خیلی ممنون!
بله از آل دیجیتال خریدم.
برچسب شبنم هم داشت، خیالتون راحت!![]()
خیلی ممنون!
بله از آل دیجیتال خریدم.
برچسب شبنم هم داشت، خیالتون راحت!![]()
سلام میخواستم بدونم جریان این برچسب شبنم چیه؟
سلام.
کُلّی بخوام بهتون بگم باید بگم که مثلا یعنی تضمین می کنه که این جنس قاچاقی نیست.
سلام
من يه سوال داشتم
مي خوام تبلت بخرم
برام مهمه كه به اينترنت دسترسي داشته باشم خونه كه واي فاي هست
اما در حال سفر آيا مي شه با اين تبلت كه سيم كارت نمي خوره هم بجز واي فاي به نت وصل شد؟
نه
راهی وجود نداره .
باید تبلت های سیمکارت خور باشه .
راه وجود داره عزیز اما مثلا یه کابل باید همیشه همرات باشه به علاوه یه مودم اینترنت که با اندروید سازگار باشه اما تبلت سیم کارت خور خیلی بهتره چه کاریه به خودت سختی بدی؟؟
اگه در حین سفر ممکنه که برق هم وجود داشته باشه، اگه وایمکس همراهتون باشه می تونین باهاش با وای فای به اینترنت وصل بشین.
در مقایسه با مدل 2012 آیا تغییر محسوسی در کیفیت صدا، اجرای برنامه ها،گرافیک بازی ها،سرعت و باتری داره؟ البته در مورد باتری فکر کنم مدل 2012 بیشتر شارژ نگه می داره.
کیفیت صداش که واقعا قوی تره! چون دوتا اسپیکر داره که هم استریوئه و هم بلند تره.
درباره ی اجرای برنامه ها هم که من مشکلی باهاش احساس نکردم و خیلی خوب برنامه هارو باز می کنه.
گرافیک بازی های HD هم که خیلی خوب کیفیت عالی ای رو تحویل می دن.
سرعتش هم که واقعا عالیه!
باتریش هم که من که یکی از فامیلامون نسخه ی 2012 شو داره دیدم که مال من که نسخه ی 2013 شه، با اینکه توی سایتهای دیگه نوشته بودن باتریش از نسخه ی قبلی حدود یه ساعت کمتر دوام میاره ولی مال من هم زودتر از اون شارژ شد با این که دیرتر به شارژ وصل کردم و هم دیرتر شارژش تموم شد!
عزیزان اگه کسی جایی سراغ داره نسخه سیمکارت خورش به فروش میرسه لطفا معرفی کنه من مدتیه منتظرم تا بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)