تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 269 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نام نکونام در ليست استقلال
    فهرست آبي‌پوشان به AFC ارسال شد

باشگاه استقلال اسامي بازيکنان خود را براي حضور در مسابقات ليگ قهرمانان به AFC ارسال کرد.

باشگاه استقلال اسامي بازيکنان اين تيم را براي حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به AFC ارسال کرد.

مسئولان اين باشگاه پس از ارسال نامه به فدراسيون فوتبال و در اختيار گذاشتن اسامي به کميته روابط بين الملل از طريق اين کميته فهرست بازيکنان و عوامل فني و اجرايي خود را به AFC ايميل کردند.

نکته جالب توجه در اين فهرست نام جواد نکونام است که به عنوان بازيکن اين تيم به AFC ارسال شده اشت.

اين در حالي است که گفته مي شد نکونام شب گذشته راهي امارات شده اما اين بازيکن سفرش را به امارات به تعويق انداخته است.

مسئولان باشگاه استقلال تا امشب مي توانند نام هر بازيکني را که با او به توافق برسند به اين فهرست اضافه کنند که در حتي در صورت توافق با تيموريان نام اين بازيکن هم در فهرست اين تيم گنجانده خواهد شد.

استقلال در مرحله يک شانزدهم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بايد در دو ديدار رفت و برگشت به مصاف بويرام تايلند خواهد رفت.

Fars

2. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آندو در تهران / آخرین بمب خبری فتح الله زاده در راه است ؟

آیا ستاره مسیحی تیم ملی دوباره استقلالی می شود؟

سایت گل - امروز پایان مهلت تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا جهت ارسال مدارک تیم های حاضر در فصل آتی رقابتهای قهرمانی این قاره است و با توجه به این مهم ، چنان چه هر تیمی مدارک نفرات خود را تا پایان امروز ( چهارشنبه ) به دفتر این کنفدراسیون ارسال نکند ، بازیکنان مذکور در لیست تیم در رقابت های پیش رو در فصل آینده بازی ها جایی نخواهند داشت .
    اخبار رسیده حاکی از آن است که آندرانیک تیموریان ، ستاره مدنظر آبی پوشان تهرانی امروز در پایتخت حضور دارد تا به احتمال فراوان مراحل ثبت قرارداد خود را با استقلال نهایی کرده و بتواند در لیست آبی ها در فصل آینده رقابت های آسیایی حضور داشته باشد.
    با این اوصاف می توان حضور آندو در تهران و آخرین مذاکراتش با استقلال را زمزمه آخرین بمب خبری فتح الله زاده دانست که اگر به سرانجام برسد ، می توان روی استقلال 92 حساب بیشتری باز کرد .
    منتظر اخبار تکمیلی در این خصوص باشید

4. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض استقلال - ذوب آهن اصفهان ؛ ساعت ۱۸ فردا

دیدار دو تیم استقلال و ذوب آهن اصفهان ساعت ۱۸ روز پنج‌شنبه در کمپ باشگاه استقلال برگزار می‌شود.
    استقلال - ذوب آهن اصفهان ؛ ساعت ۱۸ فردا
    به گزارش افکارنیوز، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان که در پردیس کرج اردو زده است امشب به تهران می‌آید و در هتل آکادمی مستقر می‌شود.

ذوب آهن فردا ساعت ۱۸ در کمپ باشگاه استقلال در دیداری دوستانه به مصاف استقلال خواهد رفت.

داوران این بازی تدارکاتی از سوی باشگاه استقلال تعیین می‌شوند.

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

در نهایت جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی ایران و ستاره‌ی باشگاه استقلال با این باشگاه به توافق رسید و قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.
    سران استقلال در نهایت موفق شدند نکونام را در ترکیب تیم خود حفظ کنند و او را از رفتن به امارات منصرف کنند. نکونام امشب قرارداد خود با باشگاه استقلال را امضا خواهد کرد. نکو 150 میلیون تومان بطور نقدی دریافت کرده است.

گل

8. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دیدید الکی شلوغش کردید . نکونام هم موند .

امان از این خبر گذاری ها .

تیموریان هم اومد ..

آقای جباری اخبار فصل آینده استقلال رو پیگیر باش ....
    Last edited by king of the kings; 17-07-2013 at 18:35.

10. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آندرانیک تیموریان به استقلال پیوست

نقل از سایت باشگاه استقلال، آندرانیک تیموریان که فصل قبل در تیم الخریطیات قطر توپ می‌زد با عقد قراردادی یکساله به تیم استقلال پیوست.

تیموریان هافبک تیم ملی ایران، لحظاتی پیش در دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال حاضر شد و در نشستی با فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال شرکت کرد و
    در نهایت با عقد قراردادی یکساله به تیم استقلال پیوست.

سایت رسمی باشگاه

پ . ن : حاجی بالاخره لحظات آخر بمبشو ترکوند مرسی حاجی
    Last edited by 30vil; 17-07-2013 at 18:36.

12. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعضی از ماها خیلی عجولانه تصمیم میگیریم

خوشحالم هم آندو اومد هم نکونام موند

صادقی: دوست دارم در جام جهانی جلوی مسی بازی کنم/ اگر جباری می‌ماند ۱۰ هفته به پایان لیگ قهرمان می‌شدیم

- امیرحسین صادقی که حالا یک دهه سابقه حضور در استقلال را دارد فصل آینده هم پیراهن این باشگاه را برتن خواهد کرد.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ او معتقد است که استقلال امسال هم تیم خوبی دارد و می‌تواند مدعی قهرمانی باشد. البته صادقی تاکید می‌کند که سپاهان، پرسپولیس و تراکتورسازی هم مدعیان قهرمانی هستند و امسال رقابت فشرده‌ای بین تیم‌های لیگ برتری وجود دارد. صادقی در مورد شرایط استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد. حرف‌های مدافع ملی‌پوش آبی‌ها را می‌خوانید.

به نظر تو استقلال نسبت به فصل گذشته قوی‌تر شده است؟

تیم ما خوب بسته شده و بازیکنان اصلی تیم حفظ شده‌اند و چند بازیکن هم با صلاحدید کادرفنی به استقلال آمدند. اگر مجتبی جباری می‌ماند همین الان قول می‌دادم که ۱۰ هفته مانده به پایان لیگ قهرمان می‌شدیم. به هر حال پیدا کردن جانشین برای جباری سخت است ولی در مجموع باید بگویم که امسال همه با هم یکدل هستیم تا بتوانیم به موفقیت‌های جدیدی برسیم.

قبول داری استقلال راحت جباری را از دست داد؟

من یک بازیکن هستم و نمی‌توانم در مورد این مسائل صحبت کنم چون در حیطه کاری من نیست. باز هم می‌گویم که اگر جباری می‌ماند قهرمانی ما در ۱۰ هفته مانده به لیگ تضمینی بود.

فکر می‌کنی چه تیم‌هایی رقیب قهرمانی برای استقلال هستند؟

تراکتور و سپاهان خوب بسته شده‌اند و جزو مدعیان هستند. من فکر می‌کنم امسال بازی‌های جذابی را شاهد خواهیم بود چون سال جام جهانی است و بسیاری از بازیکنان انگیزه دارند تا به تیم ملی دعوت شوند. امیدوارم بار فنی لیگ، به تیم ملی کمک کند.

پرسپولیس را مدعی قهرمانی نمی‌دانی؟

صددرصد آنها هم مدعی قهرمانی هستند و معتقد هستم حریف اصلی برای کسب عنوان قهرمانی پرسپولیس است. آنها خوب یارگیری کرد‌ه‌اند و علی دایی هم انگیزه زیادی به بازیکنان پرسپولیس می‌دهد.

در مورد قرعه استقلال چه صحبتی داری؟

با سخت‌ترین قرعه در سال‌های اخیر مواجه شدیم و بازی‌های سنگینی داریم. از طرفی در لیگ قهرمانان هم بازی سختی با نماینده تایلند داریم و امیدوارم از بازی‌های آینده سربلند بیرون بیاییم.

فکر نمی‌کنی حضور استقلال در جمع ۴ تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا قطعی است؟

من گوشه‌هایی از بازی بوریرام را در یوتوب دیده‌ام. آنها تیم خوبی دارند و اتفاقا پرقدرت هستند و کار ما آسان نیست.

هدف امیرحسین صادقی در فصل جدید لیگ برتر چیست؟

امسال باید آلبوم افتخاراتم را با قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا تکمیل کنم. بعد از پایان لیگ هم جام جهانی شروع می‌شود و امیدوارم حضور در دومین جام جهانی را تجربه کرده و در برزیل برای تیم ملی بازی کنم.

از این که بازیکن فیکس تیم ملی هستی چه احساسی داری؟

فیکس بودن یا نبودن مهم نیست. مهم این است که وقتی برای تیم ملی بازی می‌کنم مثمرثمر باشم و جواب کادرفنی را بدهم.

دوست داری ایران در جام جهانی با چه تیمی هم گروه شود؟

چند وقت پیش به جواد نکونام می‌گفتم که دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم چون خیلی دوست دارم در جام جهانی جلوی مسی بازی کنم. دوست دارم هم با آرژانتین و هم با اسپانیا هم گروه شویم ولی فکر می‌کنم فقط امکان هم گروهی با یکی از تیم‌های بزرگ دنیا وجود دارد. البته در جام جهانی ۲۰۰۶ هم واقعا در گروه سختی قرار داشتیم. از حالا نمی‌توان پیش بینی کرد چه اتفاقی می‌افتد ولی باید در لیگ فصل بعد بازی‌های بهتری انجام دهم و جایگاهم را در تیم ملی حفظ کنم. همانطور که گفتم خیلی دوست دارم در جام جهانی مقابل مسی بازی کنم.

در حال حاضر شرایط روحی و بدنی‌ات چطور است؟

شرایط روحی خوبی دارم ولی از لحاظ بدنی چندان خوب نیستم و احساس سنگینی می‌کنم. نمی‌دانم چرا اینطور شده ولی امیدوارم هر چه زودتر از لحاظ بدنی به آمادگی کامل برسم.

راستی چرا در بازی مقابل دیناموکیف بازوبند را به نیکبخت دادی؟

بستن بازوبند استقلال افتخار بزرگی است ولی من واقعا دنبال کاپیتانی نیستم. من همیشه دوست دارم به بزرگتر خودم احترام بگذارم و این چیزها را از بازیکنانی مثل منصوریان، فکری و فرهاد مجیدی یاد گرفتم. یک بازیکن حتی اگر یک دقیقه از من قدیمی‌تر باشد احترامش واجب است. نیکبخت پنج، شش سال قبل از من به استقلال آمد و احترام او واجب است. همه ما باید به نیکبخت کمک کنیم تا به روزهای خوبش برسد. این بازیکن حتی می‌تواند امسال به تیم ملی برسد.

مثل این که از ماشین فتح‌الله‌زاده عیب و ایراد گرفته بودی؟

اصلا اینطور نیست و من در مورد ماشین حاجی هیچ حرفی نزدم. چیزی که از قول من نوشته بودند کاملا دروغ بود.
    Last edited by Nasser_ZRE; 17-07-2013 at 19:47.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

بسیار خرسندم.
    از قبولی کنکور هم خوشحال کننده تر بود اومدن آندو.

امیدوارم جاجا(اینقدر که تعریف کردید) هم بیاد.

16. 3 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم تبریک میگم بابت آندو و جواد!

حالا همه با هم پیش به سوی ستاره سوم

18. 3 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان یه چیزی
    اینکه قرارداد آندو مشروط به اینه که تیم عربی اگه مبلغ قرارداد رو بتونه بده ، اندو میره ؟
    شنیدم میگن ۲هفته مهلت خواسته!
    بعدشم اینکه نکو هنوز قطعی قطعی نشده!شده؟

20. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •