تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 227

نام تاپيک: رینگ تن موسیقی سنتی برای موبایل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdizadeh62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

مهدیزاده جان سلام
    از زحماتی که میکشی بینهایت سپاسگزارم ، به نظر من موسیقی سنتی ایران علاوه بر جنبه موسیقیایی ، یه جنبه تقدس و عرفانی هم داره و به همین علت اونو از بعضی از موسیقی هایی که در سطح جهان هست متمایز کرده ، به همین علت با تکه تکه کردن و استفاده از اون برای زنگ موبایل مخالفم(البته این نظر منه و شاید دوستان با اون مخالف باشند) از شما که تا این حد به موسیقی سنتی علاقه مندید تقاضا میکنم سری هم به تاپیک "دانلود موسیقی" پست"موسیقی سنتی(میراث جاویدان)" بزنید و مجموعه های ارزنده خودتونو به صورت کامل روی این تاپیک بزارید. تاپیکی که اسم بردم بیشتر با تلاش Mohammad99 سرپا مونده فکر کنم اگه شما هم به اونها بپیوندید تاپیک محشری از کار در می آد.
    عزت زیاد...
    سلام
    از راهنماییتون ممنون سعی میکنم در اولین فرصت به اونجا سر بزنم البته دیگه داره وقت امتحانا میشه و من طبق معمول از اول ترم هیچی نخوندم و باید شروع کنم دعا کنید این ترم بخیر بگذره بعد از امتحانا فعالیتم رو بیشتر میکنم
    واقعا رشته ریاضی سخته(یک ترم دیگه کلکش کنده میشه) اگه الان کمتر آهنگ اپلود میکنم ببخشید.
    لطفا لینک اون تاپیک هم بزارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salutedoky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    از راهنماییتون ممنون سعی میکنم در اولین فرصت به اونجا سر بزنم البته دیگه داره وقت امتحانا میشه و من طبق معمول از اول ترم هیچی نخوندم و باید شروع کنم دعا کنید این ترم بخیر بگذره بعد از امتحانا فعالیتم رو بیشتر میکنم
    واقعا رشته ریاضی سخته(یک ترم دیگه کلکش کنده میشه) اگه الان کمتر آهنگ اپلود میکنم ببخشید.
    لطفا لینک اون تاپیک هم بزارید.
    مهدیزاده عزیز
    از اینکه به فکر امتحاناتت هستی خوشحالم ، امیدوارم با یاری خدا این ترم رو هم با موفقیت به پایان ببری و ترم بعد هم از ابتدای ترم درس بخونی. آدرس تاپیک رو هم نمی ذارم تا بعد از امتحاناتت.
    موفق و سربلند باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

مهدیزاده عزیز
    از اینکه به فکر امتحاناتت هستی خوشحالم ، امیدوارم با یاری خدا این ترم رو هم با موفقیت به پایان ببری و ترم بعد هم از ابتدای ترم درس بخونی. آدرس تاپیک رو هم نمی ذارم تا بعد از امتحاناتت.
    موفق و سربلند باشی
    ممنون که بفکر من هستی
    فک کنم فهمیدم کدوم تاپیک رو میگی.منتظر آهنگ های جدید باشید چه قبل از امتحانا چه بعدش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

قبلا یه آهنگ به اسم وطن ساخته علی نقی وزیری گذاشته بودم حالا تارشو 2 قسمت کردم که هم حجمش کم بشه هم بدرد رینگتن بخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه alirezamt2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قبلا یه آهنگ به اسم وطن ساخته علی نقی وزیری گذاشته بودم حالا تارشو 2 قسمت کردم که هم حجمش کم بشه هم بدرد رینگتن بخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دستت طلا اوستا

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آقای مهدیزاده همه برنامه های صدا و سیما مخصوصا صدا بد نیست مثلا شما رادیو پیام رو بگیری مخصوصا از ساعت 10 شب تا 2 صبح خیلی تصنیفهای زیبایی می ذاره یا حتی رادیو جوان بعضی برنامه هاش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

آقای مهدیزاده همه برنامه های صدا و سیما مخصوصا صدا بد نیست مثلا شما رادیو پیام رو بگیری مخصوصا از ساعت 10 شب تا 2 صبح خیلی تصنیفهای زیبایی می ذاره یا حتی رادیو جوان بعضی برنامه هاش
    من نگفتم همش بده ولی به پاپ بیشتر بها میده

داره خودمونی میشه امواج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان آهنگ جانان با صدای استاد شجریان با حجم کم و کامل ام پی تری برای موبایل میخواستم اگر امکان دارد خودم دارم نیم ساعت است با سه مگ ولی فرمتش به موبایل نمیخوره اگه کسی داره لطف کنه ممنونم
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •