گرافیک... سی پی یو باید دست کم چهار هسته باشه که نیست. البته یه سری Dual Core فیکس هم روی اینترنت هست که من جواب نگرفتم ازش و سیستم رو که عوض کردم بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا کردم، شما اون فیکس رو پیدا کن روی سیستمت امتحان کن شاید جواب گرفتی...
بدرود
یه چنتا شات همینطوری امروز توی هینترلند گرفتم گفتم اینجا بزارم.
کاراکتر Archer Elf - Tempest و فعلاً لول 16 تشریف دارن.
محتوای مخفی: اسکرین شات
محتوای مخفی: Two more captures
Last edited by R.P.G; 23-01-2015 at 13:45. دليل: Added two new shots
منظورم اینه که قویترین BOSS تو بازی هستش
نه به اون صورت؛ یه تاکتیک خیلی ساده داره که بعد از این که بلند شد و روی سکو نشست شما کل گروه رو جمع کنی ببری زیر همون سکویی که وایساده تا فایربال نزنه بعد از این که رفت روی محوطه بالایی دومی شما یه کم اون پایین صبر کن بعد برو بالا، تا رد تمپلارها رو بزنه و یه مقدار هم از خونش کم بشه بعد شما برو بالا و کارشو تموم کن. به خاطر اینکه بیشتر ماها با لول پایین باهاش روبرو شدیم و به طبع Gear و Skill داغون داشتیم فکر میکردیم سخته.
اون دراگون توی کرست وود رو هم دیروز تونستم 2 شات کنم با تمپستThousand Cuts رو دوبار با فول فوکوس کست کردم دیدم مرد
(البته این یه باگ هست که با Flask of Fire میشه دوبار توی یک فایت کست کرد)
امروز هم Hivernal (اولین دراگون Emprise Du Lion) رو با لول 16 روی Nightmare زدم، نه تاکتیک خاصی انجام دادم نه هیچی، فقط به خاطر Gear و Skills.
سلام به دوستان
من تمام آپدیتها و کرک ها از شماره 1 تا 3 رو امتحان کردم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی اجرا نمیشه ولی توی تسک منیجر میادش همین. بنظرتون مشکل از کجاست؟
من فکر نمکینم از ضعف سی پی یو باشه ... چون کسایی بودن با سی پی یو دو هسته ای بازی های قوی مثل فارکرای رو اجرا کرده بودن پس این دیگه نباید اینقدر اذیت کنه ... فعلا منتظر اپدیت یا فیکسی چیزی میمونیم تا شاید حال بشه انشاالله ... البته اونف یکسه که اومده حل نکرد مشکل رو
شما نرم افزار اریجین رو دانلود و نصب کن بعد احتمالا اجرا بشه
حجم فولدر بازی رو که گرفتم دیدم شده 2 گیگ !!!
مشکل از آپدیتهایی بود که گرفتم. اون هم از سایت 3DM
دوباره فایل های اصلی رو بهمراه آپدیت و کرک از سایت اسکیدرو ریختم درست شد.
فقط یه سوال دیگه، چجوری میشه از دراگون کیپ حوادث گذشته رو که ساختیم امپورت کنیم؟
حالا به هر حال از ما گفتن بوداین مینیموم سیستم برای اجرای Inquisition
CPU Speed: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
Video Card: 512 MB, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
انشاا... که با کرک و آپدیت جدید بتونید بازی رو اجرا کنید
یا حق...
Simply Can't
فعلا کرک فقط در حدی هست که بتونید بازی کنید، برای استفاده از Dragon Keep باید اورجینال تهیه کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)