البته دو هفته ی بعد،چون هفته بعد مسابقه ای برگزار نمیشه به علت بازیهای تیمهای ملی...............
البته دو هفته ی بعد،چون هفته بعد مسابقه ای برگزار نمیشه به علت بازیهای تیمهای ملی...............
خب بریک سراغ آمار این هفته که اتفاقات جالبی افتاد...
- نفرات برتر این هفته لیگ:
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alex Fera 60 207
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mehdi Mofid 60 165
3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 58 177 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reza atmosphere 58 175 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan Jbz 58 175
3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Mousavi 58 147
محمد عزیز که صدر نشین لیگ هم هستن فعلا تنها کسی هستن که در جمع سه نفر برتر هر هفته حضور داشتن.
- قاطع ترین برد:
- نزدیک ترین بازی:
- پر امتیاز ترین بازنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 50 امتیاز
- کم امتیاز ترین برنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 27 امتیاز
نکته: حسین جان در این مورد با دو بار بردن این عنوان فعلا رکورد دار این تایتل هستن![]()
بعد از چند هفته امتیاز پایین گرفتن و با انجام انتقال های طوفانی دیشب واجب دونستم از وایلد کارتم استفاده کنم.
اریکسن و اوزیل و فلاینی واقعا قیمت های پایینی دارن و اگه اونجوری که ازشون انتظار می شه ظاهر بشن صد در صد دیگه تا آخر فصل به این قیمت ها نزدیک هم نمی شن
به هافبک و حمله تقریبا اطمینان دارم اما دفاع و دروازه بان رو گمونم بازم باید بگردم...
خوشحال می شم نظراتتون رو بشنوم...
دروازه بان به نظرم بین میگنولت از لیورپول و کرول از نیوکاسل جفتشون رو هم وردار و استفاده کن............
خیلی خوبن...........
دفاع هم به نظرم کولمن و کالینز خوبن،ولی ترنر و توره زیاد جالب نیستن.............
ترنر به این دلیل که نوریچ احتمال کلین شیتش کمه و توره هم به خاطر اینکه کارت زیاد میگیره...........
+
برای انتخاب اریکسن و اوزیل هم به نظرم زوده،چون هم هنوز جا نیوفتادن و هم معلوم نیست درست و حسابی بازی کنن هفته های اول.............
قیمتشون هم همچین کم نیستا!!!
Last edited by Alex Fera; 04-09-2013 at 00:27.
دروازه بان رو آره خودم هم بین کرول و ورم شک دارم، تا قبل از این هفته می خواستم عوضش کنم ولی ورم عالی کرد این هفته، میگنولت هم الان گرون شده و دیگه نمی شه آوردش...
توی دفاع در مورد توره چون حتما می خواستم یه دفاع از لیورپول باشه و اگر و جانسون و انریکه 6.0 بودن مجبور شدم توره 5 میلیون پوندی رو بیارم...
ترنر هم با فونته از سوثهمپتون می تونم جابجاش کنم، که هنوز تصمیم گیری نکردم در موردش
اما هافبک ها
دلیل اینکه می گم اوزیل با 10.0 میلیون پوند بازم ارزونه اینه که داریم در مورد بهترین پاس گل دهنده فصل گذشته کل اروپا اونم توی دفاعی ترین لیگ دنیا صحبت می کنیم و اگه فقط بتونه نصف پارسال بدرخشه بازم از 11 پایین تر نمی یاد
ولی خب خودمم قبول دارم یکی از موارد مهمی که تاثیر داشته توی آوردنش علاقه شدید من به ریسکه
اریکسن هم یه بازی ساز قابله و با تیمی که تاتنهام بسته احتمال اینکه روی اکثر گل های تاتنهام تاثیر داشته باشه زیاده...
عجیبه من دیشب ساعت 2 رفتم تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم انقریبه که پول اوزیل یدونه بره بالا تر ! کلی گرفته بودنش و همون لحظه هم آوردمش تو تیم ولی امروز صبح اومدم اصلآ اون آمار خرید رو نداشت !
با اومدن اوزیل حتمآ عملکرد giroud هم دو برابر میشه و حیف من نمی تونم بیارمش![]()
دوستان نظرتون در مورد لامبرت چیه ؟ پارسال آمار خوبی داشته ولی امسال هنوز آن چنان نبوده . به نظرتون نگهش دارم ؟
Last edited by king of the kings; 04-09-2013 at 12:17.
سلام
آقا ما هم میتونیم شرکت کنیم؟
اینم تیم ما
اسم تیم
TehranUnited
تو لیگ کلاسیک هستیم![]()
Last edited by REZAHOSEYNGANI; 04-09-2013 at 21:18.
در کل تیم خوبی چیدی اما اگه من بودم شزنی رو برنمیداشتم،حتی برای ذخیره،چون قیمتش میاد پایین و ارزش تیمت رو میاره پایین...........
توی دفاع هم بهتر بود به جای کهیل یه مدافع از یه تیم انتخاب میکردی،چون اگه چلسی کلین شیت نکنه امتیاز کلین شیت دوتا از دفاعات میپره...............
توی حمله هم به نظر من لوکاکو و آلوکو اشتباه محض هستن،چون امکان بازیشون کمه..........
لوکاکو که اصلا فعلا نمیتونه برای اورتون بازی کنه تا 2 هفته دیگه،پس با توجه به قیمت بالاش اشتباه محض هستش..........
یا علی./
با توجه به بودجه یه سری تغییر و تحولات دادم
آقا این سیستم بازی رو چطور تغییر بدم
مثلا 2-4-4 یا یه سیستم دیگه
ممنون
Last edited by REZAHOSEYNGANI; 05-09-2013 at 00:12.
به جای شزنی همون میگنولت رو بذار...........
جفت مهاجماتم عوض کن حتما.........
+
اگه مثلا سیستمت 4 4 2 باشه و یه هافبکت که داخل زمین هست رو با یه مدافع روی نیمکت عوش کنی میشه 5 3 2............
سیستمش اینجوری کار میکنه..............
موفق باشی./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)