شایعه رو کلی گفتم عمو ! قبول یه طرفه و در حد حرف فتیدش چیه !؟
بازیکن حرفه ایه درست : ولی داریم زمان رو از دست میدیم
شایعه رو کلی گفتم عمو ! قبول یه طرفه و در حد حرف فتیدش چیه !؟
بازیکن حرفه ایه درست : ولی داریم زمان رو از دست میدیم
این پولی که دارن به فابرگاس میدن رو بدن به فلایینی یا مارکیزیو خیلی بهتر بود!
حرف حقی زدی دوست عزیز، اگه نیاد واقعا...![]()
طرفداری - بابی چارلتون در گفتگو با سان گفت: "وین رونی بازیکن منچستر یونایتد است و من فکر می کنم که او منچستری بودن را ادامه خواهد داد. ما آنقدر احمق نیستیم تا تصمیم عجولانه و اشتباهی بگیریم. من از دست دادن بازیکنان خوب را اصلا دوست ندارم و رونی واقعا خوب است.""من یک روز امیدوار بودم که او ممکن است گل های زیادی بزند، مثل من و اگر این اتفاق در باشگاه ما رخ می داد واقعا خوب می شد. من هنوز هم به همین شکل فکر می کنم."
-------------------------------
هنگامی که از مورینیو پرسیده شد که آیا می تواند 50 میلیون پوند برای خرید یک مهاجم پرداخت کند، وی صراحتا پاسخ داد: "مهاجمی که من می خواهم 50 میلیون پوند نمی ارزد."
-------------------------------
منم در گفتگو با تاپیک شیاطین سرخ میگم : انتخاب کردن یک کارخونه ی کشتی سازی که افتخاراتشون از یک دهه تجاوز نمیکنه، در مقابل پر افتخارترین تیم جزیره به هیچ قیمتی نمی ارزد.
مربی جدید دروازه بان ها مفت نمی ارزه. دروازه بان ها بلد نیستند شیرجه بزنند.
![]()
بازی با کیچه رو که 5-2 زدیم داره اسکای میده
زمین در حد افتضاحه !! انگاری تازه با گاو آهن شخمش زدن ! کیفیت بازی در حد لیگ دسته دوی ایرانه !! اینقدر چاله و چواه هست توی زمین که دو تا پاس ردوبدل بشه هزار بار توپ میپره ! فایده همچین بازی ای با این زمین که مصدومیت احتمالش هست >؟؟
گل سوم تیم که زاها حرکت رونالدینیویی زد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زاها هم خوب بازیکنیه
آینده دار هست
بهتره قرض داده بشه تا کمی تجربه کسب کنه
کم نمیاریم بعدش روی نیمکت ؟ توی ترکیب ؟
فکر نکنم
خدا بزرگه تا اون موقع
ولی تو بازیها باید بازی داده بشه
بازیکن با تکنیکی هست
قرضش بدیم بعد کی بیاد تو تیم بازی کنه؟
سه تا وینگر داریم یکی از یکی پر نوسان تر
این فصل باید رو زاها حساب باز کنیم خودش هم گفته قرضی جایی نمی ره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)