حالا روش انلاک خود Orochi رو میزارم:شما باید تمام آدم های قبل اون رو باز کنی(منظورم همه ی شخصیت های داخل بازی است)![]()
حالا روش انلاک خود Orochi رو میزارم:شما باید تمام آدم های قبل اون رو باز کنی(منظورم همه ی شخصیت های داخل بازی است)![]()
برای گرفتن اسلحه های چهارم شخصیت ها در بازی اروچی1 شما باید کسانی مانند Lu Bu (منظورم افراد قوی است) رو انتخاب کنید و مرحله رو روی درجه ی سختی Chaosبازی کنید (مهم نیست چه مرحله ای باشه شما هر مرحله ای را که دوست دارید در سختی Chaos بازی کنید به این شکل عمل کنید تا بتوانید اسلحه ها رو انلاک کنید.![]()
با هر شخصیت باید با خودش بری و ربطی به لوبو و دیگران نداره ...![]()
نمیدونم خبر دارید یا نه ولی سریال این بازی در اومده به نام افسانه سه امپراتور
اگه همینطوری زندگی نام اشخاص و کاراکتر های بازی رو بزای خیلی خوبه![]()
بابا من برای WArriors orochi1 این مطلب رو گذاشتم
دوستان عزیز من یک سایتی می شناسم که می توانید نرم افزار شبیه ساز بازی های پلی استیشن2 به کامپیوتر رو دانلود کنید.
من از این شبیه ساز استفاده کردم و تو نستم بازی Warriors orochi 2که برای کنسول پلی استیشن2 موجود است را بازی کنم.(حتی بازی Samurai warriors2 EXTREM LEGENDSرو هم تونستم روی این شبیه ساز بازی کنم.)
تو این سایت که رفتید حتما اموزش اون رو هم بخونید تا بتونید بازی رو به خوبی اجرا کنید.
اینم سایتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم منم منظورم سامورایی نبود من دارم میگم با هر شخصیت باید جعبه سلاح رو خودت بخوری تا اون بهت بده و ربطی نداره که با لوبو بری یا ...![]()
برای انلاک کردن لوبو باید همه مرحله های 8x هر استوری را باید انجام دهی.وبرای انلک کردن مرحله های8xباید:
Wu : باید بتونید در عرض 3 دقیقه سون کوان و سون جیان رو نجات بدید.
Wei : باید وقتی داجی دشمن شد اونو در عرض 1 دقیقه بکشی.
Shu : باید وقتی قلعه اتیش گرفت در عرض 3 دقیقه ازاون خارج شی.
Sw : باید بیش از 1000 نفرو بکشید.
همه ی این کارهارو باید درChapter7 هر گروه انجام بدید.
Lu Bu :
وقتی وارد مرحله8xشدید بایدلوبورو با کشتن بی درنگ و سریع تحت تاثیر قرار بدین و از محل جنگ فرار نکنید![]()
کسی میدونه کدوم کاراکتر ها در wo1 دارایCavalierهستند. من همه ی کاراکتر هارو چک کردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)