سلام
اقا ما کرک 4 رو هم گرفتیم باز بازی اجرا نمیشه و stop working میده همه چیزا هم نصبه کارت گرافیک هم آپدیته!
سلام
اقا ما کرک 4 رو هم گرفتیم باز بازی اجرا نمیشه و stop working میده همه چیزا هم نصبه کارت گرافیک هم آپدیته!
من 2 تا بازی کریر که میکنم یا مثلا 2-3 هفته تو کریر میگزه بازی یهو بسته میشه بدونه هیچ اروری.پچی,کرک خاصی هست برا مشکل من؟
واقعاً کسی نمیدونه من باید چیکار کنم که بازی اجرا بشه؟!صفحات قبل توضیح کامل رو دادم
اقا من بازی رو دالنود کردم کرکم ریختم ولی باز م اروور STOP WORKING میده ::
یک سوال باید حتما حتما اون ابدیت 2.5 گیگی رو دانلود کنم
روی ویندوز 8 میاد بالا؟؟
![]()
سلام ..آقا یکی به من بگه چطوری باید با نرم افزارorigin login l بشم???.من fifa رو خریدم نصب کردم ولی میخوام برم داخل بازی میگه باید وارد origin بشید..!!!!! اصلا لازمه این نرم افزار؟؟؟؟؟
بازی که شما دانلود کردی ناقص هست
اونی که من دانلود کردم 6.36 گیگ هست و فقط با ریختن کرک ورژن 3 اومد بالا
فقط مشکل من اینه که وقتی آب و هوا رو تغییر میدم از بازی میپره بیرون یعنی فقط آب و هوای برفی رو کرک کردن نه بقیه رو !!!
اصلا ! شما کرک ورژن 4 رو بریز تو پوشه Game و بعد روی همون فایل کرک دبل کلیک کن و ببین بازی اجرا میشه یا نه
اٌریجین اصلا لازم نیست و نصبش نکن
Last edited by urumchi; 16-10-2013 at 11:31.
خیلی باحالی..خوبه همینطوری پیشرفت کنی قول میدم تا فیفا 15 بیاد بتونی یه دست کیک اف بزنی...![]()
کسی واقعاً نمیدونه من باید چیکار کنم بازی اجرا بشه؟! ای بابا![]()
هنوز راه حلی برای لغزش ناگهانی دوربین نیست؟!!
کرک 4م که گذاشتین،مشکل رو حل می کنه؟
دادا من اینو انجام دادم نتیجه گرفتم..استاپ ورکینگ مشکلم بوده..بر روشی که دوستمون تو کامتهای قبلی پیشنهاد کرد بهمون رو انجام بده..تو فروم های دیگه هم دادم..نتیجه داده...
من مشکل stop working داشتم اما حل شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- از کرک ورژن 3 استفاده کنید
2- از فولدر installer هم dx هم vc و هم اون یکی که تو ذهنم نیست رو حتی اگه ورژن دیگه ای نصبه رو نصب کنید مخصوصا vc
3- توی run تایپ کنید cmd و روی آن کلیک کنید و run as administrator رو حتما بزنید
4- عبارت زیر را با ماوس کپی و در صفحه cmd کپی کنید
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
5- کامپیوتر را ریست کنید و از کرک زیر استفاده کنید و فایل fifa.par رو پاک کنید
6- اسم کرک رو تغییر ندید و قبل از آپدیت یک بار امتحان کنید که آیا اجرا میشود یا خیر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اینجوری مشکلم با ویندوز 7 64 بیتی حل شد
ضمنا حتما از پچی که نور ورزشگاه رو زیاد میکنه هم استفاده کنید
برای روونتر شدن بازی توی تنظیمات بازی شتاب بازیکنا رو توی قسمت user و pc رو از 50 روی 55 بذارید
بازی با برنامه xboxce مشکلی نداشت اما هنوز تنظیمات رو انجام ندادم ببینم شوکر راست کار میکنه یا نه
لرزش و کارت قرمز هم توی دوستانه وجود نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)