تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر 2 مهاجم در مقابل دروازه بان باشند و دفاعی بین آنها نباشد، پاس دادن یک مهاجم به دیگری آفساید است

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

8 38.10%
  • خیر

4 19.05%
  • بستگی به شرایط دیگر دارد.

9 42.86%
صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 209

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

این حرکتی که شما رفتید در واقع در ورزش اصلاح شده و زمانی که این حرکت رو انجام میدید نباید فشار زیادی به پا بیارید...
    سعی کنید اگه زمانی دیدید انعطاف کافی ندارید تعداد دفعات بیشتری در روز ( مثلن دو بار ) و یا در هفته حرکات کششی
    انجام بدید.به احتمال زیاد مشکلی پیش نیومده ولی ازونجایی که هر مفصلی محدودیت حرکت داره شما بیش از محدوده
    به مفصل فشار وارد کردین همیشه مربی هایی که تا بحال داشتم اینجور موقع ها نرمش عکس آن رو به ما تجویز میکردند
    ولی الان از استادهامون شنیدم که بهتر هست استراحت بدید به پاتون مخصوصا مفصل ران و با احتیاط بیشتری حرکات
    رو انجام بدید. اگر با من بود بهتون پیشنهاد میکردم فعلا از مبارزه پرهیز کنید چون اکثرن مبارزات بی برخورد نیست و برخورد
    شدید بعدی معلوم نیست چه بر سر مفصل رانتون بیاره...و ما مشکلاتی مثل در رفتگی مفصل زانو و ران رو داریم که اگر
    مراعات نکنید ممکنه خدایی نکرده مجبور شین بیشتر از مبارزه و ورزش کناره بگیرید...سعی کنید با ملایمت نرمش انجام بدید
    ...
    Last edited by Йeda; 18-09-2013 at 19:45.

2. 2 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی عزیزم

من اشتباهی گفتم مبارزه. منظورم آزمون بود. همیشه این دو تا لغت را اشتباهی می گم. آزمون را باید حتما برم تا بتونم کارت مربی گری بگیرم. الان دارم از فیزیوتراپی میام. حرفاش جالب بود شاید برای شماها هم جالب باشه. دکترم گفت که عضلاتی که دور مفصل را گرفتند التهاب پیدا کردند. همیشه حین ورزش اگه این عضلات آسیب ببینند باید 1 ربع استراحت بدیم. خود بدن ترمیمش می کنه. ولی چون دوباره بهش فشار آورده شده.تقریبا 20 روز ترمیم کاملش طول می کشه.

چون من بهش گفتم کارم عجله ایه، بهم آمپول پیروکسیکام داد (چقدر هم درد داره ) یه چند تا هم کپسول داد که گفت حتما خارجیش رو بخرم. بهم گفت پله برام خیلی بده. این مدته سعی کنم 70 در صد وزنم را روی اون پام بندازم تا این پام ترمیم بشه ولی برای تنبل نشدن این پام پیاده روی کنم ولی نه خیلی زیاد که پام درد بگیره. در حدی که پام خسته نشه

برام خیلی جالب بود که بدن خودش خودشو در عرض یک ربع ترمیم می کنه. من خودم الان دارم تقریباً 15 ساله که رزمی کار می کنم ولی چیز به این سادگی را نمی دونستم الان که فکرشو می کنم می بینم چقدر پیش اومده که بدنم خودش مفصل را ترمیم کرده من اصلا متوجه نشدم

4. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

15 ساله چه ورزش رزمی ای کار میکنید ؟ من حدود 6 ماهه با یکی از بچه های همین فروم دارم کار میکنم میتونم بیشتر از 180 باز کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

15 ساله چه ورزش رزمی ای کار میکنید ؟ من حدود 6 ماهه با یکی از بچه های همین فروم دارم کار میکنم میتونم بیشتر از 180 باز کنم
    من دقیقاً از سال 77 تکواندو را شروع کردم. بطور خیلی فشرده و حرفه ای تا سال 87 ادامه دادم. سال 87 دانشگاه قبول شدم. خودم توی دانشگاه باشگاه زده بودم. خودم خیلی نرمش نمی کردم (البته اشتباه کردم). دوباره سال 89 درسم تموم شد برگشتم. جسته گریخته رفتم باشگاه. مثل سابق نبودم. امسال تقریباً از دو هفته پیش دوباره بصورت فشرده شروع کردم. ولی به هوای اینکه باید مثل سابق 180 بزنم خیلی به خودم فشار آوردم . الان هم از باشگاه اومدم. فقط کارم درس دادن به بچه های کمربند سفید بود چون پام دیگه کلا باز نمی شه یعنی تا کمرم هم پام بالا نمیاد. به همین خاطر آزمون هم نمی تونم بدم. آخر مهر مبارزه دارم . اون هم شاید نتونم برم. از شدت ناراحتی معده درد گرفتم. به خاطر یه بی احتیاطی ، الان قرص رانیتیدین هم مجبورم بخورم

تجربه من به شما: در یک کلام ، توی ورزش جوگیر نشید. یک ماه ورزش کردن درست و اصولی بهتر از 1 ماه ورزش نکردنه

شما چه ورزشی کار می کنید؟ هر ورزشی باشین الان اگه حدود 6 ماهه دارین کار می کنید باید کمربند سبز باشین. درسته؟

7. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیلی توی اینترنت سرچ زدم آخرش فهمیدم حرف فیزیوتراپم درست بود. ورزشهایی هم که بهم داده بود درست بودند. من براتون می ذارم. ایشالا هیچوقت بهش نیاز پیدا نکنید.

علائم کشیدگی عضلات لگن چیست

مهمترین علائم کشیدگی عضلات لگن عبارتند از

• در ابتدا درد ممکن است فقط در شروع ورزش یا اول صبح بعد از برخاستن از خواب احساس شود و بعد از چند دقیقه و یا با انجام چند حرکت نرمشی شدت آن کم شده و یا از بین میرود. اگر به بیماری بی توجهی شود و ورزش ادامه یابد بتدریج درد در حین انجام حرکات ورزشی هم ایجاد میشود و حتی با ورزش شدیدتر هم میشود. در موارد شدید بیماری درد در حالت معمولی و حتی در استراحت هم احساس میشود.

• ممکن است در زمان کشیده شدن عضله یک صدا یا تقه به توسط فرد احساس شود که نشانه پاره شدن فیبرهای عضلانی است.

• لمس و فشار دادن عضله کشیده شده در ناحیه کشاله ران دردناک است.

• در حالات شدید ممکن است عضله متورم شود و یا پوست روی آن دچار خونمردگی شود.

• گاهی اوقات قدرت عضله کاهش میابد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کشیدگی عضلانی یا اسپاسم عضلات ناحیه لگن و ران موجب درد عضله بخصوص درد کشاله ران میشود
    کشیدگی عضلات لگن از آسیب های شایع ورزشی است. این کشیدگی ها همچنین میتوانند در اثر فعالیت های بدنی شدید در کسانی که آمادگی ندارند هم ایجاد شوند.
    عضلات زیادی در ناحیه لگن و ران وجود دارند. این عضلات مسئول حرکات مفصل لگن در جهات مختلف هستند. گاهی اوقات این عضلات بر اثر ضربه و یا بدنبال فعالیت های شدید بدنی دچار کشیدگی میشوند و در حالات شدیدتر ممکن است پارگی های میکروسکوپی در این عضلات بوجود بیاید که به آن استرین Strain هم میگویند و گاهی هم فیبرهای عضلانی بطور کامل پاره میشوند. شایعترین عضلات لگن که دچار گشیدگی میشوند عضلات ادکتور یا نزدیک کننده ران هستند.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرمش های زیر را به محض اینکه توانستید آنها را تحمل کنید انجام دهید

کشش عضلات نزدیک کننده ران

به پشت بخوابید. زانو هایتان را خم کرده و کف هر دو پا را بر روی زمین قرار دهید. به آرامی زانوانتان را از هم باز کنید تا یک احساس کشش را در قسمت کشاله ران خود بکنید. این حالت کشش را 30-15 ثانیه حفظ کرده و به آرامی به حالت اول برگردید. این حرکت را سه بار تکرار کنید

کشش همسترینگ روی دیوار

به پشت روی زمین بخوابید بطوریکه باسن شما نزدیک به یک در قرار گیرد و پاهایتان را روی زمین به حالت کشیده قرار دهید. یک پا را بلند کرده و روی دیوار نزدیک به قاب در قرار دهید. پای دیگر شما باید روی زمین و در کنار در قرار گیرد. در این حال شما باید یک کشش را در پشت عضلات ران خود حس کنید. این حالت کشش را 30-15 ثانیه حفظ کرده و به آرامی به حالت اول برگردید. این حرکت را سه بار تکرار کنید. حرکات را برای پای مقابل هم انجام دهید.

وقتی که درد کشاله ران شما کم شد حرکات زیر را انجام دهید

بلند کردن پا در حالت خوابیده به شانه

به یک شانه خود دراز کشیده و زانوی پای بالایی را خم کرده و پای آن را در جلوی ران زیرین قرار دهید. پای زیرین را صاف و مستقیم نگه دارید و در همین حال آنرا تا آنجا که میتوانید بالا آورده و 5 ثانیه بالا نگه دارید. سپس پا را به آهستگی پایین بیاورید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید

بالا آوردن مستقیم پا

به پشت روی زمین دراز کشده و پا ها را در حالت دراز کش به جلو روی زمین نگه دارید. زانوی سالم را خم کرده و کف پای آنرا بر روی زمین قرار دهید. پای دیگر را بدون اینکه زانوی آنرا خم کنید مستقیم به اندازه یک وجب بالا بیاورید. به آرامی پا را پایین بیاورید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.

وقتی توانستید حرکات بالا را به راحتی انجام دهید نوبت انجام حرکات تقویتی است آنها را به صورت زیر انجام دهید

خم کردن ران بر علیه مقاومت

سر پا پشت به یک در بایستید. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور یک مچ پای خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پا را مستقیم به جلو ببرید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.

به عقب بردن ران بر علیه مقاومت

سر پا رو به یک در بایستید. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور یک مچ پای خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پا را مستقیم به عقب ببرید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.

دور کردن پا بر علیه مقاومت

سر پا کنار یک در بایستید بطوریکه پای سالم شما به در نزدیکتر باشد. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور مچ پای دیگر خود بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پای دور از در را مستقیم به کنار برده و از پای دیگر دور کنید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نزدیک کردن پا بر علیه مقاومت

سر پا کنار یک در بایستید بطوریکه پای مشکل دار شما به در نزدیکتر باشد. یک کش را بصورت حلقه در آورده و آنرا دور مچ پای نزدیک به در بیندازید. سر دیگر حلقه را یک گره بزنید و گره را لای یک در گذاشته و در را ببندید. بدون اینکه زانو را خم کنید پای نزدیک به در را مستقیم به کنار برده و از در دور کنید. این حرکت را در سه ست ده تایی انجام دهید.

9. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان لازم دیدم بگم نرمشهای فوق خیلی عالی بودند. (دقیقا طبق دستور خودش باید عمل کرد) من با مرتبه اولی که نرمشهای فوق را انجام دادم قسمت عظیم دردم از بین رفت. عضلم آزاد شد.. هنوز هم عضلم خوب خوب نشده ولی خیلی بهتر شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

سلام
    من 22 سالمه من می خواهم یک ورزش رزمی یاد بگیرم اما مشکلم اینه که دز طول عمرم هیچ ورزشی نکردم حتی ورزش هایی مثل فوتبال و .........و بدنم خیلی ضعیفه ,سر کلاس های جدو رفتم که ببینم چی کار می کنند دیدم پایه این ورزش اینه که حداقل باید کله ملق (پشتک ) رو بلد باشی .الان می خواهم بدونم که از کجا شروع کنم ؟یه مدت بدنسازی برم ؟برای پشتک یاد گرفتن و یه مدت ژیمناستیک برم تا بدنم شید کمی نرم بشه ؟

خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام داخل ایران ورزشهای رزمی زیادی وجود داره من خودم ووشو کار میکنم و به نظر من ورزش خیلی خوبیه شما هم اگه انعطاف بدنی و قدرت کافی ر وداشته باشین میتونید این ورزشو شروع کنین و ادامه بدین تا قهرمانی و تیم ملی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام . اگه قصد داری رزمی کار باشی ، بدنت نباید بیش از حد ضعیف باشه . مثلا با یه اشاره بیفتی زمین .
    در مورد رشته هم خودت باید تصمیم بگیری که کدوم شو دوس داری. صرفا چون دوستت پیشنهاد کرده و یا حرکات نمایشی جذبت کرده ،نباشه .
    رشته هایی مثل بوکس ، ووشو ، سان شو . به نظرم ایده آل هستن .
    در ضمن نیازی نیست حتما پشتک و ملق بلد باشی . در آینده متوجه میشی اینا حرکات نمایشیه و به دردت نمیخوره . و یه نکته این که هیچکس و هیچکس یک شبه رزمی کار نشده. چند سالی باید دووم بیاری..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض کشیدگی بدجور

سلام من خیلی وقته دارم ورزش رزمی کار میکنم 4 سال پیش دچار کشیدگی عضلات ران شدم بعد از مراجعه به دکتر،دکتر بهم گفت که طول عضله کوتاه شده باید حرکات کششی سخت انجام بدی تا عضله دچار پارگی و خونریزی جزئی بشه بعد یخ بزاری تا عضله ترمیم بشه و طول اولیه خودشو بدست بیاره منم انجام دادم بهتر شد اما متاسفانه هنوز درد داره و نمیدونم باید با این مشکل چی کار کنم اگه کسی راهی بلده کمک کنه ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •