بازیش مشکل داره مطمین باش برا منم اینجوریه ولی سیستم غول شما قابل مقایسه با سیستم من نیست
cpu e8400 3.78ghz
4gb ram ddr2 800mhz
hd6870 1gb gddr5
resulution fullhd
گرافیکت geforceیا raderon?
بازیش مشکل داره مطمین باش برا منم اینجوریه ولی سیستم غول شما قابل مقایسه با سیستم من نیست
cpu e8400 3.78ghz
4gb ram ddr2 800mhz
hd6870 1gb gddr5
resulution fullhd
گرافیکت geforceیا raderon?
geforceگرافیکت geforceیا raderon?
قبلا بازیا اینجور نبودن
الان واقعا اعصاب خردین
از این بدتر اینه که زودم تموم میشن warfighter و wheelman و assasin brothershood فقط 7ساعت طول کشید تموم شدنش رو حالت نرمال
چن سال پیش بدترین حالتش این بود که یه درایو مجازی میساختیو یه ایمیج رو مونت میکردی اما بازی راحتو بدون دردسر اجرا میشد دیگه
الان وقتیو که گذاشتم واسه رفع اشکال این بازی بیشتر از بازی کردنم شده خب این چه وضیه
البته من این مشکلو با یه بازی دیگه هم داشتم اما با عوض کردن کرک درست شد اما بتل نه
Last edited by reza4024; 15-11-2013 at 13:33.
داداش اگه فحش میدادی هضمش راحت تر بود !
alt+ enter نمیشه !
اعصاب نذاشته واسم .
اپدیت رو نصب کنم یا نه ؟
دوستانی که بدون مشکل بازی رو تمام کردن ، آپدیت درایورشون چند بوده ؟
Last edited by nod33; 15-11-2013 at 14:49.
سلام راه حلی برای مشکل press enter ندارین؟ هر چی اینتر میزنم کار نمیکنه
دوست عزیز ، جویستیک همون دسته بازی هست که به pc وصل میشه و بصورت تکی و دونفره هم تو بازار موجوده .
مشکل کار نکردن کیبورد و موس در ابتدای بازی رو داری ؟! صد در صد با اتصال دکور مانند جویس به سیستم مشکل حل میشه . من بازی رو با این طریق تموم کردم![]()
کجا کار نمیکنه؟؟توی منوی اول بازی؟
اگه اینطوره اگه دسته ای به pc وصل کردی جداش کن ببین درست میشه؟
واسه این مشکل من راه حلی نبود ؟
من چندین جور مشکل برخوردم که هر دفعه یه جور برطرف شد .
مشکل آپدیت نبودن کارت گرافیک : وارد بازی میشد، اما بلافاصله قبل از صفحه ورود اصلی خارج میشد .
کارت گرافیک رو آپدیت کردم و مشکل حل شد ! اما وقتی لود بازی تموم میشد که میخواست وارد بازی بشه، بازهم از بازی خارج می شد و همون اروری که خیلی اینجا عکسشو گذاشتن میومد.
الان که گرافیک آپدیت شده، دایرکت10 هم نصب کردم و کرک های BF4 Reolded v1.1 fix رو هم کپی کردم، کلا اصلا بازی دیگه حتی اجرا نمیشه . یعنی فایل ها رو اجرا میکنه، توی تسک منجر میاد، اما هیچ اتفاقی نمی افتته . نه CPU و نه Ram هم مشغول نمی شن.
سیستم من
Laptop 5110 i5 - 8G RAM
Graphic : "Interl 3000 Mobile + NVidia GT 525M
چرا رو ویندوز 32 بیت تنظیمات advance قفله ؟نمیشه بالا برد حتما باید 64 باشه؟
سلام
صفحات قبلی رو نخوندم ببخشید
کارت گرافیک AMD 8750 برای بازی روی حالت high مشکلی نداره ؟
در کل سیستم :
WIN: 8 64
CPU : Intel core i5 2.2 GHZ
RAM : 6 DDR3
گرافیکم که گفتم
ممنون
شما می تونید High و تا حدودی Ultra بدون افت فریم(که توی این بازی غیر ممکنه!) بازی کنید!
نه! یه سری کرک هایی واسه این مشکل روی نت هست که این مشکل رو رفع میکنه ولی از طرفی بازی رو Save نمیکنه! یعنی یه مشکل رو حل میکنه و یه مشکل دیگه ایجاد میکنه...چرا رو ویندوز 32 بیت تنظیمات advance قفله ؟نمیشه بالا برد حتما باید 64 باشه؟
پس بهترین راه اینکه روی یه ویندوز 64Bit بازی رو اجرا کنید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)