وبلاگ الجی ایران اعلام کرده
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
نسبت به همه همرده ها ارزش خریدش بالاتره
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
وبلاگ الجی ایران اعلام کرده
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
نسبت به همه همرده ها ارزش خریدش بالاتره
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
دلال های سامسونگ بیشترن متاسفانه ، فروشش بیشتره نسبت به الجی ................ منم پول داشته باشم حتما میرم میخرمش ....... بعد به قیمت میفروشم
سامسونگ یه گلکسی یانگ هم هدیه میداد مثه اینکه ، الجی هم خوبه یه ارزون قیمت بده
پ.ن : متاسفانه سیزدهم شنبس :|
اره رفتم دیدم وبلاگ رو و قیمت 32 گیگش همینه واقعا نسبت به گوشیایه دیگه ارزش داره
من فرم پیش خریدش رو پر کردم چون فکر نکنم به اون 100 نفر برسم
اونجا هم که پاساژ هست فکر کنم حسابی قر و قاطی بشه مگه اینکه از قبل خودشون برنامه ریزی کرده باشن حالا یه ثبت نامی یه چیزی جلوی در پاساژ بزارن چون پاساژ فکر کنم ساعت 8 یا 8:30 باز شه
من یه نظرم هر کی شب قبلش ساعت 8 یا 9 شب بره و اونجا بخوابه حتما جز اون 100 نفر میشه .
حتی ساعت 2 یا 3 صبح هم شاید تو اون آخریا جا بشی .![]()
از یه طرف دلار داره میاد پایین از طرف دیگه g2 هم که داره میاد پس احتمالا شاهد شکسته شدن قیمت گوشی هایی مثل s4 و one خواهیم بود... اس 4 32 گیگ با گارانتی اصلی یا اصلا نیست یا خیلی کم پیدا میشه و بطرز غیر منصفانه ای قیمت بالایی داره ( که یه دلیلش میتونه بی رقیب یا کم رقیب بودنش باشه ) اگه g2 بتونه نظر مردم رو جلب کنه سامسونگ مجبور میشه قیمت رو پایین بیاره..در نهایت همه چی داره به نفع مشتریها پیش میره!
Last edited by velvet revoulver; 21-09-2013 at 00:41.
امیدوارم که منم بتونم خودم رو تو انی ۱۰۰ نفر جا بدم دقیقا ۲ سالِ که میخوام اِسمارتفون بگیرم اما هی میگم حالا ۲ هفته دیگه هم صبر میکنم.
اما اگه اینطوری بشه که فوقالعاده میشه ۹۳۵ هزارتومن واقعا فوقالعادس اما من همین امروز رفتم فروشگاه مدیا تو پاساژ قائم اصلا خبر نداشتن از این موضوع
که به نظرِ من زیاد خوب نیست اما خوب هنوز ص هفته به ۱۳ مونده.
ایشالا که هرکسی که واقعا برا نیازِ شخصیش میخواند (و نه صرفا برای سود) بتونه روزِ شنبه یکی از این ۱۰۰ تا گوشی رو تهیه کنِ.
بی زحمت یه زنبیل هم واسه من بزارید
خدا این تاپیکای LG رو نگه داره که تو توشون پست بدی![]()
بنظر میرسه نسخه ورایزون زیبا تر باشه تا نسخه اصلی،
دوستان شما ۲ تومن پول داشته باشین باهاش چه گجتی میگیرین؟(البته اگه شانسم خوب باشه و بتونم با تخفیف ۵۰٪ بگیرم(که خیلــــــــــی بعیده) اونموقع دستم خیلی بازتر میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)