با حرفات موافقم!!!اما اگه تو این دو سه ماه قیمت ها افزایش پیدا کنه یعنی آخر بد شانسی منه!
با حرفات موافقم!!!اما اگه تو این دو سه ماه قیمت ها افزایش پیدا کنه یعنی آخر بد شانسی منه!
خيلي بي معنيه هنوز هيچ اثري از اين مدل ها تو بازار ايران نيست
فكر كنم وارد كننده ها تا موجودي فعلي شون رو صفر نكنن لطف نميكنن سري جديد وارد كنن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دقیقا!!!راستی n550 ci5 فعلا فقط با کد lf موجوده پردازنده ضعیفی داره با فرکانس 1.8~2.7!امیدوارم n550 ci5 با کد jv زودتر عرضه شه!!!
والا من s551 رو هم دیدم،انصافا خیلی خوبه ولی اون پردازندش هم i3 i5 و i7 هم داشت،حالا نمیدونم منظورتون چیه،یعنی مثلا دوتا i5 با هم فرق دارن ؟(منظورم همین هاسول هستش)
نه منظورم نوع پردازندست .معمولا در لپ تاپ ها دو نوع پردازنده بکار میره یکی با پسوند U یعنی پردازنده کم مصرف که در اولترابوک ها بکار میره و معمولا فرکانس پایین تری داره و دیگری با پسوند M که فرکانس بهتری داره .تو یکی از سایت ها که دیدم n550LF ci5 از پردازنده سری U بهره میبرد!
سلام
به نظرتون اگه کاهش قیمتی در اینده gt70 قیتش چند میشه؟این لپتاپ واقعا امکانات خوبی داره
Last edited by lord Asghar; 30-07-2013 at 21:18.
درحد 400 هزارتومان!
خیلی لبتاپ خوبیه و همه چی تمامه اما نزدیک به 4 کیلوئه! جابجائی زیاد باهاش یکم سخته مگر اینکه دکتر برات ورزش تجویز کرده باشه!
من منتظر Ge40 هستم. زیر 2 کیلو اما قدرتمند مثل بوفالو. امیدوارم قیمت قابل خرید داشته باشه نه قابل تخیل.
یکی از دوستان که در یکی از همین شرکت های گارانتی وارد کننده لپ تاپ مسول هست گفت لپ تاپ y510p تقریبا 10شهریور وارد میشه باید اول تمام واردات 10تیر به فروش بره بعد اما از قیمت اطلاعی نداشت
در مورد asusn550 هم اطلاعی نداشت
دوستان صبور باشند
دوستان كسي اطلاع داره دوبي اومده؟
يه ماه نميتونم صبر كنم همه كارام لنگ لپ تاپه
اگه باشه به كسي بسپارم بياره
اونجا هم مثل ايران نوبر و اين چيزا داره يا قيمت ثابته؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سوال داشتم که چرا با اینکه گرافیک و سی پی یو و رم Y510p و n550jv یکیه اما تو سایت notebookcheck با توجه به review این دو مدل واس بازی n550jv ضعیفتره؟؟حتی اگه با Y500 هم مقایسه کنین ازونم ضعیفتره تو بازی ها!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)