بهزاد عزیز اگر کمی فضای بیشتری به آسمان میدادی در کادرت بهتر بود و همینطور رنگ رو به زردی میزنه و اگر کمی روشن تر بود بهتر بود.
همچنین با دقت بیشتر بر روی عکست متوجه شدم از اف بازی استفاده کردی و باعث از بین رفتن جزئیات در افق شده. بهتره در ثبت منظره از اف 11 یا 13 به بالا استفاده کنی عزیز.
مسعود عزیز دست مریزاد. فقط این اواخر کارهات بیشتر مناسب آلبوم دیجیتاله تا اشتراک در فضای مجازی. البته این نکته هیچ چیزی از ارزش ثبت های زیبات کم نمیکنه. برف (احتمالا) روی چتر کمی غیر طبیعیه.
محمد جان کادربندیت خوب بوده. امیدوارم ثبت های بیشتری هم بزاری از تخت جمشید مخصوصا اینکه شیرازیم هستی
پاینده باشید
Last edited by Amateِur; 26-06-2013 at 17:24.
اگه دوتا شات عمودی میزدم عالی میشد
سلام
آقا من خیلی وقته عکس ادیت نکردم یادم رفته,اصلا نمی تونم تشخیص بدم این عکسو خوب ادیت کردم یا نه,نظر شما چیه?(یه کادر افقی هم دارم,نظرتون درمورد افقی این عکس چیه?)
یه کم موقع ریسایز کیفیتش اومد پایین,اینم اندازه بزرگترش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Camera
DSC-HX100V
Focal Length
50.19mm
Aperture
f/5
Exposure
1/400s
ISO
100
جزيره كيش
تابستان سال پيش (91)
Canon EOS 5D Mark II
EF 17-40mm f/4L USM @ 17mm
AV : f/16
TV : 1/200 sec
ISO speed : 100
![]()
نه به نظرم چیزی کم نداره و ادیت مناسبه٬ من هم اینجا کادر عمودی رو بر افقی ترجیح میدم
یه چیزی کمه توی این عکس و اون هم جذب نگاه به سمت سوژه اصلی هست٬ چشم توی عکس سردر گم هست٬ شاید شات عمودی یا استفاده از ترکیب دو شات که پایین گل رو هم نشون بده٬ تاثیر بهتری روی عکس میذاشتن.
Last edited by Fox; 28-06-2013 at 15:44.
نظرتون در مورد ابن یکی چیه?روز13به در گرفتم,نمی دونم چرا ولی وقتی این عکسو ادیت می کردم یاد این شعر سهراب سپهری افتادم:
"ﭘﻴﺸﻪ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺷﻲ ﺍﺳﺖ:
ﮔﺎﻩ ﮔﺎﻫﻲ ﻗﻔﺴﻲ ﻣﻲﺳﺎﺯﻡ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ، ﻣﻲﻓﺮﻭﺷﻢ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ
ﺗﺎ ﺑﻪ ﺁﻭﺍﺯ ﺷﻘﺎﻳﻖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻧﺪﺍﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﺩﻝ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺗﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﻮﺩ."
![]()
عليِ عزيز در انتخاب سوژه اشتباه كرديد. همونطور كه جناب مالك عزيز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكس اشتباه كردند.
وقتي به تنه ي درخت در پست 174 نگاه ميكنيم چشممون به سوي بالاي درخت منحرف ميشه در حالي كه بالاي درخت رو به صورت بوكه (محور)مي بينيم و اين كاملا يك ضعف محسوب ميشه. عكس تو هم به همينصورته. تنه ي درخت خالي و يا علف چيزي نيست كه سوژه قرارش داد. اگر مثلا پروانه اي روي علف نشسته بود و اونموقه فوكوس رو از روي گل به علف انتقال ميداديد خوب بود نه الان.
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)