Menu -> System -> Device Manager
در قسمت Keyboard و Mouse گزینه ای وجود داره برای اتصال کیبرد و موس بلوتوث.
Menu -> System -> Device Manager
در قسمت Keyboard و Mouse گزینه ای وجود داره برای اتصال کیبرد و موس بلوتوث.
Last edited by Yi Yi; 15-05-2014 at 20:16.
برای ابزارهایی مثل ماوس و کیبرد دانگل مخصوص خود ابزار نیازه ربطی به داشتن بلوتوث روی تی وی نداره
منظورم اینه بلوتوث نداره که بشه از طریق موبایل باهاش بلوتوث کرد؟
فکر نکنم.
اگه میخاید محتوای داخل موبایل رو بندازید تو صفحه تلویزیون، باید از Wi-Fi و Wi-Fi Direct استفاده کنید.
سلام دوستان
f6450 خریدم
دوستان کنترل معمولی براش خریدم ولی جواب نداد(مدلش:aa59-10075k)....چیکار کنم؟
کسایی که کنترل معمولیش رو دارند مدلش رو بهم بگن...مرسی!
باید چیزی شبیه به این باشه:
![]()
دوست عزیز
مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
مرسی دوستان...تهیه کردم
آپدیت روی دستگاه 1117 بود.کنترل صوتیش هم فعاله!
فقط یه سوال:
من از آنتن هوایی استفاده میکنم
تلوزیون فقط 10تا کانال دیجتال شناسایی کرد!(1-2-3-4-تهران-قرآن-سلامت-تماشا-آموزش-خبر)
کانالای آنالوگ بدون هیچ مشکلی پخش میشن ولی کانال های دیجتال پارازیت دارند!مشکل از آنتن یا گیرنده دیجتال؟
Last edited by hamid0014; 18-05-2014 at 20:39.
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
لازم به ذکر است اگر در جستجوی کانالهای دیجیتال 20 تا یا بیشتر پیدا می شود ولی فقط 10 تای آن را شما مشاهده می کنید برای این است که شماره کانالهای دیگر از شماره 800 به بعد نام گذاری شده و شما باید از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کرده و در منوی آن شماره کانالها را به دلخواه نام گذاری کنید تا در لیست پخش به ترتیب دلخواه تان پخش شوند.و تمامی کانالها را در لیست هم به ترتیب داشته باشید
دوست عزیز سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدل la46c650 از دبی خریدم ولی زبان فارسی نداره چه جوری میشه اضافه کرد ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)