تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 249 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کلا اینکه تیم امسال زودتر بسته شد و زودتر وارد بدنسازی شد یه چیز شوخی ای هست انگاری ! با اینهمه زود زود گفتنا باز هم باید حداقل !!! 4 هفته !!! صبر کنیم تا یخ بازیکنای میلیاردرمون باز بشه !

جفت تیما توی کار کیوکوشین و کبدی و کشتی بودن ! اون از وضع داوری چه به نفع ما چه به ضرر ما ! اون از میانه زمین !!!!!!!!!!!! حقیقی و دهنوی و تا حدود زیاد بازیساز تیم جناب نوری ! خدایی یه تشکر مدیون کیروشه که توی لیست مازاد تیم ملی حداقل انتخابش کرد و یه جایزه نصیبش شد واسه صعود !

کلا تیم امشب دایی بازیساز نیاز نداشت . همونطور که دیدیم وقتی تیم حریف 10 نفره هم شد نتونستیم فشار بیاریم روی خط هافبکشون و باز هم اصرار به بازی مستقیم اونم از کجا !! از خط دفاع ؟! با بودن همزمان حقیقی و دهنوی ( با اون دور خودش چرخیدنا و به اصطلاح کبکی بازی کردن ! ) تیم از بار هجومیش کاسته میشه که هیچ فضای زیادی به بازیسازی حریف میده . بهتر بود از همون اول بازی دایی به جووناش اعتماد میکرد . پایه ریز گلمون هم یکی از همونا بود ! دهنوی که مامور کتک کاری و چسبیدن به بازیکنا اللخصوص توی زمان کرنرا بود و چیز خاصی ندیدیم با اون همه ناز و حرف و حدیث اومد توی تیم همین ؟! میانه میدون فوق العاده ضعیف ظاهر شدن . تراکتور مث ما نبود نتیجه الان یه چی دیگه بود . سه امتیاز مهم بود که گرفتیم

......

انشاا... بحث فنی بمونه برای هفته 4 به بعد ! مث هر سال !

امتیاز دهی به بازیکنا :

نیلسون 5، سید جلال حسینی8 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر7 ، میثم حسینی5 ، رضا حقیقی4 (از دقیقه 73 مهرداد کفشگری)، سید مهدی سیدصالحی 8، غلامرضا رضایی4 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان6 )، قاسم دهنوی 3، محمد نوری4 و هادی نوروزی3 ( از دقیقه 86 حمید علی عسگر )
    به نظر من دهنوی امشب خوب بودومگه ما از هافبک دفاعی چی میخواهیم.خوبی دهنوی اینه که علاوه بر تخریبی بازی کردن بازیسازی هم میکنه البته دست و پا شکسته.هنوز هم با تیم هماهنگ نشده.حقیقی امشب عصبی بازی میکرد و دایی به موقع تعویضش کرد داشت کار دست ما میداد
    ولی به یک نکته ای توجه کردید که نصب تیم تراکتور سازی پرپسپولیسی بودن.لک-نصرتی-کاظمیان-کریمی-انصاری فرد هم که امشب توی بازی نبود

مجتبی جان این سیستم امتیاز دهی هم روش جالبی هست میشه بعد از هر بازی دوستان پرسپولیسی بیان امتیاز بدن و من و دوستانی که میتونن بعد از سه روز یه جمع بندی میانگین گیری میکنیم و با توجه به پستهای اولیه تاپیک میتونید بهترین بازیکن فصل و یا بازی رو به انتخاب بچه های پی سی ورد انتخاب کنیم.دوستان فعلا امتیازها را به بازیکنها بدن تا برای جلوگیری از بی نظمی یه قوانینی براش ایجاد کنیم(مثل مدت زمانی که صبر کنیم برای جمع بندی)

نیلسون 7، سید جلال حسینی9 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر8 ، میثم حسینی6 ، رضا حقیقی4 (از دقیقه 73 مهرداد کفشگری 4)، سید مهدی سیدصالحی 8، غلامرضا رضایی4 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان7 )، قاسم دهنوی 6، محمد نوری4 و هادی نوروزی4 ( از دقیقه 86 حمید علی عسگر4 )

2. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به نظر من دهنوی امشب خوب بودومگه ما از هافبک دفاعی چی میخواهیم.خوبی دهنوی اینه که علاوه بر تخریبی بازی کردن بازیسازی هم میکنه البته دست و پا شکسته.هنوز هم با تیم هماهنگ نشده.حقیقی امشب عصبی بازی میکرد و دایی به موقع تعویضش کرد داشت کار دست ما میداد
    عموجان : چنتا فرزاد آشوبی میخوایم توی تیم ؟ فرزاد اونموقع که بازی میکرد بازیش به چش نمیومد ولی توپ توی میانه میدان یا جلو دفاع لو میرفت مال فرزاد بود ! اینا ولی اگه بخوان جفتشون با یه خصلت ! بازی کنن ( با نبود بازیساز ) تیم کاملا میشه دفاعی ! بهتره یکیشون توی ترکیب بمونه .

مجتبی جان این سیستم امتیاز دهی هم روش جالبی هست میشه بعد از هر بازی دوستان پرسپولیسی بیان امتیاز بدن و من و دوستانی که میتونن بعد از سه روز یه جمع بندی میانگین گیری میکنیم و با توجه به پستهای اولیه تاپیک میتونید بهترین بازیکن فصل و یا بازی رو به انتخاب بچه های پی سی ورد انتخاب کنیم.دوستان فعلا امتیازها را به بازیکنها بدن تا برای جلوگیری از بی نظمی یه قوانینی براش ایجاد کنیم(مثل مدت زمانی که صبر کنیم برای جمع بندی)
    به یاد گذشته و تا دقیقه 65 خوبه دیگه . آره خوبه اگه بچه ها یاری کنن ! بعد 24 ساعت نتایج برای هر بازیکن میانگین گرفته بشه ببینیم بازیکنا چیکاره حسن بودن ؟

4. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چرا انجمن ورزش اينجا اينقدر پايينه اگه براي گرفتن مشاوره به انجمن خودرو نميرفتم نميديدمش

من كلا ديگه خيلي حال و حوصله اي براي دنبال كردن فوتبال ايران ندارم
    ولي خب هنوزن فرصت بشه ميشينم ميبينم

امسال كه فدراسيون و وزارت ورزش ٩٠ درصد تيمها رو به خاطر استقلال و موفقيتش توي آسيا قرباني كردن و تقريبا به تيمهاي ديگه اجازه ندادن ستاره هاي تيم ملي رو بخرن
    با اين حال پرسپوليس امسال منطقي بازيكن گرفته
    اگه مافياي فوتبال ايران كه چند سال رسما به پرسپوليس اجازه نفس كشيدن و پا گرفتم نداده اجازه بده ميشه به اين تيم اميد داشت
    ايشالا داورا دوباره نزارت تو كاسمون

6. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فعلا كه داورا گذاشتن تو كاسشون فكر كنم دل هر فوتبال دوستي از اين خبطاي قهرماني به در اومده نه!؟

8. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سید جلال:همه ما کریمی را دوست داریم
    سیدجلال حسینی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس برابر تراکتورسازی تبریز، درباره‌ی این دیدار گفت: بازیکنان ما نمایش بسیار خوبی را ارائه دادند. خدا را شکر که هر سه امتیاز را کسب کردیم و دیدید که برابر تراکتورسازی چقدر بازی خوبی را ارائه کردیم. آنها از تیم‌های خوب ایران هستند و با بازیکنان خوب و خطرناکی دارند. با این حال ما هم در این فصل مهره‌های خوبی را جذب کرده‌ایم و با کمک هوادارانمان توانستیم تراکتورسازی را شکست دهیم.

او در پاسخ به این سوال که حضور علی کریمی در تراکتورسازی را چگونه می‌بینید، بیان کرد: کریمی از بازیکنان برجسته فوتبال ایران است که همه ما دوستش داریم. فوتبال همین است و یک سال در یک تیم هستید و سال دیگر در تیمی دیگر حضور دارید.
    مدافع پرسپولیس در پایان و در پاسخ به این سوال که هواداران پرسپولیس می‌گویند هیچ توپی از او رد نمی‌شود، اظهار کرد: نه اینگونه نیست. خدا کمک کرد و بعد از آن هم با کمک همه بازیکنان من هم گوشه‌ای در این موفقیت دخیل بودن و توانستم بازی خوبی به نمایش بگذارم. به هرحال فوتبال بالا و پایین دارد و همیشه در اوج نیستیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دایی: می‌‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
    علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر برابر تراکتورسازی در نشست خبری اظهار داشت: ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی باید بگویم تیم ما در اولین بازی بد بازی نکرد ولی نواقص زیاد داشتیم. از بازیکنانم ممنون هستم چون هرچه در توان داشتند در زمین گذاشتند و در هر دو نیمه برتری داشتیم و می‌توانستیم بیشتر گل بزنیم. خوشحالم که سه امتیاز را گرفتیم اما هنوز تیمی نشده‌ایم که خودم می‌خواهم. از مردم انتظار حمایت دارم و در حال حاضر اول راه هستیم و باید بیشتر زحمت بکشیم و باید حق هواداران پرسپولیس را به آنها بدهیم.

وی در مورد اینکه چرا آمار سانتر پرسپولیس در این بازی زیاد نبود، گفت: تقریبا دو ماه است که روی این تیم کار می‌کنیم و اگر ببینید چند بازیکن سرزن به تیم آورده‌ام و دیدید که در نیمه اول سانتر داشتیم و ضربه سر محمد نوری به تیر دروازه خورد. یکی از راه‌های رسیدن به گل‌مان سانتر است و مدافعان ما به هیچ عنوان اجازه زیر توپ زدن ندارند. البته با اخراج مدافع تراکتورسازی بیشتر در نیمه زمین حریف بازی می‌کردیم که آنها به ما فضا نمی‌دادند و از همه زمین برای حمله استفاده کردیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

تبریک میگم برد خوبی بود مهم سه امتیاز حساس بود که گرفتیم،ایشاالله هفته به هفته بهتر میشیم به امید قهرمانی

12. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آمروز بعد از چند سال رفتم استادیوم استادیوم خیلی حال داد فقط برای کریمی خیلی دلتنگم حتی موقع تععویض تماشاگرا تشویقش کردن که من از همه بیشتر تشوبقش کردم .

14. 2 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امسال كه فدراسيون و وزارت ورزش ٩٠ درصد تيمها رو به خاطر استقلال و موفقيتش توي آسيا قرباني كردن و تقريبا به تيمهاي ديگه اجازه ندادن ستاره هاي تيم ملي رو بخرن
    ببخشید ولی توهم توطئه !!

اینکه رویانیان مدیر عامل گرامتون چپ و راست به بازیکنان استقلال پیشنهاد می داد و چپ و راست جواب منفی می شنید مشکل فدراسیونه ؟!!

سپاهان کم بازیکنان مد نظر اس اس رو گرفت ؟!

پرسپولیس اگر از استقلال بهتر در نقل و انتقالات کار نکرده باشه بدتر هم نبوده ... خداروشکر منابع بودجه سردار هم که وسیع و غیر دولتی !

+
    در اخر خوش امد می گم ورودتون رو به انجمن ورزش

پ ن : فکر نمی کنم امسال علی دایی بتونه بهونه ای برای بسته شدن تیم داشته باشه ... بازیکنان مد نظرش همه گرفته شدند و تیمش هم به موقع اماده سازی رو شروع کرد
    Last edited by hojjatinho; 25-07-2013 at 03:18. دليل: اختیاری

16. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید ولی توهم توطئه !!
    من اهل بحث و جدل نیستم
    ولی اینکه مدتیه هر کی هر حرفی میزنه با برچسب توهم توطئه خیلی راحت صورت مسئلشو پاک میکنیم خیلی جالب نیست قبول کنید

اینکه رویانیان مدیر عامل گرامتون چپ و راست به بازیکنان استقلال پیشنهاد می داد و چپ و راست جواب منفی می شنید مشکل فدراسیونه ؟!!
    رویانیان بر اساس منطق فوتبال حرفه ای میتونه به هر بازیکنی پیشنهاد بده و اون بازیکنم میتونه قبول نکنه
    اما وقتی یه تیمی که به ادعای مدیر عاملش پول نداره به جای تکیه به مدیریت فوق حرفه ای و سرشار از تجربه فوتبالی خودش دائم به فدراسیون و وزارت رفت و آمد کنه و با کمک اونها بازیکن جذب کنه بله مشکل فدراسیون و وزارته
    بخصوص وقتی توی همون زمان همون وزارت برای حدود یک ماه به شکل خیلی مشکوکی سعی میکنه رویانیان رو هم برکنار کنه تا مدیر عامل محبوب رقیب با حاشیه امنیت بیشتری کارش رو بکنه
    ولی خب اینا که همش توهمه
    و هیچ اتفاقی نیفتاده و همه چیز خیلی شفاف و روشن بوده کلا فوتبال ما اونقدر شفاف شده که به مرز شیشه ای شدن نزدیک شده

حالا شما فکر کن امثال نکونام و... فقط به عشق استقلال به رویانیان جواب منفی دادن و وزارت و فدارسیون هیچ نقشی نداشتن هیچ اشکالی نداره منم اصلا به خودم اجازه نمیدم بگم احساس شما توهمه

پرسپولیس اگر از استقلال بهتر در نقل و انتقالات کار نکرده باشه بدتر هم نبوده ... خداروشکر منابع بودجه سردار هم که وسیع و غیر دولتی !
    یعنی شما واقعا نظرتون اینه که هدف اصلی پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات کفشگری عالیشاه عباسی علی عسگر و.... اینا بوده
    مصاحبه های دایی در مورد رضایتش از بازیکنای جذب شده رو فقط از این جهت نگاه کنید که باید بر اساس علم مدیریت و مربیگری از بازیکنانش حمایت کنه وگرنه
    دایی حدادی فر رو میخواست نشد
    تیموریان رو میخواست نشد
    انصاریفرد مهاجم اولش بود که مجبور شد به خاطر اینکه خیلی اتفاقی توی تمرینات استقلال پیداش شد و بعد از اون مدتی غیب شد رو به خاطر مسائل انظباطی رد کنه
    توی خیلی از خطوط مجبور شد به بازیکن دوم لیستش راضی بشه
    حالا باز اگه شما کفشگری عالیشاه عباسی علی عسگر و... رو در حد کرار نکونام آندو و... میدونی بازم اصلا اشکال نداره
    شما راضی باش
    در اخر خوش امد می گم ورودتون رو به انجمن ورزش
    قربونت بشم
    چاکرتیم

پ ن : فکر نمی کنم امسال علی دایی بتونه بهونه ای برای بسته شدن تیم داشته باشه ... بازیکنان مد نظرش همه گرفته شدند و تیمش هم به موقع اماده سازی رو شروع کرد
    باز اگه شما فکر میکنی همه بازیکنای مد نظرش رو گرفته اصلا اشکالی نداره

خلاصه در اینکه مدیر عامل محبوب استقلال برنده بی چون و چرای نقل و انتقالات بوده شکی نیست مبارکتون
    ایشالا ستاره سوم رو با یکی از پرستاره ترین استقلالهای تاریخ ببرین ما که بخیل نیستیم بالاخره نصف این ملت شاد میشه خودش کلیه
    والا به قرعان مردیم از افسردگی

18. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    تبریک بابت پیروزی . اون پنالتی که گل نشد بدجوری اعصابم به هم ریخت ... پیش خودم گفتم نذاشتن فصل شروع بشه و خرابکاری کنن .
    هر چند منصفانه بخوایم نگاه کنیم اصلا پنالتی نبود و صد البته گل هم نشد تا بهانه ای دست رقیب ندیم ... ولی عدالت اجرا شد به نظرم و حق پرسپولیس سه امتیاز بود که خوشبختانه کسب شد .
    امیدوارم این پیروزی در دیدار نخست روحیه تیم رو بالا ببره و در ادامه لیگ هم شاهد موفقیت تیم باشیم و نوسانات گذشته رو شاهد نباشیم .

به امید موفقیت در بازی های آینده.

20. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •