برو ستینگ بازی قسمت کنترل کیبورد و جای دکمه ها رو عوض کن![]()
برو ستینگ بازی قسمت کنترل کیبورد و جای دکمه ها رو عوض کن![]()
این مشکل یکی از دوستان بود درایور گراقیک رو اپدیت کرده بود و قسمت پاور برق لب تاپ رو همه رو روی high گذاشته بود و دایرکس جدید رو هم نصب کرده بود درست شده بود
موقع صویچ گرافیک یه Wizard بزن تا بره روی هسته ای اصلی گرافیک لب تاپت الان لب تاپ دم دست نیست و گرنه تست میزدم میگفتم بهت![]()
خیلی ضعیفه واسه این بازی اخه کونامی باید روی این بازی اسم نکست جن رو میداشت تا ملت به فکر اپدیت سیستم میفتادن با این سیستم روی Low هم نمیتونی بازی کنیحالا درایور گرافیکت جدید اومده نصب کن شاید بهتر شد سعی کن انتی ویروس داری کلا غیرفعال کنی تا سیستم جون داشته باشه واسه اجرای بازی هر چند بعید میدونم اخه دوستم همچین سیستمی داشت هنوز بهتر هم بود یکم بازم روی Low گیر بود
این بازی رو میشه روی ویندوز xp اصلا انجام داد؟؟؟؟؟؟؟از من بازی رو میاره روی xp اما سرعتش خیلی پایینه حتی وقتی گرافیک رو روی پایین ترین حد میزارم ،اونم در حالی که اصلا سیستمم پایین نیست و باید با بالاترین گرافیک اجرا کنم.ممکنه اشکال از ویندوز xp باشه؟؟؟؟؟؟
Last edited by sina2013; 21-09-2013 at 13:54.
سلام دوستان لطفا تنظیمات دسته رو بگذارید ممنون
تو ستینگ اینجوری تنظیم کن
تو بازی اینجوری تنظیم کن
یه سری به فروم پیس ادیت بزنید همه دارن از لگ تو بازی گلایه میکنن!!
اینجا هیچکس لگ نداره؟
طرف لا سیستم خیلی عالی هم لگ میزنه![]()
برای منم کارت گرافیک nvidia رو نشناخت ولی بازی اجرا شد ولی در ورود بازیکن ها و صحنه های آهسته خیلی لگ میزنه
و بعضی مواقع هم وسط بازی تصویر سیاه میشه ولی بازی در حال اجراست صدای گزارشگر و تابلوی نتیاج معلومه ولی تصویر کاملاً سیاه هست
باید چکار کنم تا بازی با گرافیک قوی سیستم اجرا بشه
دوستان من مشکل pro evolution soccer 2014 is not installed رو دارم !
هر کاریم که تو صفحه های قبلی گفته بودین انجام دادم اما درست نشد !
crack رو دانلود و کپی کردم..نرم افزار های جانبی رو نصب کردم..فایل دومی هم به نام PES 14 با حجم 1kb ندارم که بازش کنم مشکلم درست بشه !
لطفا کمکم کنید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)