تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 138 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بازی 0-0 تموم شد فکر کنم چهارمین بازی این دو تیمه که مساوی میشه و خیلی کم پیش میاد که بازی این دو تیم مساوی بشه

بازی متعادلی را دیدیم حتی موقعیت گلها و درصد مالکیت هم خیلی به هم نزدیک بود نکته ای که در این بازی مهم بود دفاع مستحکم چلسی که نسبت به فصل قبل واقعا بهتر شده و بدون لوییز این دفاع داره عالی کار میکنه مخصوصا

جی تی که حتی یک توپ هم ازش رد نشد کیهیل هم فن پرسی را کلا محو کرده بود و اصلا این بازیکن را تو بازی ندیدیم در اون طرف باز هم با دفاع کند یونایتد مواجه بودیم که اگر چلسی میخواست هجومی بازی کنه مطمئنا گل زدن به این تیم راحت بود

ترکیب اولیه را زیاد نمیپسندیدم و اگر ماتا بازی میکرد حتی با وجود ناآماده بودن میتونست موثر تر باشه البته این ترکیب برای پرس از جلو و زد حمله خیلی خوب بود که به هدفشم رسید

تعویض ها هم که تورس خوب نشون نداد و دو تعویض بعدی هم تدافعی بود

رونی هم انقدر خودشو با انگیزه نشون میداد که کسی شک نکنه البته اصلا موفق نبود و توپ های زیادی را لو داد

در انتها باید بگم به این تیم جوانی که موو ساخته خیلی امیدوارم و مطمئنا در ادامه فصل حرفهای زیادی برای گفتن داره

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب بین دو نیمه خوابم برد ولی مثل اینکه چیز زیادی رو از دست ندادم
    تو همون یه نیمه که بیشتر توپ دست منچستر بود ولی چندتا حرکت تاکتیکی از آبی ها دیدم که امیدوارکننده بود
    لازم نیست حتما تورس و لوکاکو بیان گل بزنن هافبک های خوب و گلزنی داریم
    فقط دی بروین ضعیف بود

خبری از ماتا نیست؟ یکم نگران شدم

4. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خبری از ماتا نیست؟ یکم نگران شدم
    آخرای بازی داشت گرم میکرد اما اوبی میکل جاش اومد

6. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب، بازی رو مساوی کردیم. البته مساویِ شیرینی بود. بازی در اولدترافورد، با اون جَوِ سنگینِ تماشاگراش برای هر تیمی سخته.

مورینیو هم تازه اومده چلسی و هنوز قلق تیم دستش نیومده که این مورد به مرور زمان درست میشه.

به هر حال این تساوی به نظر خوش یمن میاد. ضمن اینکه نباید از بازیِ خوبِ هازارد گذشت. همچنین چک هم چند تا سیوِ خوب داشت. تورس و اسکار هم چند تا توپ لو دادن که امیدوارم اعتماد به نفس خودشونو پیدا کنن. با این تساوی باید به بازی های آینده، مخصوصاً به بازی با بایرن مونیخ امیدوار بود. به امید قهرمانی چلسی در سوپر کاپ اروپا!

8. 4 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: براي برد به اولدترافورد رفته بوديم

سرمربي چلسي تساوي را نتيجه‌اي عادلانه براي ديدار تيمش با منچستريونايتد مي‌داند.

چلسي در سومين بازي خود در ليگ برتر انگليس منچستر يونايتد را در اولدترافورد متوقف کرد و با يک اميتاز ارزشمند به لندن برگشت.

ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن معتقد است که نه تيم او و نه تيم مويس شايسته پيروزي در اولدترافورد نبود.

آقاي خاص گفت: بر اين باورم که نتيجه‌ عادلانه بود. هيچ کدام از تيم‌ها شايسته پيروزي بر ديگري نبود. بارها در ديدار امشب توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم. با توجه به اين که در ورزشگاه اولدترافورد بازي مي‌کرديم عملکرد خوبي داشتيم و زياد به مشکل بر نخورديم. بازيکناني را به ميدان فرستادم که مي‌توانستند با توجه به سرعت و مهارت بالاي‌شان در کارهاي هجومي خطرناک ظاهر شوند. بايد اعتراف کنم که قدرت حفظ توپ بازيکنان چلسي خوب نبود. در بسياري از صحنه ها توپ‌ها را به راحتي از دست مي داديم که اين تعجب من را بر مي‌انگيخت. اشتباه‌هات زيادي داشتيم. نتوانستيم انتظارات را برآورده کنيم و بازيي را که مي‌خواهم به نمايش گذاريم.

مورينيو درباره اين که قبل از شروع بازي در رختکن به شاگردانش چه نکاتي را تذکر داد اين گونه پاسخ داد: به بازيکنان گفته‌ام که پيروزي در اين ديدار بسيار مهم و ارزشمند است. براي پيروزي و کسب سه امتياز به ميدان رفتيم، اما نتوانستيم به اين هدف خود برسيم. چلسي چيزي را از دست نداده است. بازيکنان هم اين مساله را به خوبي مي دانند، چرا که ما در اولدترافورد يک امتياز به دست آورده‌ايم. در ضد حملات دروازه منچستر يونايتد را تهديد کرديم. چندين بار به خوبي از دفاع به حمله منتقل شديم اما بايد بگويم که در اوج نبوديم.

او افزود: در5- 10 دقيقه‌ پاياني خستگي در بازيکنان دو تيم به چشم مي آمد. بازيکنان چلسي در کارهاي دفاعي خوب ظاهر شدند و اين براي ما بسيار خوب است. خوشبختانه توانستيم در اولدترافورد يک امتياز را به دست آوريم. همه ما مي‌خواستيم در اين ديدار به پيروزي برسيم، اما مهم اين است که چيزي را از دست نداده ايم و گلي نخورده‌ايم که شکست را بر ما تحميل کند. ما از دو ديدار خانگي شش امتياز کسب ‌کرده‌ايم و در ديدار برابر منچستر يونايتد در اولدترافورد هم يک امتياز به دست آورده‌ايم. عملکرد خوبي داشته‌ايم ، اين در حالي است که رقيبان ما مثل آرسنال، منچسترسيتي و منچستر يونايتد امتياز از دست داده‌اند. وضعيت چلسي خوب است و همه چيز طبق روال پيش مي‌رود.

هر چند باشگاه منچستر يونايتد بارها تاکيد کرده که وين روني را نخواهد فروخت اما به نظر مي رسد که ژوزه مورينيو دست بردار مهاجم شياطين سرخ نيست. تماشاگران در ديدار دوشنبه شب اولدترافورد مورينيو را به خاطر دست برنداشتن از وين روني هوو کردند و صداي اعتراض خود را به گوش او رساندند.

آقاي خاص در واکنش به رفتار منچستريها گفت:نمي دانم چرا آنها ضد من هستند. مويس اعلام کرد که روني گزينه دوم او در اين فصل است. چرا آنها ضد من هستند؟ ما مي خواهيم بازيکني را که گزينه دوم سرمربي اش است و در ترکيب اصلي بازي نمي کند جذب کنيم. چرا ما به دنبال فان پرسي نيستيم؟ چون مي دانيم که او گزينه او تيمش در خط حمله است. اگر من بگويم که راميرس گزينه دوم من در خط هافبک است و تنها زماني که لمپارد مصدوم و يا خسته باشد به بازي گرفته مي شود چه دليلي دارد تا از پيشنهاد ديگر تيم ها به او ناراحت شوم؟ اگر روني وضعيت مشخصي در منچستر يونايتد ندارد اين کوتاهي از مويس است و به من هيچ ربطي ندارد. ما آرام هستيم و هيچ تماسي با روني نداشته ايم .مطمئن باشيد سه شنبه هم هيچ اتفاقي نخواهد افتد.

چلسي در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس با 7 امتياز صدرنشين است البته شاگردان آقاي خاص يک بازي بيشتر نسبت به ديگر تيم ها دارند.

varzesh3

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

لمپارد:‌ هر دو تيم از باخت مي‌ترسيدند

فرانک لمپارد معتقد است ترس دو تيم از شکست باعث شد دو تيم چلسي و منچستر‌يونايتد نتوانند بازي اصلي خود را برابر يکديگر انجام دهند.

منچستر‌يونايتد و چلسي شب گذشته در آخرين ديدار از هفته دوم ليگ برتر در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف هم رفتند که اين ديدار در پايان با تساوي بدون گل دو تيم به پايان رسيد.

فرنک لمپارد هافبک باسابقه چلسي پس از پايان مسابقه گفت:‌ بازي بسيار سخت و فشرده‌اي برابر منچستر‌يونايتد داشتيم. مردم هميشه درباره بازي‌هاي بزرگ از مدت‌ها قبل صحبت ‌مي‌کنند و به همين خاطر هيچ‌تيم دوست نداشت در اين ديدار بازنده باشد. دو تيم به نوعي در اين ديدار به بن بست رسيده بودند. ما خيلي تلاش کرديم که نگذاريم آنها در خط حمله خطرناک ظاهر شوند و آنها نيز خيلي تلاش کردند تا جلوي بازيکنان ما را بگيرند.

جان تري کاپيتان چلسي نيز درباره بازي با منچستر‌يونايتد در اولدترافورد گفت :‌ هيچ کدام از دو تيم شانس زيادي براي پيروزي در اين ديدار نداشتند . هر دو تيم در اين ديدار بازي فشرده‌اي به نمايش گذاشتند . البته کسب يک امتياز خارج از خانه براي ما در اين ديدار خيلي مهم بود. بازي در اولدترافورد هميشه سخت و دشوار است . هافبک‌ها و مهاجمان دو تيم بازي تخريبي برابر يکديگر به نمايش گذاشتند. هيچ کدام از دو تيم نمي‌خواستند در اين ديدار مهم در ابتداي فصل بازنده باشند.

پتر چک دروازه‌بان چلسي نيز پس از بازي با منچستريونايتد و کسب يک امتياز مسابقه گفت‌: بازي بزرگي بود که در ابتداي فصل برگزار شد و به همين خاطر هيچ کدام از دو تيم نمي‌خواستند بازنده اين ديدار باشند. تيم ما براي پيروزي به اين ديدار آمده بود اما شکست منچستر‌در خانه کار آساني نيست. آنها نمايش خوبي در خانه خود داشتند. هر چه از زمان بازي گذشت، بهتر شديم. درنيمه دوم تا آستانه به ثمر رساندن گل پيش رفتيم اما در پايان تساوي رقم خورد که عادلانه بود. کسب يک امتياز از اولدترافورد با ارزش است. نتيجه اين ديدار مي‌توانست براي ما بهتر باشد، اما همين يک امتياز هم خوب بود. آنها چند شوت به دروازه ما زدند اما واقعا موقعيت‌ گل جدي نداشتند.

برانيسلاو ايوانويچ نيز با اعلام اينکه کسب يک امتياز خارج از خانه در اولدترافورد مي‌تواند تاثير مهمي در قهرماني ليگ برتر در انتهاي فصل داشته باشد گفت:‌ دو بازي سخت در ليگ داشتيم که توانستيم 6 امتياز بدست آوريم. بازي برابر مدافع عنوان قهرماني در خانه کار آساني نيست. اين بازي از لحاظ روان‌شناسي تاثير زيادي روي قهرماني اين فصل ليگ برتر دارد. کسب اين يک امتياز مي تواند در ادامه فصل به کمک تيم ما بياييد. مهمترين نکته اين ديدار اين بود که تمرکز خود را در اين ديدار حفظ کنيم. بازي‌هاي زيادي در طول فصل وجود دارد و بايد در ادامه فصل با تيم‌هاي بزرگي بازي کنيم. تازه در ابتداي فصل قرار داريم، با اين‌حال از عملکرد تيم در اين ديدار راضي هستم.

varzesh3

12. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا این داورهای انگلیسی بدترین داورهای روی کره ی زمین هستن! صد رحمت به داورهای ایرانی!

تو اون صحنه ای که والنسیا خطا کرد مستقیما باید اخراج میشد ولی حتی کارت زرد هم نگرفت و جالب اینکه تذکر درست و حسابی هم نداد! من خودم آرسنالی هستم اما وقتی اشتباهات داوری دیشب رو دیدم کلی ناراحت شدم واقعا این لیگ با این داورهای ضعیف ....... واقعا حیفه به خدا!!!!!!

14. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

پس اون هند رو چی میگی گه پنالتی صد در صد بود واسه منچستر نگرفت!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پس اون هند رو چی میگی گه پنالتی صد در صد بود واسه منچستر نگرفت!؟
    کی میگه پنالتی بود عزیز

از فاصله نزدیک شوت به اون محکمی و لمپارد اصلا توپ را ندید و توپ به دست میخوره این کی میگه هنده!!

البه اگر هاوارد وب منچستری یا گلاتنبرک بود اونو حتما پنالتی میگرفت

17. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من قبول دارم هند لمپارد پنالتی بود

ولی تکل والنسیا اگه داور فقط کمی سختگیر میبود , اخراجش میکرد

من از خدام بود هم پنالتی دقیقه 61 یونایتد گرفته بشه و هم دقیقه 30 والنسیا اخراج بشه !

متاسفانه داوری های جزیره خیلی مشکل داره و این موارد آخرین اشتباهشون در این فصل هم نخواهد بود

19. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •