ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﺗﻮﺋﯿﺘﺮ: " ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻧﻬﺎﯾﯽﺳﺎﺧﺖ ﺑﺎﺯﯼ PES 2014 ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ ؛ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﻦﺗﺴﺖ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ"
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﺗﻮﺋﯿﺘﺮ: " ﺗﺎ 1 ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻧﻬﺎﯾﯽﺳﺎﺧﺖ ﺑﺎﺯﯼ PES 2014 ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ ؛ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﻦﺗﺴﺖ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ"
Last edited by CV30; 25-06-2013 at 13:47.
مدل سی پی یو و گرافیک سیستمت رو بگو
منبع ؟!.........
توی تویتر که چیزی پیدا نکردم اما لینک سایتی رو که اینو گذاشته تو پست بعد میزارم
Last edited by CV30; 25-06-2013 at 15:11.
هر چند که میدونم این منبع معتبر نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم یه سر تاپیک همسایه ( فیفا سیزده ) تا ببینم اوضاع چطوره این پستای اخرشونو که خوندم فهمیدم جنگ داخلی پیدا کردن مثل ترکیه .هیچی دیگه خودشونم داشتن اعتراف میکردن که فیفا هیچ احترامی برا ایرانیا باقی نذاشته حتی تیم ملی ما رو هم نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته منم رفتم نوشتم که پی اس نه تنها تیم ملی رو داره بلکه حالا با لیسانس کردن لیگ قهرمانان اسیا میخواد تیم های باشگاهی ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان رو هم بسازه . درود بر بازی که به ایرانیان احترام میگذارد .
![]()
Last edited by CV30; 25-06-2013 at 16:27.
خیلی وقت خوابی از خواب پاشو.pes اصلا ایران رو به حساب نمیاره یه جورهایی ایران رو مسخره کرده با اسم بازیکن ها و لباس تیم ملی و چهره ها مثلا تا جایی که من یادمه دایی رو مینوشتن داهو و غیره ، اگه لیسنس باشگاه ها هم همینجوری باشه که واویلا.
اولا که پی اس بعدا یه پچ میده همه اسما درست میشه اون به کنار در ضمن تیم ملی ما توی این چند سال آنقدر درخشید ترکیدیم تازه الان یه ذره موتور تیم ملی البته به لطف شانس راه افتاده و اینکه فیفا حتی تیم ملی ایرانو نداره یه نوع توهین آشکار به ایرانیاست چه طور ممکنه تیم چهارم آسیا رو تو بازی ندارن اصلا به نظر من این عمدی بوده چون سازنده امریکایی کانادایه ودر آخر اینکه در ایران کپی رایت وجود نداره وگرنه کونامی میومد ایران رو مثل کره و ژاپن و استرالیا کامل لیسانس میکرد .
حداقل میگفتی این عکس مال کدوم بازیه تا بتونیم درباره عکس نظر بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)