تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 29 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قسمت سوم معلوم نیست کی میاد؟
    قسمت قبلی که 1 بهمن اومد
    هر 15 روز یکبار میاد بنابراین قسمت بعدی ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ میاد!

اما سری سوم به اسم خشونت قراره 20 بهمن بیاد!
    Last edited by ehsan_iace; 04-02-2014 at 16:23.

2. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وای خدا قسمت دومشم اصلا جالب نبود ...........

4. 3 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بزرگمهر حسین‌پور کارتونیست و کاریکاتوریست برجسته ایرانی، پیرامون مجموعه طنز “شوخی کردم” به کارگردانی مهران مدیری که در شبکه خانگی توزیع می شود، در فیس بوکش نوشت:

برای خریدن و نخریدن شوخی کردم شک داشتم.برای رفاقتم با امیر ژوله هم که می بود باید می خریدم و دسته گل دماغ پرور رفیقم را می دیدم.هرچند گوشه و کنار از اهالی آه و ناله کننده شنیده بودم که کار خوبی نشده و از این تیم انتظاری بیش از این داشته اند،اما با این حال پول یک پیراشکی را برای یک قسمت از دی وی دی شوخی کردم خرج کردم و با هزار منت و اینکه بابا دیگه جهنم ،چی کار کنم و از این حرف ها دی وی دی را خریدم.راستش با این ذهنیت که کار خوب نیست شروع به دیدن کردم.اما کم کم لبخند گوشه ی دهان سخت گیرم جا باز کرد و به همنشینم هم که نگاه کردم دیدم دارد می خندد.یاد نوشته های لشگر ناله کن فیس بوک و اطراف و اکنافم افتادم و دیدم که چقدر بی انصاف هستند.و مثل مجالس ذکر مصیبت که همیشه افراد یاد مصائب خودشان می افتند و زار می زنند،یاد برخورد این جماعت با آثار خودم افتادم و انتقادهای بی معنا و بی دلیل و ادعاهایی که اغلب از روی بغض و کین و حسادت و خشم بود را یاد آوردم.

در شرایطی که هر چیزی کج نمایی و کج تابی محسوب می شود،هر انتقادی هزار برداشت وحشتناک و دهشتناک به همراه دارد،در شرایطی که اوضاع اقتصادی و سیاسی و فرهنگی گل و گلاب و سمبل تر شده است،خنداندن مردم دیگر نه تنها مثل بیست سال قبل که مثل هشت سال قبل و سه چهار سال قبل هم نیست و هزار برابر خنده جاری کردن بر لب و قلب مردم سخت و دشوار تر شده است،بی انصافی است که زحمت یک تیم حداقل صد نفره را با یک جمله ی قهریه و غیر کارشناسی،به باد توهین و نقدهای بی سر و ته بگیریم و حرف هایی بزنیم که نه بار علمی و کارشناسی دارد و نه دلیلی از سر منطق.در ادامه همین ماجرا چند سوال را مطرح می کنم.

ملاک دوستان برای بامزه بودن یک سریال کمدی چیست؟یا به عبارت بهتر شما هنگام دیدن یک سریال چند بار بخندید کافی است؟ دست اندرکاران یک سریال کمدی باید تمام گذشته را فراموش کنند و یک اثر کاملا جدید خلق کنند یا اینکه در ادامه ی کارهای قبلی خودشان ،یک قدم جلو تر بروند خوب است؟

پرداختن به موضوع دروغ.در ابعاد مختلف جامعه،در اخبار تلویزیون آن،در گفته های مسئولین سینمایی آن،در مردم عادی…در بین زن و شوهر و هنرمند و ورزشکار و غیره،خود نوشتن یک سطری اش الان خط قرمز محسوب می شود،بعد کسانی می آیند و آن را پهن می کنند و یک مجموعه طنز از آن تولید می کنند ،چطور کار خاص و شجاعانه ای نکرده اند؟

شیوه مقایسه کردن کار آیتمی شوخی کردم با کارهای قدیم بسیار عجیب است.من همین چند وقت پیش یک مروری می کردم آن کارها و سالها را.جالب است بگویم که از نگاه من نود درصد آیتم های آن ها بی مزه و سطحی بود.و واقعا از یک مجموعه فقط سه،چهارتایش بامزه و خنده دار بود که البته کاملا طبیعی است.الان هم قصه عوض نشده.در این مجموعه هم از کل سی دی چهار پنج تایش واقعا بامزه است.و به نظر من هم همین کافی است.مگر قرار است از اول تا آخر زانو بزنیم و قارت قارت قهقهه بزنیم؟برای من که همان لبخند گوشه دهان کافی بود.(یادمان باشد گذشت زمان هیچ کاری را توجیه نمی کند.اینکه آن کار برای قدیم بود و الان بی مزه شده حرف اشتباهی است.اینطوری باشد کارهای چاپلین و بیلی وایدر الان باید احمقانه ترین کارهای دنیا باشد)

در آخر: ما مردم قدیمی پسندی هستیم.من متاسفم به حال هنرمندان بیست سال بعد که قرار است با کوباندن مجموعه شوخی کردم بر سر آنها،آنها را تحقیر کنند و این کار را مدام توی سرشان بکوبند.

کسان بی استعدادی که همیشه در حاشیه اند و تصور استاد طنزنویس بودن می کنند و یقین دارند که اگر آنها می نوشتند می ترکاندند و چون نیستند کار بد شده است احساس ترحم و دلسوزی می کنم.چون بارها در جایگاه های مختلف امتحانشان کردم و جز ادعا چیزی ازشان در نمی آمد و قطعا اگر اینهمه خلاق بودند الان حتما کسی بودند و کاری کرده بودند و چیزی شده بودند.این دنیا هیچ کس جای دیگری را تنگ نمی کند.

در کل ای کاش مردم صبور تری بودیم.ای کاش قدر هنرمندانمان را می دانستیم و ای کاش برای نظر دادن،کمی دقیق تر می بودیم و مطالعاتمان را بیشتر می کردیم و حداقل اینقدر به یقین حرف نمی زدیم.ای کاش گاهی شک می کردیم که نکند حرفمان درست نباشد.و نهایتا ای کاش این جمله بالای صفحه من (برتراند راسل)اشتباه بود:مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود یقین دارند و آنها که دانا ترند سرشار از شک و تردیدند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چقدر عکس میگیرین اینا پشت صحنه!!!
    شنیده بودیم هرچقدر پشت صحنه صمیمی باشه کار جذاب تر میشه
    اینجا فقط پشت صحنشون صمیمین خداکنه این کار جذاب بشه
    همش فکر میکنم این کار جزو کارای فوق العاده مهران میشه و ماندگار امیدوارم (مطمئنم)همینجوری میشه
    (البته با همین تفکرات ویلای من دنبال کردم ولی هرگز اونجوری نشد که انتظار داشتم بجز چندتا قسمت)
      محتوای مخفی: عکسای جالب از پشت صحنه 

+++
    مجموعه سوم با موضوع خشونت یکشنبه 20 بهمن

8. 8 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ارزش دانلود رو داره یا نه؟
    سری اول رو دیدم فوق مزخرف بود

12. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

14. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من این قسمت سوم که به اسم خشونت بود را دیدم

کسانی که دو سری قبلی را دیدند و نپسندیدند فکر نمیکنم از این قسمت خوششان بیاید! (و احتمالاً پستهای منفی دوباره این قسمت خواهد داشت!)

اما در حد انتظار من بود! و نصف آیتمهایش به نظر من تکه‌های خنده‌دار داشت!

احتمالاً این سری آیتم سانسور شده داشته چون یک آیتم سلامت که ربطی به موضوع این سری نبود و در سری بعد است در آخر این سری هست! و چند دقیقه‌ایی هم آنچه در قسمت بعد خواهید دید دارد پس باید یکی دو ایتم را حذف کرده باشند!

با دیدن این سه سری باید بگویم :

آیتم‌هایی که بهتر است حذف شود :
    1. آیتم انسانهای اولیه جایی برای طنز زیاد ندارد
    2. آیتم جراحی که مهران مدیری دارد جراحی میکند و معمولاً غیر از درآوردن اعضای بیمار و گفتن یک سری دیالوگ چیزی ندارد و بهتر است حذف شود!

آیتم‌هایی که خیلی خوب است! :
    1. گفتگوی سینمایی
    2. شعر
    3. پدر و مادر گریان
    4. گفتگو با زندانی (غفوریان)

آیتم‌هایی که بد نیست! :
    1. آیتم اخبار
    2.آیتم گفتگوی ویژه خبری
    3. آیتم گفتگوی مردمی
    Last edited by ehsan_iace; 10-02-2014 at 13:02.

16. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

احتمالاً این سری آیتم سانسور شده داشته چون یک آیتم سلامت که ربطی به موضوع این سری نبود و در سری بعد است در آخر این سری هست! و چند دقیقه‌ایی هم آنچه در قسمت بعد خواهید دید دارد پس باید یکی دو ایتم را حذف کرده باشند!
    شاید هم موضوع برای این مجموعه نداشتند مجبور شدند بیشتر آب بریزن تو سریال!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید هم موضوع برای این مجموعه نداشتند مجبور شدند بیشتر آب بریزن تو سریال!!!
    بعید به نظر میاد چون جایی خواندم که گروه چند نفره‌ایی که فیلم نامه آیتمها را مینویسند چند برابر تعداد آیتمهای هر سری اول ایده میدهند و بعد مدیری از بین آنها انتخاب میکند و بعد شروع به نوشتن آن آیتمها میکنند!

19. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •